renktaslar ustalar tekrar yaziyorum cubuklu ve ücüncü alternatif formalarimiz ne Zaman görebilecegiz bilgisi olan varmi bu ayin sonundamiydi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaslar ustalar tekrar yaziyorum cubuklu ve ücüncü alternatif formalarimiz ne Zaman görebilecegiz bilgisi olan varmi bu ayin sonundamiydi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaslar ustalar tekrar yaziyorum cubuklu ve ücüncü alternatif formalarimiz ne Zaman görebilecegiz bilgisi olan varmi bu ayin sonundamiydi
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfsporun ürettiği 2017-2018 sezonu forması adamlar resmen Nike kalıbında forma üretmişler renkleri de ateş ediyor ne diyeyim of da bizim bir Sürmeneli olarak alır giyerim gururla ama insan sinirleniyor kendimizde görmeyince çok merak ediyorum bize yapılacak çubuklu nasıl olacak.herşeyi geçtim şu taraftar forması gibi bize Ts Club bir tane forma üretemedi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu ürün yeni çıktı çok güzel de bir ürün ama fiyatı 170 TL en fazla ederi 100-120 arasıdır.Biz neden bu kadar pahalı ürün satıyoruz.Ben şimdi bu ürünü beğendiğim halde vermem bu parayı.Elit Kategorisi ürünü değil,olanlar bile bu fiyatta değil
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu ürün yeni çıktı çok güzel de bir ürün ama fiyatı 170 TL en fazla ederi 100-120 arasıdır.Biz neden bu kadar pahalı ürün satıyoruz.Ben şimdi bu ürünü beğendiğim halde vermem bu parayı.Elit Kategorisi ürünü değil,olanlar bile bu fiyatta değil
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Eskişehirspor'un modeli gayet güzel işte. Mavi ağırlıklı böyle bir çubuklu yanına Aston Villa tarzı bir model ile güzel set olur. Bütün dünyada milli takımlar bile aynı kalıbın farklı renklerini giyiyor. Formayı 'özel' kılan renkleri onu biz anlamlandırıyoruz. Alınganlık yapmaya gerek yok bence.
Özel forma değil 'doğru forma' modeli olarak konuşmalıyız belki de. Bizim renklerimize uygun modeller, uygun kombinasyonlar.
Formalar çıksın hele az sabır.
Yorum
Yorum