Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs'nin modelleri iyi de renkler bozuk.

Koyu bordo açık mavi olsa harika olurdu sanırım.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Parçalı forma Two Face'e benzemiş.

Yorum

• Bizden de beteri varmış
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @efsanespors: Galatasaray, 5 haftada 100 bin forma olmak üzere toplam 350 bin ürün sattı. (via @sporx)
          ben bu sene 4.yıldız gazına 300-400 bin civarı bekliyorum

ama 1 sene de anca soylenen rakamlar abartı diye düşünüyorum abi

biz de bu sene 10bin satarsak iyidir.

Beyaz formadan aldım ben bir de gecen seneki mavi formayı istiyorum ama ts club ta internette yok galiba nerden bulabilirim

Yorum

• İstanbul takımlarının forma haberlerindeki sayılar genelde abartı olur, bayilere gönderilen formalar satış gibi gösterilir. Forma satışlarının bizden yüksek olması ise ayrı konu
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şort tam bir facia olmuş Formaları güzel. Yıldız konusunda ise yapacak bir şey yok diyip üstüne dikmişler çünkü formalar aylar öncesinden hazırlanmıştı.

Yorum

• [QUOTE=BunyaminEraslan;1920154240]
                İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hahahahah ))

sirk palyaçosu kıyafeti bu hahahah )))

bizim formalara kurban olsunlar.

Asıl biz bunlara kurban olalım o forma düzgün bir şortla giyildiğinde mükemmel olucak oyuncular öyle giymese bile taraftar şortla beraber almayacağı için formalar tek başına sade ve çok başarılı olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bu senenin en güzel formalarını beşiktaş yaptı.. hem kalite olarak hem renkler olarak 4 tane formasının hepside güzel bakmanızı tavsıye ederim.. beyazını zaten dışarda tshirt die bile giyersin

Yorum

• GS beyaz , siyah veya parcali sort secebiliyormus maclar icin , bence boyle gayet guzel olmus
                    BordoMavi

Yorum

• BordoMavi

Yorum

• Beyaz şort ile güzel olmuş GS forması, federasyonun iki ayrı renkte çoraba uzun vereceğini zannetmiyorum. Aksi halde şuna benziyor.

Yorum

• Nefret ettim artık şu 3 tane aynı renk kombinasyonundan.

Mavi forma mavi şort mavi çorap

Beyaz forma beyaz şort beyaz çorap

yeminle yetti ya

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• bugün mavi formanın altına mavi şort giyecekmişiz. mavi forma fazla detay barındırıyordu zaten, sadelik iyidir. (!)
                            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Şimdi şu gayseye yapılan şort ve konçları tasarlayan insanda Nike'tan Allah bilir kaç lira maaş alıyordur bunlarada sorsan çok iyi tasarımcılardır pehh rezalet, resmi görünce beyaz şortu giyerler diyecektim rezil olmamak için, tepkiler gelince muhtemelen beyaz şortlu kombinasyonu koymuşlar, Nike'tan nefret ettim.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• Tamam Nike ürettiği için ğs formalarının buraya konulmasını anlıyorum da son 2 sayfa sadece o görsellerle dolmuş. Ğs store'de bu kadar görsel yoktur herhalde.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Yükleniyor...
                                X