İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke üçüncü forma turkuaz renginde olsaKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Beyaz formayı mayıs ayı içerisinde görmeyecek miydik?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma uzaktan yakından haçı andırmıyor da velev ki andırıyor olsun.
büyük bir kitleden kastınızı merak ettim.
insanların böyle bir hassasiyet gösterecek olması rahatsızlık verici bir şey olmasa gerek ?
millet mars'ta koloni kurmaya hazırlanıyor.
Yorum
-
Vay arkadaş, konu nereden nereye geldi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formayı mayıs ayı içerisinde görmeyecek miydik?
Yorum
-
Sanmıyorum onun gerçek forma olduğunu alttaki bu senenin beyazı amaİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Fotoğrafı paylaşan geçen sezon formayı erken paylaştı diye kulüp ile ilişkisi kesilen kişi. Fotoğrafı intikam olsun diye paylaşmış olabilir.
Forma tasarımı, örnek tasarımlardan sadece biri (bu tasarım benim değil bu arada) Tasarım süreçlerini biliyorum. Renklerin koyu olmasını başkan istemişti.
Panik yapmanıza gerek yok, paylaşan kişilerin de dediği gibi yeni forma bu değil, kollarında da desen var, öndeki desen de bu değil.En son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2017, 22:13.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanmıyorum onun gerçek forma olduğunu alttaki bu senenin beyazı ama
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
85d4bb54b66c08296cc6a29ba2e8f274.jpg
Photoshopta oynanmış. Bu seneki beyaz forma üzerine kondurmuşlar desenleri. Dikkatli bakarsanız bu seneki beyazın bordo-mavi şeritinden bir parçayı silmemiş fotoğrafla oynayanYa da demo galiba afs abinin dedikleinden bu çıkıyor
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.05.2017, 22:28."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğrafı paylaşan geçen sezon formayı erken paylaştı diye kulüp ile ilişkisi kesilen kişi. Fotoğrafı intikam olsun diye paylaşmış olabilir.
Forma tasarımı, örnek tasarımlardan sadece biri (bu tasarım benim değil bu arada) Tasarım süreçlerini biliyorum. Renklerin koyu olmasını başkan istemişti.
Panik yapmanıza gerek yok, paylaşan kişilerin de dediği gibi yeni forma bu değil, kollarında da desen var, öndeki desen de bu değil.
Bahar Hanım'dan da konu ile ilgili teyidi aldım. Yeni sezon beyaz forma bu değil. Bu forma tasarımını gördüğüm ve belgelerini kulüpten aldığım için zaten biliyordum olmayacağını.
WhatssApp Profil fotoğrafından ekran görüntüsü alınmış diye tahmin ediyorum. O ortamda olan veya fotoğrafı çekenlerin paylaşmadığı aşikarEn son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2017, 22:21.
Yorum
Yorum