Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine döndük bir kaç yıl eveline gurbetçiler diye çıkış tarihini erkene aldırmaya çalıştığımız zamanlara
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Yanılıyor olabilirim ama bence formamız kesinlikle Ali Fuat abinin birkaç sayfa önceki mesajındaki forma. Bence resmen paylaşmış bizimle. Budur dememişş ama

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bilbao'nun formasına benzesin bir de formalarda V laser delikleri olsun yeter bana. Formaları gören biri bizi laser deliklileri konusu hakkında aydınlatabilir mi acep?

Yorum

• Laser delikler yok diye biliyorum.

Yorum

• adidas milan 20 milyon euro nike inter 18 m e nike juventus 16 m e

macron napoli 8 m e nike roma 6 m euro macron lazio 3 m e

kappa sampdoria 1,6 m e nike verona 0.6 m e yıllık para verior artı ürünler filan acaba biz kaç alıyoruz

verona bile aldığına göre nike tan)

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adidas milan 20 milyon euro nike inter 18 m e nike juventus 16 m e

macron napoli 8 m e nike roma 6 m euro macron lazio 3 m e

kappa sampdoria 1,6 m e nike verona 0.6 m e yıllık para verior artı ürünler filan acaba biz kaç alıyoruz

verona bile aldığına göre nike tan)
              Bir kaç sayfa önce söylemiştim 0(sıfır).Bizim sözleşmemiz tedarik.Sponsorluk değil...Zaten o yüzden kaç yıldır ne bize özel forma oluyor ne de antreman kitleri güncel..
              yAlCiN

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir kaç sayfa önce söylemiştim 0(sıfır).Bizim sözleşmemiz tedarik.Sponsorluk değil...Zaten o yüzden kaç yıldır ne bize özel forma oluyor ne de antreman kitleri güncel..
                Tedarik değil sponsorluk..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tedarik değil sponsorluk..
                  tedarik mi sponsorluk mu?

bi ara forma için bilgi almaya gittiğimde tanıdık abi hummel e geçebiliriz belki teklif yaptılar hem biraz para da vercekler demişti hatırlayan varsa yazmıştım buraya ama sonra ses çıkmadı biraz para dediğine göre nike hiç vermiyor galiba

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tedarik mi sponsorluk mu?

bi ara forma için bilgi almaya gittiğimde tanıdık abi hummel e geçebiliriz belki teklif yaptılar hem biraz para da vercekler demişti hatırlayan varsa yazmıştım buraya ama sonra ses çıkmadı biraz para dediğine göre nike hiç vermiyor galiba
                    Barter usulü olabilir sponsorluk para almak önemli değil. Tedarik anlamı yanlış kullanılıyor tedarik olan kulüpler ürünlere para ödüyor.

Sen ürünlere para ödemiyorsun Nike reklamları statta ve kulüpte yer alıyor. Para alıp almadığımızı bilmiyorum ama bence alıyoruz.

Tedarik alan yani kullandığı ürünlerin ücretini ödeyen kulüpler az çok belli. Kulüplerin resmi sitelerinden bile anlaşılır sitenin sponsor kısmında forma markası bulunmayan kulüpler ürünlere para ödeyenler diye düşünüyorum Eskişehir, Kasımpaşa bunlardan..

Yorum

• İlk olarak Victory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence gayet iyi

[IMG][/IMG]
                      bencede bi kac detay disi forma bu olacak
                      yaka biraz daha derin
                      victory ve laser ekledikmi yeni formamiz
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi senin çocuk herhalde bu kardeşimiz.Çok net bir penaltı vuruşuna benziyor

ama burun çalışmış
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Antreman kitleri henüz dağıtılmadı. Arka sayfadaki Yusuf'un giydikleri üzerindeki Türk Telekom logosundan da anlaşılacağı üzere yeni değil.

Antreman kitlerini idari menejer ve hoca seçmiş.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Antreman kitleri henüz dağıtılmadı. Arka sayfadaki Yusuf'un giydikleri üzerindeki Türk Telekom logosundan da anlaşılacağı üzere yeni değil.

Antreman kitlerini idari menejer ve hoca seçmiş.
                            Antreman kitleri 'seçildiğine' göre yine eski kitlerden veya katalogdan olduğu anlaşılıyor.Bu arada bildiğim kadarıyla takım yarın toplanıyor.Hangi hoca seçmiş Halilhodzic mi Hami mi ?
                            yAlCiN

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bu Vahid agada her işe karışıyo ha.

Gesendet.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Antreman kitleri 'seçildiğine' göre yine eski kitlerden veya katalogdan olduğu anlaşılıyor.Bu arada bildiğim kadarıyla takım yarın toplanıyor.Hangi hoca seçmiş Halilhodzic mi Hami mi ?
                                İdari menejer ile Hami seçmiştir diye tahmin ediyorum. Vahid Hoca dünyanın bir ucundan bu konularla ilgilenmeye zaman bulamamıştır.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X