Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam yangında afette ilk kurtarılacak eşyalar arasına Trabzonspor formasını koymuş ) Helal olsun
    Tesekkur ederim 😊😊

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Keşke üçüncü forma turkuaz renginde olsa
      Bence bizim mavimiz hep açık renk mavi olsa 2011 çubuklusu öyle.
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Beyaz formayı mayıs ayı içerisinde görmeyecek miydik?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          forma uzaktan yakından haçı andırmıyor da velev ki andırıyor olsun.
          büyük bir kitleden kastınızı merak ettim.
          insanların böyle bir hassasiyet gösterecek olması rahatsızlık verici bir şey olmasa gerek ?
          yaw geçin şu işleri kardeşim.
          millet mars'ta koloni kurmaya hazırlanıyor.

Yorum

• Vay arkadaş, konu nereden nereye geldi...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• bursa macindan önce forma tanitilacagini sanmam, zaten ozaman yapilirsa bile tarihimizde ilk olur
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• En azından son maça bir 50. yıl konseptiyle ve yeni formayla çıksak kulüp adına bütünleşmek ve 50. yıl yolculuğuna çıkmak adına iyi bir başlangıç yapmış olabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyaz formayı mayıs ayı içerisinde görmeyecek miydik?
                  Mayıs sonunda diye hatırlıyorum. Sonlarına doğru geliyoruz zaten

Yorum

• Bu ne ya?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sanmıyorum onun gerçek forma olduğunu alttaki bu senenin beyazı ama
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Fotoğrafı paylaşan geçen sezon formayı erken paylaştı diye kulüp ile ilişkisi kesilen kişi. Fotoğrafı intikam olsun diye paylaşmış olabilir.

Forma tasarımı, örnek tasarımlardan sadece biri (bu tasarım benim değil bu arada) Tasarım süreçlerini biliyorum. Renklerin koyu olmasını başkan istemişti.
                        Panik yapmanıza gerek yok, paylaşan kişilerin de dediği gibi yeni forma bu değil, kollarında da desen var, öndeki desen de bu değil.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2017, 22:13.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanmıyorum onun gerçek forma olduğunu alttaki bu senenin beyazı ama
                          Ben de sanmiyorum gecen sene formalari sizdirip isine son verilen abi paylasmis intikammi yemmi belli degil hey Allahim nelerle ugrasiylruz

Yorum

• 85d4bb54b66c08296cc6a29ba2e8f274.jpg

Photoshopta oynanmış. Bu seneki beyaz forma üzerine kondurmuşlar desenleri. Dikkatli bakarsanız bu seneki beyazın bordo-mavi şeritinden bir parçayı silmemiş fotoğrafla oynayan Ya da demo galiba afs abinin dedikleinden bu çıkıyor
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.05.2017, 22:28.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fotoğrafı paylaşan geçen sezon formayı erken paylaştı diye kulüp ile ilişkisi kesilen kişi. Fotoğrafı intikam olsun diye paylaşmış olabilir.

Forma tasarımı, örnek tasarımlardan sadece biri (bu tasarım benim değil bu arada) Tasarım süreçlerini biliyorum. Renklerin koyu olmasını başkan istemişti.
                              Panik yapmanıza gerek yok, paylaşan kişilerin de dediği gibi yeni forma bu değil, kollarında da desen var, öndeki desen de bu değil.

Bahar Hanım'dan da konu ile ilgili teyidi aldım. Yeni sezon beyaz forma bu değil. Bu forma tasarımını gördüğüm ve belgelerini kulüpten aldığım için zaten biliyordum olmayacağını.

WhatssApp Profil fotoğrafından ekran görüntüsü alınmış diye tahmin ediyorum. O ortamda olan veya fotoğrafı çekenlerin paylaşmadığı aşikar
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2017, 22:21.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Tesekkur ederiz afs abi lakin kulubun icinde boyle seylerin olmasi cok uzucu

Yorum

Çalışıyor...
                                X