Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlıkta değil de TS Club başlığında tartışılması gereken artık arka sayfalarda kalan Onur tişörtü TS Club resmi ürünü. Az sayıda yaptırılmış ve şaşırtıcı bir taleple bitmek üzere imiş.

Onur gibi bir kaleci için çok daha şık ürünler yapılması konusunda hemfikirim. O tasarım ne Onur'a ne de TS Club markasına yakışmadı. Onur için özel birkaç tasarım yapma önerimi TS Club yönetimi olumlu karşıladı. Epeydir kafamda tasarladığım düşünceleri uygulama fırsatı bulmuş oldum böylece. Önerileriniz aklınaza gelen parlak fikirler varsa paylaşabilirsiniz. ( Fısıltı ipucu: Tasarımlarımdan biri Onur'un yeşil forması üzerinden yola çıkılarak tasarlandı. Diğerlerini çıkınca görürsünüz artık )

Önümüzdeki hafta TS Club'da olacağım formalarla ve çıkış tarihi ile ilgili daha sağlıklı bilgilere ulaşmış olurum. İndirim varken forma almak isteyen varsa bu fırsatı değerlendirsin.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onur gibi bir kaleci için çok daha şık ürünler yapılması konusunda hemfikirim. O tasarım ne Onur'a ne de TS Club markasına yakışmadı. Onur için özel birkaç tasarım yapma önerimi TS Club yönetimi olumlu karşıladı. Epeydir kafamda tasarladığım düşünceleri uygulama fırsatı bulmuş oldum böylece. Önerileriniz aklınaza gelen parlak fikirler varsa paylaşabilirsiniz. ( Fısıltı ipucu: Tasarımlarımdan biri Onur'un yeşil forması üzerinden yola çıkılarak tasarlandı. Diğerlerini çıkınca görürsünüz artık )

Önümüzdeki hafta TS Club'da olacağım formalarla ve çıkış tarihi ile ilgili daha sağlıklı bilgilere ulaşmış olurum. İndirim varken forma almak isteyen varsa bu fırsatı değerlendirsin.
      O tasarım bence tam Trabzon'a,Trabzpn'daki insanların bilgisine,kültür seviyesine göre yapılmış bir ürün abi. Ürüne olan yüksek ilginin de beni haklı çıkardığını düşünüyorum Ne de olsa Facebook'ta "Allah'ı seviyorsan paylaş" yazısını görünce bunu paylaşan bir taraftar kitlemiz var

Yorum

• Afrika ülkelerinin milli takımları genelde pumanın formalarını kullanıyor.
        Dikkat ettim de puma çok güzel forma yapıyor. Ya da Afrika ülkelerine özel bir durum mu ?
        Özellikle antrenman formaları çok hoşuma gitti

Yorum

• Dünya Kupası'nda bariz olarak Nike formalar çok daha güzel.

Adidas artık baydı aynı formaları yapmaktan. Almanya forması da Nike'tan çalma tasarım resmen...

Yorum

• RED BULL SALBURG 14-15

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dünya Kupası'nda bariz olarak Nike formalar çok daha güzel.

Adidas artık baydı aynı formaları yapmaktan. Almanya forması da Nike'tan çalma tasarım resmen...
              Almanya forması Adidas'ın bittiği andır Resmen Nike çakması. Ayıptır ya koskoca Adidas
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Abi bu nasıl seçim ya?
                Bizim yöneticilerden beterleri varmış.

Yorum

• sezon başındaki Forma lansmanını hiç anlamıyorum madem lansman yapıyorsun kendine özel ürünler seç yada yaptır .lansmanı yapılan forma bakıyorsun 2. ligdeki takımlarda ..

birde merak ediyorum takımların kendi tasarımlarını üretmiyormu nike yoksa katalogdan seç usulü mü

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Yorum

• FC Metz'den forma seçimine farklı bir yorum; aynı modelin farklı renkleriyle koleksiyon oluşturma.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 10:12.

Yorum

• afs abi allahını seversen söle bu forma sponsorluk gorusmelerı yapılıyor mu? sezon baslıyor nerdeyse ,dun bjk gordum goğüs-sırt-kol hepsıde vardı bızde durum neyacaba?

Yorum

• abi cevap yazmadın bilgin mi yok,bu hafat ıcı bır gorusmen olacaktı tsclubla o gorusme gerceklestı mı?

Yorum

• C Metz'in ortadaki formasının sponsoru farklı.. Böyle bir uygulama mümkün müdür?
                            Mesela deplasman forması için ayrı sponsor kullanılabilir mi?
                            Ya da Avrupadaki maclar icin?
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              C Metz'in ortadaki formasının sponsoru farklı.. Böyle bir uygulama mümkün müdür?
                              Mesela deplasman forması için ayrı sponsor kullanılabilir mi?
                              Ya da Avrupadaki maclar icin?
                              zamanında arsenalde şöyle bir olay vardı kendi ligindeki sponsoru Sega ürünü olan Dreamcast yazıyordu forma önünde avrupa maçlarında ise markanın kendisi olan sega yazıyordu..Ama iki farklı marka olur mu en önemlisi bunu iki markaya kabul ettirebilir misin..Bence zor...Ha fransa ligi istisna orda ellerinden gelse çoraplara da reklam alırlar..
                              En son yalcin1325 tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 11:32.
                              yAlCiN

Yorum

• her iş kolunda onlarca trabzonlu zengin iş adamı varken, kulübümüzün hala bir sponsoru olmaması içler acısı bir durum benim nazarımda.
                                herkes lafta trabzonsporlu iş icraata gelince kimse elini taşın altına sokmuyor ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X