Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
neden sürekli nike ile anlaşırlarki trabzonsporun gelmiş geçmiş en iğrenç formalarını bu nike yaptı .
kardeşim göz var nizam var en kaliteli karizma albenili havalı formaları adidas yapıyor işte niye adidasla anlaşmazlarda bizi bunlara mahkum ederler.
gerçi mahkum etselerde bişey değişmicek kimse almaz bu formalardan.
sonra çıkıpta demesinler taraftarımız formalara rağbet göstermiyor diye sen taraftarı adam yerine koymassan onların isteklerini beklentilerine görüşlerine değer vermessen o formayı kimse almaz .En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 12:24.
Yorum
-
Şu hususu belirtmekte fayda var. Trabzonspor Kulübü'nün kendi bünyesi içerisinde formaların tasarlanması için herhangi bir birimi veya tasarımcısı yok. Kulübün yıllardır forma konusunda çalışma mantığı hali hazırda sektörün kendi içerisinde işleyen standartından ibaret. Bu standart işleyişi Ofspor'da uyguluyor, sıradan mahalle takımıda.
En yalın hali ile, Nike önümüze forma kataloğunu açtı ve biz bu dört formayı seçtik. Hepsi bu kadar. Burada Nike'a veryansın etmenin bir anlamı yok ki. Kalibre gereği Ofspor'dan bir farkı yok Trabzonspor'un. İstediğin siparişi verirsin, adamlar gönderir.
Tanıtım işi ise bambaşka bir mecra.
En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 12:31.
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azindan bursa kadar değer görürüz.DOZER CEMİL
Yorum
-
Adidas bizi istemiyor diye bir şey okumadım ben.
Adidas Tesis yetersizliği ve birkaç pürüzden dolayı teklifi askıya almış.
Madem Adidas Askıya aldı git Pumaya teklif yap.
Dediğim Gibi 7 yıl içerisinde Nike ile kontrat yenileyeceğimize farklı markaları deneseydik kendi imajımızı şimdiye oturtmuştuk."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
Resmi sitemizin açılış sayfasındaki formamsı şeyler bizim yeni sezon giyeceğimiz formalar mı ? Hani bunun çubukları ? saçmalık.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Geçen sezonki çubukluyu almıştım allahtan bu sezon forma almayacağım.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...
Yorum
-
İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle , Puma,Adidas, Macron, Kappa vs gibi firmaların elit takımlarıyla diğer katalog giyen takımlara verdiği forma kalitesinde uçurum yok , Nike'ta bu çok bariz kalite eksikliği , kesinlikle sponsor değişmeli.
Nike Elit takımlara gösterdiği özveriyi Katalog formalarına gösterseydi,elde kalan son formaları seçme imkanımız olsa bile şu an güzel formalarımız olmuştu."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
Bide şunu söylemeden geçemeyeceğim olur kötü forma seçmiş olabilirsin gs de çok yaptı bunu pembeli formalar çokda tepki çektiler ama , bu formanın aynısını 2.lig ilçe takımın Ofspor giymiş bi sene önce bunu bilmemen imkansız 1461 ile maç oynadı Ofspor burada diyorki yöneticilerimiz açıkça net söylüyorum bize 2.lig takımlarının formasını layık gördük diyorlar resmen hakaret ediyorlar , buradaki iş bilmezlikten öte bence art niyet var , inşallah şu yönetimdende şu Nike'tanda gelecek sezon kurtuluruz.DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo mavi ve mavi formanın Small bedenleri stokta yok diyor. Bir algı operasyonu mu yoksa cidden satın alınmış mıdır acaba ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum