Formaları çıkışından 6 ay önce öğrenmektense son güne kadar merak içinde olmayı tercih ederim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bu özel forma olayına çok takılmayalım arkadaşlar nike zaten bi kaç takıma yapıyor bunu gidip bize de
özel forma yapmasını beklemeyin
renkdaşında dediği gibi ucundan biyerden modeli değiştirip katalog olmayan formalar giyebiliriz bu ayrı
genel olarakta nike n bize yapmış olduğu formalar evet fena değil bence kombinasyonlarda sıkıntı var onu da yöneticiler ayarlıyor bildiğim kadarıyla
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Son 4-5 sene özellikle lig baslamadan bu konuyu asiri takip eden bir üye olarak, söylenenlerin hic birine inanmayin diyorum, afs abiye hernekadar emeklerinden dolayi saygi duysamda, iddaalarinin hic bir sene tuttugunu görmedim ve su kaniya vardim, ya cok positif bir insan ve negatif düsünceleri dagitip taraftari motive etmekle görevlendirilmis, yada direk 1.agizdan aldigim bilgiler dedigi o birinci agizlar afs abiyi hersene kekliyolar.
Bu sene belkide bu konuya yazdigim ilk ve son mesaj olacak heyecan sifir cünkü, "klas forma" ümidimi kaybettim ben artik, bu yönetimdende zaten beklemem, bu senede minicik armali, yildizi teleskopla aradigimiz, ucuz formalara hazirlikli olun, muhtemelen katalog degil denilen forma elit katagorinin gecen sezon formalari. Barca, Gayse,Arsenal eskileri yani.
Not: Kimse bana bu mesajimdan sora taraftarlik dersi vermeye kalkmasin bu sene begenmedigim halde 4 forma 3 sort almis fakat trabzonspor icin en iyisini isteyen siradan bir taraftarim, gaysenin hatta barcanin bile gecen sezon formalarini "eskilerini" giymek beni gerer.
Mesajimdada kisisel bir saldiri yoktur.En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 25.05.2014, 01:50.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Yahu neden özel forma bekliyorsunuz zaten.Bir kere şampiyonlar liginde oynamış bir takımız.Bu sezona kadar avrupa'da da fazla ilerlememişiz.Afs abi geçen sene 2 formanın katalog olmayacağını söylemişti.Doğru da çıktı.Katalog formaları gibi her önüne gelen giyemiyor o formaları.Dünyda sadece 1 veya 2 takım giyiyor bizden başka.Bu sezonda 3 formamızında katalog olmayacağını söylüyor.Sadece biz giyeceğiz demiyor ki.Ama bir farkımız olacak diğer takımlardan.
Bunlar elit takım değil mi?Örnekler daha fazla.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formalar güzel işte sıkıntı orda
Hangi sikinti ??? Bunlar katalog formasi isde ??? Atletico Madrid ve Galatasarayin siyah formasinin aynisini benim oglanin oynadi amatör takimda kullaniyorlar....
Ismi Elit oldumu güzel oluyor formalar ??
En son El_Matador tarafından düzenlendi; 25.05.2014, 18:18.
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi sikinti ??? Bunlar katalog formasi isde ??? Atletico Madrid ve Galatasarayin siyah formasinin aynisini benim oglanin oynadi amatör takimda kullaniyorlar....
Ismi Elit oldumu güzel oluyor formalar ??
Kalite olarak bariz fark var.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalite olarak bariz fark var.
Fark yok renkdas...... su gösterdim kirmizi beyaz yukarda bahsettim gibin , benim oglanin oynadi takim giyiyor.... Atleticonun formasini 6 ay önce almisdim.... Istersen ikisinin resmini yanyana koyup yakindan cekeyim. Ne gözle görür bi fark var nede kalite olarak.....
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFark yok renkdas...... su gösterdim kirmizi beyaz yukarda bahsettim gibin , benim oglanin oynadi takim giyiyor.... Atleticonun formasini 6 ay önce almisdim.... Istersen ikisinin resmini yanyana koyup yakindan cekeyim. Ne gözle görür bi fark var nede kalite olarak.....
T-Bant olsun, laser delikler olsun fark vardır bence, ha yada oğlunuzun takımı parayı basmış kaliteli ürün almış.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleT-Bant olsun, laser delikler olsun fark vardır bence, ha yada oğlunuzun takımı parayı basmış kaliteli ürün almış.
Gönderdim resimdeki forma fiyati 11€......tekrarliyorum : kalite farki yok
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGönderdim resimdeki forma fiyati 11€......tekrarliyorum : kalite farki yok
Abi bi yanlışlık olmalı, şimdi bu formalara 100-200 € arası fiyat biçilecek ve 11€'luk formanın kalitesi ile aynı olacak, ha yanlışlık yok ise bu millet keriz mi, aynı kalitedeki formalara 10-20 kat fazla ödesin.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bi yanlışlık olmalı, şimdi bu formalara 100-200 € arası fiyat biçilecek ve 11€'luk formanın kalitesi ile aynı olacak, ha yanlışlık yok ise bu millet keriz mi, aynı kalitedeki formalara 10-20 kat fazla ödesin.
Türkiyede fiyatlari bilmiyorum ama genelde burda ortalama 65€ x kulübün formasi. Sezon bitti zaman 20-30€ arasi satiliyor. Aradan 2 sezon gecsin 10€ satiliyor.
Düsün 65€ luk forma 1 veya 2 sezon sonra 10-20€ satiliyor. Ve satan halen kar yapiyor. Millet kerizmi diye sordun..... Aradaki fark kulübün kasasina gidiyor.bu sezon bizim formalar cikdinda 99 TL= 30€.... almanyadaki TS Club 65€ satiyordu.
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiyede fiyatlari bilmiyorum ama genelde burda ortalama 65€ x kulübün formasi. Sezon bitti zaman 20-30€ arasi satiliyor. Aradan 2 sezon gecsin 10€ satiliyor.
Düsün 65€ luk forma 1 veya 2 sezon sonra 10-20€ satiliyor. Ve satan halen kar yapiyor. Millet kerizmi diye sordun..... Aradaki fark kulübün kasasina gidiyor.bu sezon bizim formalar cikdinda 99 TL= 30€.... almanyadaki TS Club 65€ satiyordu.
Fiyatlar doğrudur, fakat elit kategorinin farkı yoksa neden herkes elit kategoride olmak istesin ki. O zaman bir özelliği yoksa biz neden kendimizi yırtıyoruz özel forma için. Antreman kitleri için mi sadece elit kategoriye girilmek isteniyor.
Yorum
Yorum