Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yiğit inanılmaz güzel olmuş teşekkürler. Bu forma sahada kat kat daha güzel gözükür. Aynı Hollanda gibi. Ben ilk resimleri gördüğümde beğenmiştim ama sahada bu kadar güzel görüneceğini tahmin etmiyordum.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
[/QUOTE]
parçalı on numara kollar taraf olduğu bölümlerle aynı renk olduğunda parçalıya bayılıyorum ama kollar zıt renk olduğunda çok basit kalıyorTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok yakismadi mi ama?
Yorum
-
lacivert formaya bu kadar istekli taraftar kitlemiz olduğunu görmek beni fazlasıyla şok etti...kulübümüzün kurumsallıktan uzak olduğunu her defasında dile getirilirken, oldu olacak laivert formaya altın yaldız renkte isim ve numara yazdıralım da tam şikeciler gibi çıkalım sahaya...
bilmem hiç haberiniz var mıdır, barcelona kulübü sözleşme imzalamak için kulübe beyaz t-shirtle gelen(ismini tam hatırlamadım ama alex sanchez olabilir) futboluya, beyaz real madridin rengi diye kulüp içinden hemen farklı bir t-shirt giydirilerek basın karşısına çıkartıldı.
adamlar t-shirttr bile buna dikkat ederken bizlerin formalarımızda bordo-mavi gibi renkler varken başka renklere özlem duymamızı anlayamıyorum...
saygılarımla...
Yorum
-
İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelacivert formaya bu kadar istekli taraftar kitlemiz olduğunu görmek beni fazlasıyla şok etti...kulübümüzün kurumsallıktan uzak olduğunu her defasında dile getirilirken, oldu olacak laivert formaya altın yaldız renkte isim ve numara yazdıralım da tam şikeciler gibi çıkalım sahaya...
Bilmem hiç haberiniz var mıdır, barcelona kulübü sözleşme imzalamak için kulübe beyaz t-shirtle gelen(ismini tam hatırlamadım ama alex sanchez olabilir) futboluya, beyaz real madridin rengi diye kulüp içinden hemen farklı bir t-shirt giydirilerek basın karşısına çıkartıldı.
Adamlar t-shirttr bile buna dikkat ederken bizlerin formalarımızda bordo-mavi gibi renkler varken başka renklere özlem duymamızı anlayamıyorum...
Saygılarımla...
bu sene benim gördüğümde çubuklu forma (10 üstünden 8)
bordolu mavili beyaz forma ( 10 üstünden 4)
3. Forma ile ilgili kimsenin bişey bilmeyip göstermemesi beni bazen aslında 3.forma yok düşüncesine itiyor))
Yorum
-
Teşekkür ederim yorumlar için
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene benim gördüğümde çubuklu forma (10 üstünden 8)
bordolu mavili beyaz forma ( 10 üstünden 4)
Formalar neye benziyor hangi model lütfen lütfen
Yorum
Yorum