forma sahada çok güzel duruyordu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12986[/ATTACH]
Forma bu eşofman altını anımsatmıyor mu sizce de ?? Belli ki aynı elden çıkmış tasarımdikkat edince gerçekten de öyle duruyor zaten beyaz formayıda bizim tasarladigimiz düşünülürse aynı kişiler yapmış tasarımı heralde . Keza parçaların kaderleride aynı başta bu bayan kıyafetinede bayağı linç kampanyası olmuştu ancak sonradan vitrinde göze hoş gelmişti , forma olayida aynı tepkiyle karsilasti denilebilir
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Katalog formasi oldugu icin yaka, kol ve nike amblemin başka şekilde olması münkün degildi diye düsünüyorum.
Gecen seneki beyazin aynisi zaten. Katalog formasi anca böyle güzellestirilebilirdi. Benim merak ettigim Nike mi özel forma tasarattırmadı? malum avrupaya bi kac senedir katilmiyoruz. yoksa bizimkilermi kolayina gittiler... Veya amblemin siyah ve yaka kol detayların özel olmayıp formayı kendi istediğimiz sembolle şekilde yapalım mı dediler.
IMG_4084.JPGEn son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 04.06.2017, 02:59.“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
Yorum
-
Formayı ilk gördüğümde "bu ne ulan" diye tepki gösterdim ama sahada futbolcuların üstünde güzel duruyordu.keşke desenli kısım yukarıdan aşağıya olsaydı diye içimden geçirmedim değil.Ayrıca ben de pek çok renkdaşım gibi yaka ve kol bölgesinin çok sade olduğunu düşünüyorum.Yaka kısmı ve kollar bordo olsa daha güzel olur.Ayrıca beyaz şort ile değil de bordo şort mavi çorap kombinasyonu ile formanın görselliği daha çok ön plana çıkar veya mavi şort bordo çorap..
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı ilk gördüğümde "bu ne ulan" diye tepki gösterdim ama sahada futbolcuların üstünde güzel duruyordu.keşke desenli kısım yukarıdan aşağıya olsaydı diye içimden geçirmedim değil.Ayrıca ben de pek çok renkdaşım gibi yaka ve kol bölgesinin çok sade olduğunu düşünüyorum.Yaka kısmı ve kollar bordo olsa daha güzel olur.Ayrıca beyaz şort ile değil de bordo şort mavi çorap kombinasyonu ile formanın görselliği daha çok ön plana çıkar veya mavi şort bordo çorap..En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 04.06.2017, 11:26.
Yorum
-
Ne yalan söyleyeyim ilk baktığımda gözüme çok hoş geldi. Ama maç içerisinde olsun daha sonra inceleyince net bir şekilde kötü olduğunu gördüm.
Çubuklu için de aynısının olacağı söylenmişti. Geriye kalıyor bir forma. Bence hiç yorulmasınlar iki forma yeter. Zaten ilk ikiye bakınca üçüncünün hangi seviyelerde olacağı belli.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Sahada güzel durmuş forma bence. the_storm_boy'un paylaştıgı gibi olsa da fena olmayabilirmiş belki. Bunlar seri üretime geçmemiştir heralde revize edilemez mi en azından kolları yakaları falan?
50.yıl detaylarını da güzel çalışırlar umarım. Şu armayı biraz büyütmeleri lazım, öne çıkarmaları lazım çevresine de çeşitli uygulamalar yapabilirler.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 04.06.2017, 15:02.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Memento mori
Yorum
Yorum