Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sade birnike formasi bordo mavi renklere harika gider [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

İlk olarak tigin tarafından gönderildi
      bence kendi magazalarinda bizim formalarimizi hangisi satacaksa ve türkiyenin bir çok yerinde hangi markanin magazasi varsa o marka ile anlasilmali.böylece ürünlere ulasma sorunuda bir nebze çözülür.

kesinlikle dogru ,ozaman forma satislari daha fazla olur,
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

lotto bence iyi sonuçta kulübün menfaatleri içinde olmasi ve kaliteli yapilacaksa tamamdir .. bende ürünleri var lottonun çok iyi..

Yorum

İlk olarak kafkaf28 tarafından gönderildi
          Ben formanin çok önemli olduguna ve basariyi bile etkiledigine inaniyorum.Biz küme düsme tehlikesi yasadigimiz sezon puma giyiyorduk.Ertesi sene kappa giymeye basladik ilk 2 sene türkiye kupasi ve daha sonra sampiyonluk sansini yakaladik.Kappalar çikinca bu kötü sezonu yasamaya basladik ve devam ediyoruz.Tabi bu çogunuza saçma gelecektir ama formanin takimin havasini degistirmsinde etkili oldugunu düsünüyorum.Ben yine kappadan yanayim ama bu iki markadan biri olacaksa kesinlikle nike olmali.Takimin ve taraftarin havasini degistirecektir.

Kardes ne saçma gelmesi senelerdir tami tamina bende bunu düsünüyorum ama çekinerek kimseye sölüyemiyodum[img]smileys/smiley36.gif[/img]dicekler saçma sapan hurafelere mi inaniyosun..hatta ben bizim klasik çubuklu forma disindakileirnde pek ugurlu gelmedigini düsünüyorum..

Gelelim marka seçimine lotto-puma-umbro yaramaz markalar bize..

Kappa'yi seviyorum bizede çok gitmisti adeta özdeslesecektik nerdeyse..ama benim görüstügüm tsclub yetkilileri kappanin çok pahaliya formayi sattini ve çok az bir karla kulübün bunalri satabildigini sölüyolardi ee bizim taraftarin bütçesi belli hemen korsana kosuyor dogal olarak..Sanirim kaliteside olsa en yüksek satisi bu sene yapmisiz forma ve lisansli ürünlerde..Bide basari olsaydi ahh ahh...

Nike farklilik getirir bize bi hava getirebilir..Bir not düsim:nike ankarasporun suan sponsoru yani türkiyede ilk olmayiz..

adidasi da çok klasik buluyorum artik yaa ayni 3 çizgi..

yani kappa yada nike olabilir..Ancakk iyi bir ekonomi tablosu çikarmak lazim kulübün çikarlari gözetilmeli..

Tsclub tabiki açik kalicak esofman+diger ürünleri üretmeye devam edicek hatta alt yapidaki takimalrimizin formalarini da üretmeye devam edicek sadece a takim forma antlasmasi yapilabilinir..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

febede bi seme fenerium formayla oynayip sonra adidasa dönmüstü; umarim bizde marka formaya döneriz bu formalar bence çok kalitesiz. nike tercihim.

Yorum

Simdi arkadaslar durum nedir tam olarak bilmiyorum
              anlasma durumunu falan
              fakat bir noktaya dikkat çekmek istiyorum
              Kappa ile anlastigimizda formalarin kaliteli oldugu kadar pahali olduguda unutulmasin
              ayrica kappaya her yerde ulasmak pekde mümkün olmamaktaydi
              TS club Projesi Trabzonspor için çok güzel bir poreje
              ama bunu forma üretimiyle kisitla yapmamak lazim
              eger bir firma ile anlasilacaksa Nike güzel bir tercih bence
              fakat forma fiyatlari Trabzon taraftari için önem arz edecektir
              kappadaki satis rakamlari ile Ts clup deki forma satis rakamlari bu konuda yeterli bilgi verir
              Tabi biz taraftar olarak düsünüyoruz belki ama isin profesyonel bakisi daha önemli
              Trabzonspor bu sene tarihinde en çok forma satisini bu sene gerçeklestirdi sampiyonlar ligi maçlari öncesi bunda Trabzonun basarilari yaninda Ts clubdeki ürünlerin ekonomik olmasinin büyük etkisi vardi Bence anlasma yapilirken bunada dikkat eidlmeli
              ve Trabzon gibi Lisansli ürünü çok az satilabilen [ekonomik sebeplerden ötürü] bir ürünün e markanin pazarlamasi kendi markasi üzerindne yapilmasi önemlidir

bununla birlikte fenerium deneyimi daha eskilere dayanan fenerbahce dahi forma olayini tek basina yürütememistir
              bence TS clublar diger ürünlerle beraber yola devam etmeli Forma üretimi Nike gibi bir profesyonel firmaya geçse dahi fiyatlandirma konusund bir mütabakata ulasilmali ve asla TS markasi ufak fiyatlara fazla prezentable olmayan firmalara feda edilmememli (kendi ülkelerinde ünlü olsalarda umbro ve Looto türkiyede pek Prezantable markalar degildir)

Yorum

kappa pahaliydi diyolar nike da ondan ucuz olmayacak elbette.taraftarin alim gücüne göre projeler üretirler umarim.ts club veya nike hangisi kulübe daha çok kar getirecekse o olsun.önemli olan kulübün gelir kazanmasi.

Yorum

bence de nike çok güzel olur...diger adidas, puma, kappavb. firmalari denedik...nike su anda bunlarin hepsinden daha iyi...

Yorum

nike iyi fikir ama kulubün karari önemli tabii.olursa nike olsun geliri de fazladir.

Yorum

nike isim olarak digerlerinden siyriliyor.ts club markali ürünlerde de febenin fenerRUM taktigi uygulanabilir.(antrenman formasi ts club-maçlarda nike yada anlasilan firma)

lotto,puma gibi markalarin bordo-mavi yi siradanlastiracagini düsünüyorum.
                      Her daim TRABZONSPOR!
                      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                      "7"

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                        Sana katiliyorum tsclub dursun ama formalari NIKE üretsin.

aynen katiliyorum...
                        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

nike benimde tercihimEdited by: ahmetto
                          BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

bence ts club'in ürettigi formalar çok kalitesiz degil. puma, lotto, umbro gibi firmalarin yaptigi formalar suankilerden iyi olmaz diye düsünüyorum. olacaksa adidas, nike, kappa firmalarindan biriyle anlasilabilir ama herkesin belirttigi gibi fiyat çok önemli bir unsur. ayrica ts club da ürün yelpazesini ve kalitesini gelistirerek yoluna devam etmelidir.
                            Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

üçü arasinda nike derim.
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak ofluhalit tarafından gönderildi
                                kappa pahaliydi diyolar nike da ondan ucuz olmayacak elbette.taraftarin alim gücüne göre projeler üretirler umarim.ts club veya nike hangisi kulübe daha çok kar getirecekse o olsun.önemli olan kulübün gelir kazanmasi.

pahali ucuz meselesine gelince önemli olan kumastir, istersen ucuz yaptir istersen pahali . en dogrusu maç formasi ve taraftar formasini yine ayni sekilkde ayri tutmak olabilir.

bu sene ts club 36 ytl'ye sattigi taraftar formasindan en az 20 ytl kazanmistir herhalde...diyelim ki seneye nike firmasina taraftar formasi yaptirilacak, kazanç 10 ytl'ye düsecektir. böyle bir durumda formalar o kadar albenili olamlidir ki bu sene satilanin iki kati satilsin

sahiden bu sene ts club ne kadar forma satti bilen var mi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X