Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz formanın yaka ve kol detayları olsa daha iyi olurdu. Olumsuz yanı Nike logosunun siyah olması.

Ama öndeki o üçgen desenli kısım gayet güzel bence.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Milli takım her zaman şeritli forma giymeli.Ülkedeki tek forma kültürünü Nike berbat etti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bende bu milli forma üzerindeki nike vs amblemlerine takılıyorum.
        Sistem yada sebebi nedir bilmem ama Milli formada olmaması gerekir bence...
        .
        Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
        .

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mavi çok koyu oldu, daha açik renkte olmasi gerekmezmi?

Yorum

Bu ne??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Duyumlar ile çizdiğimiz formalar vardı bunu internetde buldum tam çizilen forma

Yorum

Duyumlar ile çizdiğimiz formalar vardı bunu internetde buldum tam çizilen forma
                  Renkleri Barcelonaya benziyor...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renkleri Barcelonaya benziyor...
                    evet

Yorum

• bunun yeni sezon forması olduğunu düşünmüyorum. Renklerin kullanımı konusunda hassas bir yönetimimiz var ve bu formada kurumsal kimlikteki renklere uymuyor. Ayrıca bordo göremiyorum ben bu fotoğrafta.

Yorum

• Forma renginin kurumsal kültürle bi alakası yok bu forma kültürüyle alakalı birşey efsane çubuklu formamızın renkleride koyu olduğu için 50. Yıla özel bu tarz bi forma çıkarılabilir gayette güzel olur barcelonda başka takımlarda bunu formalarında yapıyo formada hep aynı ton kullanmak zorunda değiliz merak etmeyin renklerimiz kaybolmaz artık kodlanarak tescillendiler zaten.

Yorum

• farklı tonlar bence de kullanılsın, bunu desteklerim ama kırmızının tonu olmasın değil mi? Rengi kırmızı olan takımlar dediğiniz gibi, bordo tonlarını kullanırken bizim kırmızıya yakın renkler kullanmamız anlamsız kaçacaktır.

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            farklı tonlar bence de kullanılsın, bunu desteklerim ama kırmızının tonu olmasın değil mi? Rengi kırmızı olan takımlar dediğiniz gibi, bordo tonlarını kullanırken bizim kırmızıya yakın renkler kullanmamız anlamsız kaçacaktır.
                            Kırmızıyı ne için söylediniz ki başlıktaki son atılan formanın bordosu kırmızıya çalmıyor başka bişey içinse bencede kırmızıya kaymasın zaten ton değişecekse eski formalar için retro ayarında kaysın onun dışında ana formayla çok oynamaya gerek yok zaten

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kırmızıyı ne için söylediniz ki başlıktaki son atılan formanın bordosu kırmızıya çalmıyor başka bişey içinse bencede kırmızıya kaymasın zaten ton değişecekse eski formalar için retro ayarında kaysın onun dışında ana formayla çok oynamaya gerek yok zaten
                              Son atılan forma için söylemiştim. Bence kırmızıya çok yakın. Yanılıyor da olabilirim tabiki. Birtane forma vardı, burak yılmazın mankenlik yaptığı, retro bir çubukluydu. O renkler gayet hoştu mesela.

Yorum

• Bu formanın olacağını sanmam ama arka desenler Türkiye'de çekildiğimi garantiliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Çalışıyor...
                                X