Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TS Cluba tan bir calisan
    baymış gibi hali var....

çubuklunun arka kısmı nasıl,,yarım çubukmu yoksa düz renk mi
    ve bilmediğimden soruyorum ,artık uzun kol forma satılmayacakmı ???

cevap verirseniz sevinirim
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      baymış gibi hali var....

çubuklunun arka kısmı nasıl,,yarım çubukmu yoksa düz renk mi

ve bilmediğimden soruyorum ,artık uzun kol forma satılmayacakmı ???

cevap verirseniz sevinirim

afs abiye göre çubuklunun arkası düz bordomuş. Yani formanın altında yarı çubuklar da yok.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        afs abiye göre çubuklunun arkası düz bordomuş. Yani formanın altında yarı çubuklar da yok.
        o zaman çubuklunun bir anlamı kalmadı desene...
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o zaman çubuklunun bir anlamı kalmadı desene...

Maalesef de bu uygulama tamamen tff'nin saçmalığı.

Yorum

• bende formaları gördüğümde hiç beğenmemiştim hatta bunu burda ifade ettim ama az once tsclupta çalışan kişinin fotoyu görünce çokta kotu durmadığı kanaatindeyim canl gormek lazım denemek lazım ama yinede keşke çubukluda geçiş olmasa
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Maalesef de bu uygulama tamamen tff'nin saçmalığı.
              TFF'nin formanın arkası tek renk olacak diye bir dayatması yok. Sadece numuranın yazılacağı bölge tek renk olmalı ve bu renk üzerinde numara okunmalı gibisinden bir zorunluluk var. Fbnin, bursanın bu yılki formaları yarı çubuklu. Geçen sezonda birçok takımın yarı çubukluydu arka kısım.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• çubuklu forma geçişli olmasaymış efsane olucakmış. en üstteki koyu bordo tonu kullansalardı bütün her yerde, geçişliyi kaldırsalardı efsane forma olurdu.

alt kısımları boyatsak mı ne yapsak

Yorum

İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TFF'nin formanın arkası tek renk olacak diye bir dayatması yok. Sadece numuranın yazılacağı bölge tek renk olmalı ve bu renk üzerinde numara okunmalı gibisinden bir zorunluluk var. Fbnin, bursanın bu yılki formaları yarı çubuklu. Geçen sezonda birçok takımın yarı çubukluydu arka kısım.

Bence yarı çubuklu da çok saçma. Çubuklu dediğin arkalı önlü uyumlu olacak ama neyse. Ayrıca yarı çubuklu olmamasını yine de tff'nin bu kuralından kaynaklandığını düşünüyorum. Şikecilerin de arkası dümdüz lacivert hatırladığım kadarıyla.

Yorum

• ben formaları başaralı buluyorum çogu kişi beyez formayı begenmemiş bence beyaz forma günlük hayatta bile kullanıbilecek şekilde tasarlanmış ayrıca bu formaların basına sızması tamamen amatörlük hani marka degeri filan deniliyo işte o marka degeri böyle dibe vuruyo yap adam akıllı bi tanıtım tanıt formalarını bunu yapmak çokmu zor ?
                    https://twitter.com/admmylmz

Yorum

Bence yarı çubuklu da çok saçma. Çubuklu dediğin arkalı önlü uyumlu olacak ama neyse. Ayrıca yarı çubuklu olmamasını yine de tff'nin bu kuralından kaynaklandığını düşünüyorum. Şikecilerin de arkası dümdüz lacivert hatırladığım kadarıyla.
                      Doğru bu yılki formalarının arkası tek renkmiş. Renklerimizin ikside koyu olsa arkada çubuklu olabilir ama bir renk açık mavi olunca beyazla yazılacak numara kaybolabilir. Bence yarım çubuklu daha şık durur

Büyük ihtimallede yarım çubukludur diye düşünüyorum.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüm hepsi düz. Tek renk.beyaz lacivert Vs.çubuklu dahil.

Yorum

İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tüm hepsi düz. Tek renk.beyaz lacivert Vs.çubuklu dahil.

Bilgi için teşekkürler.Afs abi de aynısını söylemişti.

Yorum

• cuma günü saat 13:00 de otobüse bindim cumartesi gecesi saat 02:30 da eve girdim ve direkt foruma girdim yaklaşık olarak 15 sayfa okudum forumda ki internet pek çekmiyor olduğum yerde...
                            yazılanlara bakıyorum da, kimsede sınır kalmamış,maşallahımız var,yine asma,kesme,budama,hadsizlik had safhada kendimi zor tutuyorum kimseyi kırmamak için ama herhangi bir konuda söz sahibi olmak için emek harcamayan sadece çenesini çalıştıran hiç kimsenin burada klavye delikanlılığı yapıp harcanan emeklere saygısızlık yapmaya hakkı yoktur...
                            10 tllik bardak alıp eşantiyon hediye isteyen, ama levis kot alırken eli titremeyen taraftar grubuna bu formalar da bu tanıtım da aşırı derecede fazla bence...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalar

-Beklentileri karşılamıyor
                              -Fiyatı yüksek
                              -Adam gibi taraftarı gaza getirecek bir tanıtım yapılmadı ki o kadar laftan sonra

Şimdi hiç kimse bana sen forma almıyorsun takıma destek çıkmıyorsun diyemez ki illa forma alarakta takıma destek çıkılmaz .

Yıllardır sade şık güzel tişörtler yaratıcı tasarımlar bekliyoruz ama yok . Niye yok ? Çünkü bu taraftar koşulsuz şartsız kötü dahi olsa o ürünleri aldığı için yöneticiler doğru yoldayız sanıyor.

Size yemin ederim bir ara hergün ts clupın sitesine giriyordun şu yazlık tarzı atkılardan yaparlamı diye oda yok

Şimdi klübüm beni düşünmüyor göz ardı ediyor istediğimiz tarzda tişörtler veya ürünler üretmiyorsa ben niye para vermek zorundayım ?

Güzel yapılmayan işleri sırf klübe destek adına desteklemeye devam edersek bu devran böyle gider.

Ozaman şuan forvet olarak atıyorum bu kadar beklentiden sonra almanya 2.liginden topöu alırlarsada ses etmeyelim sonuçta klübe destek .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                              adam gibi taraftarın gaza gelmeye ihtiyacı yok
                              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adam gibi taraftarın gaza gelmeye ihtiyacı yok

Adam gibi taraftar değilim velev ki ?

Bu kadar yazı içinden onu cımbızla çektin ya takdir ettim .

Benim demek istediğim klüb bize alternatifler yaratmak zorunda herkes formaları beğenmek almak zorunda değil .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

Yükleniyor...
                                X