Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Düşündüm ama koyu üzerine koyu kaybolur

Olmayacak bişeyin üzerine ne hayaller kurduk
    Çok yakismadi mi ama?

Yorum

• Yigit ellerine saglik. Su parcaliya bakip bakip daldim gercekden.....

Yorum

• Yiğit inanılmaz güzel olmuş teşekkürler. Bu forma sahada kat kat daha güzel gözükür. Aynı Hollanda gibi. Ben ilk resimleri gördüğümde beğenmiştim ama sahada bu kadar güzel görüneceğini tahmin etmiyordum.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu sezon da berbat formalarımız olacağından adım gibi eminim. Haydi Nike, göster kendini.
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• [/QUOTE]

parçalı on numara kollar taraf olduğu bölümlerle aynı renk olduğunda parçalıya bayılıyorum ama kollar zıt renk olduğunda çok basit kalıyor
            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok yakismadi mi ama?
              bu forma ve parçalı forma on numara olmuş

Yorum

• Bordolu harika olmuş , ellerine sağlık.

@TrabzoNapoli, hocam formalar hakkında bilginiz var mı ? Geçen sezonki formaların hepsini öğrenmiştiniz

Yorum

• lacivert formaya bu kadar istekli taraftar kitlemiz olduğunu görmek beni fazlasıyla şok etti...kulübümüzün kurumsallıktan uzak olduğunu her defasında dile getirilirken, oldu olacak laivert formaya altın yaldız renkte isim ve numara yazdıralım da tam şikeciler gibi çıkalım sahaya...
                  bilmem hiç haberiniz var mıdır, barcelona kulübü sözleşme imzalamak için kulübe beyaz t-shirtle gelen(ismini tam hatırlamadım ama alex sanchez olabilir) futboluya, beyaz real madridin rengi diye kulüp içinden hemen farklı bir t-shirt giydirilerek basın karşısına çıkartıldı.
                  adamlar t-shirttr bile buna dikkat ederken bizlerin formalarımızda bordo-mavi gibi renkler varken başka renklere özlem duymamızı anlayamıyorum...
                  saygılarımla...

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lacivert formaya bu kadar istekli taraftar kitlemiz olduğunu görmek beni fazlasıyla şok etti...kulübümüzün kurumsallıktan uzak olduğunu her defasında dile getirilirken, oldu olacak laivert formaya altın yaldız renkte isim ve numara yazdıralım da tam şikeciler gibi çıkalım sahaya...
                    Bilmem hiç haberiniz var mıdır, barcelona kulübü sözleşme imzalamak için kulübe beyaz t-shirtle gelen(ismini tam hatırlamadım ama alex sanchez olabilir) futboluya, beyaz real madridin rengi diye kulüp içinden hemen farklı bir t-shirt giydirilerek basın karşısına çıkartıldı.
                    Adamlar t-shirttr bile buna dikkat ederken bizlerin formalarımızda bordo-mavi gibi renkler varken başka renklere özlem duymamızı anlayamıyorum...
                    Saygılarımla...
                    ne alakası var renkdaş bir çok antrenman ürünümüz tişörtümüz var lacivert bordo ile veyaz mavi ile kombinledinmi harika duruyor hiçte şikecileri yansıtmıyor misal şuan üstümde üst bordo alt lacivert hastane üniforması var gayet trabzon yani:d

bu sene benim gördüğümde çubuklu forma (10 üstünden 8)

bordolu mavili beyaz forma ( 10 üstünden 4)

3. Forma ile ilgili kimsenin bişey bilmeyip göstermemesi beni bazen aslında 3.forma yok düşüncesine itiyor ))

Yorum

• Teşekkür ederim yorumlar için

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu sene benim gördüğümde çubuklu forma (10 üstünden 8)

bordolu mavili beyaz forma ( 10 üstünden 4)
                      The bomb has been planted!

Formalar neye benziyor hangi model lütfen lütfen

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Şöyle bir çubuklu olma ihtimali var mı?

Yorum

• Şu fransanın kibar yakalı forması süper. Onun turuncusunu bordomavili detayla yapsalar bize keşke :/
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Yorum

• Off şu formaya bak keşke olabilse :P

t @Selim_Turan

Yorum

• Armamıızın kesinlikle ve kesinlikle bi rötüşten geçmesi gerektiğini düşünüyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X