Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geldi geldi

Yorum

• Beyler renklerimiz kırmızı-mavi değil, koyu bordo-açık mavi
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Forma tasarlayan arkadaşlar ellerine sağlık iyi güzel ama bu renk fantezisinin nedenini hala çözebilmiş değilim. Her 10 çalışmanın 8inde renkler bariz yanlış. Kırmızılar, lacivertler, acayip acayip mavi tonları falan, niye böyle acayip tonlarda ısrar ediliyo anlamıyorum.

Bordo-mavi, bu kadar..

Yorum

• [QUOTE=gometra;1920403105]Forma tasarlayan arkadaşlar ellerine sağlık iyi güzel ama bu renk fantezisinin nedenini hala çözebilmiş değilim. Her 10 çalışmanın 8inde renkler bariz yanlış. Kırmızılar, lacivertler, acayip acayip mavi tonları falan, niye böyle acayip tonlarda ısrar ediliyo anlamıyorum.

Bordo-mavi, bu kadar..

hazırlanmış bir formanın üzerinde optimizasyonlar yapıyoruz 100%100 doğruyu asla yakalayamazsınız burda gördüğünüz benim yaptığım formalar en yakın tonları renklerimizin. evet yukarda arkadaş kırmızı yapmış bariz formayı ama onunda renk dönüştürmelerinde sıkıntıları varmış konuştuk yardımcı olabildiğim kadar oldum, tasarımlarımın hiç birinde ısrar yok özgürlük var zevk var kullanılırlık var benim yaptığım mavi tonlarını klüp kullanabilirmi bence evet, zaten kimsede profesyoneliz demiyor amatörce çalışmalar bunlar yapabiliyorsan ACAYİP bi forma buyur senide görelim

Yorum

• Divane'nin facbook sitesinde adidas'in bize ön protokol'den sonra yaptigi forma taslaklari yayinlandi, gercekten onlar yapilacaktiysa sansliymisiz...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Divane'nin facbook sitesinde adidas'in bize ön protokol'den sonra yaptigi forma taslaklari yayinlandi, gercekten onlar yapilacaktiysa sansliymisiz...

Formalar daha önce bu forumda paylaşıldı mehmet terzi ile konuştum formalar özelmiş hatta çokda güzelmiş siyah formayı çok sevmiş kendisi formalar yönetimede yollanmış ancak yönetim değişince iptal oldu

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma tasarlayan arkadaşlar ellerine sağlık iyi güzel ama bu renk fantezisinin nedenini hala çözebilmiş değilim. Her 10 çalışmanın 8inde renkler bariz yanlış. Kırmızılar, lacivertler, acayip acayip mavi tonları falan, niye böyle acayip tonlarda ısrar ediliyo anlamıyorum.

Bordo-mavi, bu kadar..
                Hem Renk körüyüm hemde kalıp üzerinde çalışıyoruz renk uydurmak zor oluyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formalar daha önce bu forumda paylaşıldı mehmet terzi ile konuştum formalar özelmiş hatta çokda güzelmiş siyah formayı çok sevmiş kendisi formalar yönetimede yollanmış ancak yönetim değişince iptal oldu
                  siyahi fena durmiyordu evet, ama tek renk beyaz'dan biktik artik...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Adidas bey napıyorsunuz siz acaba ?

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 05.03.2016, 17:19.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• * Uucbe nike'tan yine ucube formalar bekliyorum
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Nevzat Aydın umarım bu sene bizi yanıltır.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• yönetin rezil nıke ile forma anlaşmasını yaparak hoca seçiminden sonra 2. hatasınıda yapmıştır.

Yorum

• Hami olayından sonra formada bir arıza olmayacak inşallah...

Yorum

Yükleniyor...
                                X