Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporun resmi web sitesinde futbolcularımızdan Sami büyüktopaçın resmine bakın:
    Armaya bakın yine aşşağıda

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu formaya "berbat" diyenlerin kenarları fırfırlı, ya da üzerinde ışıkları olan, ama güneş enerjisi ile şarj olup pil gerektirmeyen biçimde tasarlanmış forma beklentileri vardı herhalde.

Bence son derece güzel olmuş. Genel olarak simetriyi zaten sevmeyen biri olarak logonun duruşundan da rahatsız olduğum söylenemez. Bir an önce diğer modelleri de görsekte karar versek hangilerinden alacağız diye.

Hangisinden değil,Hepsinden alıcaz

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Kondak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporun resmi web sitesinde futbolcularımızdan Sami büyüktopaçın resmine bakın:
        Armaya bakın yine aşşağıda
        formalar çok güzel olmuş, ona bi diyeceğim yok ama armanın yerini tam olarak ayarlayamamışlar, birazdaha yukarda olması gerekirdi. yönetim bu konuyu dikkate almıştır umarım.. formalar mükemmel, çıksada alsak

Yorum

• onlar antreman formaı değilmi sasminin üzerindeki songun üzerindeki aston villanın formasını yapmış güzel olmuş
          Més Que Un Club

Yorum

• Songun üzerindeki formanın ben takımımıza gönderilen prototip forma olduğunu düşünüyorum. Fikir vermesi için tasarlanmış forma olarak düşünüyorum. Şu anda formalar çıkmadı çıktığı zaman bu tarz olmadığını göreceğiz muhakkak.
            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• herkes formaların alelacele yetiştirildiği için armaların hizasız yerleştirildiğini sölüyor.Eğer aceleden yapsalardı amblemlerin kimi aşağıda kimi yukarıda kimi sağa kimi sola kaymış olurdu.Ama forma olsun diğer bütün antreman tshirtleri olsun bütün armalar olması gereken yerin altında nerdeyse bele incek Ben bunun aceleden yapıldığını düşünmüyorum.Kulübün hiç mi dikkatini çekmedi acaba da giydirdiler bu ürünleri futbolculara..Ama inşalah yönetim gerçekten olayın farkına varmıştır ve gereken yapılcaktır..Bu kadar transfer yapabildiler bu işin de üstesinden gelcektirler

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike sadece ürünleri gönderdi bizimkiler üzerine avea - ülker - ts logosu yapıştırdılar diye düşünüyorum
                TS ambleminin ise Pumadan kaldığını...

Bazılarında amblem düzgün hizada bazılarında farklı.(bknz: Yattara ve Hüseyin)

Evet katılıyorum yen formalarda bunların nike tarafından yapılıpve düzgün olacağından eminim
                Més Que Un Club

Yorum

• demekki armayı bizimkiler basıyor
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Kesin 100%100 düzeltilir formalar öyle kalacak hali yok ben nıke'ın süper formalar yapacağına inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kimi kandiriyorsunuz siz yaa? yok foto oyleymis.. yok daha basilmamis... cocuk mu var karsinizda forma berbat! cok kotu olmus... formalar hakkinda zaman gecmeden yonetime bildirelim yoksa cok ama cok kotu olur trabzonspor icin... cok pahaliya patlar!
                      Tamam sende haklısın..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• yahu ne kadar büyümüş bu kavga sorun ya nıke da ya bizde kesin koordinatları şöyel yapıştırın demiştir bizimkiler yanlış anlamıştır ondan bole olmuştur... tipik karadeniz hataları ayrıca düzelecektir eminim gecen senelerdede boyle hatalar olmuştu lig başlayana kadar hatta lig başladıktan sonra düzeltilmişti... ne demiş büyüklerimiz "SABIR SABIR YAAA SABIR"
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• bence de bu formalar bu haliyle sunulmaz..nikle böyle bir hata yapmaz..heralde sponsorlar belli olsun diye böyle birşey yaptılar..mesela kocaelisporda imza törenlerinde farklı bir forma kullndı..

ayrıca pumayı hatırlayanlar,bordo formamızın ilk mçlarda 'piyanisi şantör' kıyafeti gibi parladıgını ancak satışa cıkanlarda öyle birşey olmadıgını bilirler..

yani bunlar prototype denilen ürünlerdir bence..yoksa beklentilerimizi kesinlikle karsılamaz bu haliyle..
                          1461!

Yorum

• futbolculara büyük forma giydiriyorlar, böylece armalar da asagiya kayiyor.

Yorum

• O forma ya büyük olduğundan ya da başka bir sebepten logo sıkıntısı yaşadı bence.
                              İşte bırada bir hizalama sorunu yok..

Ayrıca ben renlerin de doğru tutturulduğuna, resimden dolayı bizim tam net bir yorum yapamayacağımıza inanıyorum. Zira Sabah'ın sitesinde bizim forma resmen kırmızı beyaz..

Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• göz var nizam var büyüklükle felan alakası yok arma ile nıke logosunun birbiriyle hiç alakası yok
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X