Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renktaslar ustalar tekrar yaziyorum cubuklu ve ücüncü alternatif formalarimiz ne Zaman görebilecegiz bilgisi olan varmi bu ayin sonundamiydi
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renktaslar ustalar tekrar yaziyorum cubuklu ve ücüncü alternatif formalarimiz ne Zaman görebilecegiz bilgisi olan varmi bu ayin sonundamiydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        renktaslar ustalar tekrar yaziyorum cubuklu ve ücüncü alternatif formalarimiz ne Zaman görebilecegiz bilgisi olan varmi bu ayin sonundamiydi
        Baskana yakin birinden 20 si duydum

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ofsporun ürettiği 2017-2018 sezonu forması adamlar resmen Nike kalıbında forma üretmişler renkleri de ateş ediyor ne diyeyim of da bizim bir Sürmeneli olarak alır giyerim gururla ama insan sinirleniyor kendimizde görmeyince çok merak ediyorum bize yapılacak çubuklu nasıl olacak.herşeyi geçtim şu taraftar forması gibi bize Ts Club bir tane forma üretemedi
          Harbiden şu forma cubuklu modelinde com iyi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• adasim erkan yilmaz ve aydin tonyali tskler
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Arkadaşlar bu ürün yeni çıktı çok güzel de bir ürün ama fiyatı 170 TL en fazla ederi 100-120 arasıdır.Biz neden bu kadar pahalı ürün satıyoruz.Ben şimdi bu ürünü beğendiğim halde vermem bu parayı.Elit Kategorisi ürünü değil,olanlar bile bu fiyatta değil
              Ekli dosyalar

Yorum

Arkadaşlar bu ürün yeni çıktı çok güzel de bir ürün ama fiyatı 170 TL en fazla ederi 100-120 arasıdır.Biz neden bu kadar pahalı ürün satıyoruz.Ben şimdi bu ürünü beğendiğim halde vermem bu parayı.Elit Kategorisi ürünü değil,olanlar bile bu fiyatta değil
                Taraftari yolunacak kaz görmek bunun adi. Ha pardon vizyon da diyen arkadaslar var.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

Arkadaşlar bu ürün yeni çıktı çok güzel de bir ürün ama fiyatı 170 TL en fazla ederi 100-120 arasıdır.Biz neden bu kadar pahalı ürün satıyoruz.Ben şimdi bu ürünü beğendiğim halde vermem bu parayı.Elit Kategorisi ürünü değil,olanlar bile bu fiyatta değil
                  Tasarım bir ürün değil. Armayı bile düzgün konumlandıramamışlar. Kapasınlar şu mağazayı versinler bilen birine açsın baştan.

Yorum

• Club Pachuca 17-18 Home Kit

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Reklamdan forma gözükmüyor bu nedir yau..

Yorum

• olsaydı üzülmeyeceğim çubuklu forma artık çıkarsa ağlarımm

En son kanforfi tarafından düzenlendi; 18.06.2017, 17:52.

Yorum

• NIKE CHELSEA'E TŞÖRT YAPMIŞ, BU İŞİ BECEREMİYORCULARI PİSTE ALALIM LÜTFEN

Yorum

• BURUN ÇEVİRDİĞİN UMBRO'YA DÖN Bİ BAK İSTEDİM

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olsaydı üzülmeyeceğim çubuklu forma artık çıkarsa ağlarımm

Bize bu formayı yaparlarsa forma almam.Artık bu hakaret olur.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Eskişehirspor'un modeli gayet güzel işte. Mavi ağırlıklı böyle bir çubuklu yanına Aston Villa tarzı bir model ile güzel set olur. Bütün dünyada milli takımlar bile aynı kalıbın farklı renklerini giyiyor. Formayı 'özel' kılan renkleri onu biz anlamlandırıyoruz. Alınganlık yapmaya gerek yok bence.

Özel forma değil 'doğru forma' modeli olarak konuşmalıyız belki de. Bizim renklerimize uygun modeller, uygun kombinasyonlar.

Formalar çıksın hele az sabır.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çalışıyor...
                                X