Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ts_Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senide görelim yapsana
    Dahi anlamındaki -de ayrı yazılır evladım. 15 senelik yaşantınla bu işin okulunu okumuş bir tasarımcıya böyle bir şey demeni de 15 yaşına veriyorum.

Ayrıca yaptığın tasarımı kimse beğenmek zorunda değil evladım. Hele bütün tasarım kurallarına aykırı, Trabzonspor renklerini bile yakalamamış, Nike tasarımcılarının çakması birer degrade formayı hiç beğenmek zorunda değil.

Ya aç kitap oku, işi öğren ya da hem acemi olup hem de ukalalık yapma. Çok meraklıysan okumanı kendini geliştirmeni öneririm.
    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 09.07.2015, 20:13.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Forma zamanı gelince foruma girip yaptığı tasarımları dayatan tipler bitsin artık. Çoluk çocuk olunca daha fena oluyorum.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• BARÇA 16-17 KIT

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O da belki sizin gibi yapamıyordur ve o yüzden yapmıyordur
          Bu iyiydi

Yorum

• OBAA

Yorum

• Göğüs reklamı olacak mı? Bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Göğüs reklamı olacak mı? Bilen var mı?
                Su ana kadar yok........

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Göğüs reklamı olacak mı? Bilen var mı?
                  swarovski olacak gibi
                  parartesi aciklanabilirmis
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• .
                    En son reddevils11 tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 13:40. Sebep: kullanılmayan hesap
                    "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      swarovski olacak gibi
                      Bu bilgi icin kaynak varmi renkdas?? Ben biryerde rastliyamadim.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        swarovski olacak gibi
                        Swarovski gerçekten mühteşem olur!

Kaynak?

Yorum

• Bizim renklerimize gidecek en iyi tasarımlar yine Nike'nin. Antreman ürünlerine bakarak bile bu gerçeği görebilirsiniz. Yeni arkadaş başlığı hiç takip etmemiş anlaşılan.

En son a f s tarafından düzenlendi; 10.07.2015, 14:04.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• baskan viyanada agirlandi
                            bugün tirole gececektir

Ünal Karaman

Yorum

• Bilgi kaynagin ne ? Duyummu? Tanidikmi var yönetimde? Ben hicbiryerde bu bilgiyi bulamadim. Bizi aydinlatsan.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilgi kaynagin ne ? Duyummu? Tanidikmi var yönetimde? Ben hicbiryerde bu bilgiyi bulamadim. Bizi aydinlatsan.
                                viyanada oldugunu burada kendisini agirlayan eski yöneticimizin oglundan duydum

swarovskiylen baglantiyida emre vuralin alta kopyaladigim haberden kurdum

Trabzonspor'da yeni hoca, yeni transferler derken sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor...
                                Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yurt dışına çıktığı ve Avusturya'ya gittiği öğrenildi.
                                Hacıosmanoğlu'nun, Avusturya'ya neden gittiği merak konusu olurken; bu yurt dışı seyahatinin transfer ve ya sponsorluk anlaşması olduğu vurgulandı..
                                Yönetim kanadından bu konu hakkında bilgi alınamazken, Başkanın 2-3 gün içerisinde Türkiye'ye döneceği öğrenildi.
                                ÖZEL HABER-EMRE VURAL 10 Temmuz 2015 Cuma 02:29

nedir bu sabirsizlik
                                ins. olacak, benim tek düsüncem 4 milyar cirosu olan sirket bize nekadar verir yilda

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X