Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tasarımlar güzel de hüsrana uğrayacağız sadece burada paylaşılmıyor önüne gelen sayfa açtığı önüne gelen kendini gazeteci saydığı için elden ele dilden dile gidiyorlar keşke ts club dönemine geri dönsek yemişim nike'yi

resmi sitemizdeki logodur

tslogoklup1.jpg

kulübün renkleridir. herkes istediği renkte forma istiyor. millete de birşey demekte anlamsız hangi ürün hangi görsel de aynını tutturabiliyoruz ki
    lay lay lay

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ikinci defa rica ediyorum, su formalarin bir de parlak mavi olan versiyonunu görebilir miyiz? Arka sayfada rgb kodunu verdim.
      Arka sayfalarda verdiğiniz bilgiler doğrultusundaki formayı bende merak ettim. Yalnız şöyle bir durum var. Sizin bahsettiğiniz kapalı bordo ve açık mavi forma kuruluşumuzdan beri hiç yapılmış mı? Amblemimiz bile sizin tarif ettiğiniz gibi değil.

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arka sayfalarda verdiğiniz bilgiler doğrultusundaki formayı bende merak ettim. Yalnız şöyle bir durum var. Sizin bahsettiğiniz kapalı bordo ve açık mavi forma kuruluşumuzdan beri hiç yapılmış mı? Amblemimiz bile sizin tarif ettiğiniz gibi değil.
        Tabii elimde arsiv bilgileri yok. Büyük ihtimal ile zamanin gazete arsivlerinde fotograflar bulmak mümkündür.
        Ancak Trabzsonpor sitesi eski kadrolarimizin fotograflarini paylasmis durumda ve kurulusumuzun ilk senesinde giydigimiz formaya bir bakalim.
        Bakalim sorunuzu yanitlayacak mi:

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

1967-68.jpg

Gördügünüz gibi 1967-1968 sezonunda ki giydigimiz formalar benim anlatmak istedigimle hemen hemen örtüsüyor. Bordoya bir bakar misiniz? Kirmizidan haber yok, kapali canli bir bordo.
        Mavi ise parlak mi parlak bir acik mavi. Olmasi gereken bu.
        Tabii cagin teknolojisinden ötürü o fotograf gercegi 100% yansitiyor mu, tartisilir. Tartisilir ama sahdaki cimin rengine baktigimiz zaman, fotografin hemen hemen gercegi yansittigi belli oluyor.
        Ve göreceginiz gibi kapali bordo - acik mavi uyumu budur.

Ancak herkesin de görecegi gibi, her yil forma renkleri ile oynanmis. Gerci diger ilk yillarin fotograflari siyah-beyaz oldugu icin pek bir sey diyemeyecegim ama son 30 yili bile kiyaslamak yetiyor. Bir yil önceki yili tutmuyor göreceginiz gibi.

Amblemimiz benim tarif ettigim gibi degil, maalesef. Zaten bu carpiklik her seyi mahvediyor. Ben Trabzonspor logosu icin bir sunum hazirlamistim seneler önce. Hatta modern caga uygun bir amblem hazirlamis idim vektör formatinda ve carpikliklari elimden gedigince düzeltmistim (bütün kivrimlari bir ellipse/yuvarlaga göre ayarlamistim). Ama hic bir zaman kulübe göndermedim kulak asmayacaklarini bildigim icin. O sunumdan söyle bir kare var idi amblemler hakkinda durumun ne boyutta oldugunu anlatmak icin.:

http://i.hizliresim.com/PkVzyb.png

Bir önceki arkadasimiz da kulübün renkleridir demis. Ben TSCLUB sitesinde bir sefer ayni sayfada 4 farkli logo kullanildigini gördüm.

Mesela su resime bir bakin

Posetteki renklerden, yanindaki cocugun üstündeki formanin rengine, sol tarafta kapida bulunan amblem ve renklere, tirin gövdesinde bulunan TSCLUB yazisi ile ambleme ve de en sagda bulunan Trabzoncell'e kadar (o pek gözükmüyor, buradan bakin). Hatta bebegin üstümdeki formaya.

Simdi soruyorum. Hangi logo bir biriyle örtüsüyor? Ve kac tane farkli mavi ve bordo saydiniz?...

Durum bundan ibaret.
        En son cerasus tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 15:46.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kalıp eski ama bi deneyelim dedim bence güzel durdu
          Ben bunu daha yeni gördüm ve görür görmez aşık oldum ulaa

Yorum

Al bunu al al alll

Yorum

• [MENTION=20120]cerasus[/MENTION] bey, bende Türkiye'de nba'deki gibi neden amblem değişimi olmuyor anlamıyorum.

Loading %61..

Yorum

• twente formasi gibi olacakmis biri twente formasini paylasin lütfen

the_storm_Boy hocam senin ismin muratmi
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bizim logomuz estetik bakimindan mükemmel. "Timeless" diye tabir edilen ebediyen degismesine gerek kalmayan bir güzellige sahip. Türkiye'de bu estetige sahip hic bir logo yok. Avrupa'da da iki elin parmagini gecmeyecek kadar kulüp anca vardir ayni seviyede olan. Cogu dizayn standart kaliplasmis formlardan ibaret, yani taklitten ibaret ve orijinal olabilen sadece az bir kisim, ki orijinal olanlar da güzellikten pek nasibini almamislar.
                  Yani o dalgalandirma sekli Karadeniz'i o kadar güzel anlatiyor ki, NBA'da gerceklestigi gibi bir logo degisimine ihtiyacimiz yok. Sanirsam NBA'de degismeyen tek logo Chicago Bulls'un logosu (1966). Digerleri her 5-10 senede bir degisime ugramis. Amblem bakimindan dünyada bilinen ilk 5 logo icinde kesinlikle yer bulur Chicago'nun logosu. Tabii burada Michael Jordan etkisi büyük olsa da, logonun bunca senedir istikrarini korumus olmasi da cok seyi anlatiyor markalasma bakimindan.

Tabii bizim bir kac degisiklige gitmemiz lazim, ama bunlar degisiklikten ziyade rötus diyelim.
                  Öncelikle renklerin belirlenmesi lazim, yani standart bir renk belirlenip, bundan sonra resmi renklerin bir olmasi lazim, hic bir farklilik görmeden.
                  Bunun disinda kivrimlarin hafif düzeltilmeye ihtiyaci var ve bir kac modern düzeltme. Mesela 1967 ibaresi bence logodan cikarilmalidir ve kontür eklenmelidir, ayrica resmi olarak yildizsiz olmasi bence daha uygundur. Yildiz kullanilacaksa da beyaz olmalidir (sari degil).

Kulüpte calisiyor olsam, ilk isimden biri bu olur. 3-5 bin dollara en iyi profesyönele düzelttirirm. Markalasma icin NBA takimlarinin calistiklari bir firma ile anlasip markalasmayi baslatirim. Logonun düzeltilmesi 1 gün bile sürmez. Ama iste bunu düsünecek ve anlayacak kafa lazim.
                  O kadar övüyoruz sayin Usta'yi ama kos koca stadi kirmiziya boyatan da ayni kafa...
                  En son cerasus tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 17:36.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    twente formasi gibi olacakmis biri twente formasini paylasin lütfen

the_storm_Boy hocam senin ismin muratmi
                    Evet

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• TS club daha iyisini yapar
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ben renklerimizin en iyi kullanildigi formalar olarak;
                        2012 enerji forma
                        2011 ve 2010 çubuklusu diyorum. Koyu bordo açık mavinin en güzel uygulamasi burdaydi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Evet

facede okudum sana trabzonsporumuzdan is teklifimi gelmis ?? tebrikler murat hocam ALLAH BASARILARINI DAIM EDER INSALLAH

SENDEN UMUTLUYUZ GÜZEL FORMALAR YAPACAGINA INANCIM TAM , HOCAM ÜCÜNCÜ RENK OLARAK KHAKI RENGINDEN BIR FORMA YAPSANDA PAYLASAN??
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            facede okudum sana trabzonsporumuzdan is teklifimi gelmis ?? tebrikler murat hocam ALLAH BASARILARINI DAIM EDER INSALLAH

SENDEN UMUTLUYUZ GÜZEL FORMALAR YAPACAGINA INANCIM TAM , HOCAM ÜCÜNCÜ RENK OLARAK KHAKI RENGINDEN BIR FORMA YAPSANDA PAYLASAN??
                            Şuanlık bu yönetimden öyle bi teklif gelmedi. Önceki yönetimle görüşmüştük alıcaklardı ki yönetim değişti olmadı. İyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim abicim. Saygılar.

Yorum

• Ben Puma'yı özledim, Puma'yı istiyorum arkadaş. Artık şu Nike'mı, Adidas'mı dayatmasından kurtulup alternatiflere yönelmemiz lazım. Elimde 06-07 ya da 07-08 önünde Avea kollarında Cola Turka olan düz desenli mavi forma var. Lisede almıştım hâlâda sapasağlam duruyor. Bana göre en güzel formalarımızdan biriydi.

Avrupa'daki takımım Arsenal ve yine sevdiğim takımlardan Dortmund'un Puma giymeside tesadüf olamaz
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Puma'yı özledim, Puma'yı istiyorum arkadaş. Artık şu Nike'mı, Adidas'mı dayatmasından kurtulup alternatiflere yönelmemiz lazım. Elimde 06-07 ya da 07-08 önünde Avea kollarında Cola Turka olan düz desenli mavi forma var. Lisede almıştım hâlâda sapasağlam duruyor. Bana göre en güzel formalarımızdan biriydi.

Avrupa'daki takımım Arsenal ve yine sevdiğim takımlardan Dortmund'un Puma giymeside tesadüf olamaz
                                Ben de TS Club'ı özledim Elimde 05/06 forması var. Valla nike bu kadar güzel forma yapamaz kanımca.
                                Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

Yükleniyor...
                                X