Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2015-2016 kataloğundaki 'Park Derby' isimli forma.

MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://twitter.com/Canhanakrolu/sta...56396741832705 resim paylaşmayı bilen paylaşsın ben paylaşamadım
      Bu formanın aynısını kardeş takım Drogheda giydi geçen sezon.

Bugüne kadar sızan 3 formalar gerçekse yazıklar olsun bu formaları yaptıranlara. Trabzonsporu ne zannediyorlarda kulübü ancak böyle kalitesiz ve her köy takımının giyebileceği formalara lâyık görüyorlar.

Bir de geçen sezon biz elit kategoriden forma giymedikmi ? Peki o zaman neden birden yine kalitesiz katalog formalarını giyeceğiz ? (Elbette ki formalar hakikaten gerçeklerse, ki inşallah değildirler)

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence önde bir mavi çubuk daha var.

Of Spor Forması

Yorum

• Yorum

• Forma 84' forması sadece yaka değişik ve kolda Çubuk yok.

Yorum

• Bu da olursa isyan çıkar ama bence of forması

Yorum

• Cubuklu da sizdi ama formayi giyen abi onu iki cubuklu dedi ustteki formada tek cubuk var eger yukardako formaysa cubuklumuzda les gecms olsun

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu da olursa isyan çıkar ama bence of forması

Renktaş 2013/14 forması önden ve arkadan.

Ha diyeceksin onun arkasında bordo var çünkü çok kötü durmuyor, ama düşünsene orda ince bir mavi çubuğun olduğunu, kötü anlamda Göze batardı.

Yani demem o ki kesin çubuklu.

Yorum

• Bu sezon komple futbola ara vermeyi düşünüyorum her anlamda amatörlükler devam ediyor..

Yorum

• önde çubuk vardır renktaşlar tff nin saçma kuralından dolayı arkası çubuklu olmuyor önü çubukludur o kadar da saçmalamamışlardır yani
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        önde çubuk vardır renktaşlar tff nin saçma kuralından dolayı arkası çubuklu olmuyor önü çubukludur o kadar da saçmalamamışlardır yani

Yorum

• forma

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          renktaş bu kural zannedersem sonradan çıktı bir ara fb arkası çubuklu forma ile çıkmıştı bir daha çıkmadılar.
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            renktaş bu kural zannedersem sonradan çıktı bir ara fb arkası çubuklu forma ile çıkmıştı bir daha çıkmadılar.
                            neden ozaman tüm arka bordo değil yada mavi değil bu detay da var

Yorum

• Yeni formalari kesinlikle boykot etmek lazim. Artik sonunda ne olursa olsun, cöp olacagi belli gibi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Of Spor Forması
                                Afs kardeşimizin Of lu yöneticilere işaret ettiği mesajı da göz önüne alırsak bu sene ki formamizin bu olma ihtimali %90.Bide adam utanmadan altına New season yazmış.Bu sene 5000 den fazla forma satilirsa öpüp başına koysun bu iş bilmez cahil yönetim.Ben bizi salak yerine koydukları için hiç bir bok almiycam bu sene.
                                En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 02:50.

Yorum

Yükleniyor...
                                X