Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesut'un üzerindeki forma aynen önerilmiş diye duymuştum...
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Busquets, Pato, Hazard ve Wilshere'nin giydiği formalar önümüzdeki sene kesinlikle olmayacak. Pazzini'nin giydiği forma ise garanti. Diğer iki seçenek için ise 5 tane forma kalıyor, bakalım hangileri olacak.

Yorum

• Yeni 2012/13 milli takım deplasman formaları, en ihtiyacın olan yerlerde koruma için tasarlandı.

Maksimum rahatlık ve performans için tasarlanan ergonomik uyumu ve geliştirilmiş hava alınabilirliği, oyuna %100 konstantre kalmanı sağlar.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Süper Ligdeki en güzel forma seti yine bizim.

Yorum

• bu aralar forumu pk takip edemiyorum

buseneki formalarda armada sıkıntı yaşayan varmı
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu aralar forumu pk takip edemiyorum

Benim Gold formanin armasi parcalaniyor.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu aralar forumu pk takip edemiyorum

benim victory ve parcali formam hala yeni alinmis gibi duruyor. Arma saglam yerinde.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Süper Ligdeki en güzel forma seti yine bizim.
                  türkiye liglerinde en iyi ve en güzel formalar bizde,ama öyle bir kitle varki agzinla kus tutsan yine yaranamazsin, elestirecek bir sey bulurlar.Nike gibi forma hicbir marka yapamaz.En yakin rakibi adidas,önce kendine dogru dürüst arma yapsin.
                  En son biltrabzon tarafından düzenlendi; 12.02.2012, 01:18.
                  iho istifa.

Yorum

• Cubuklu ve victory formalarimiz bence cok güzel ama en büyük sikinti armaga...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bence de Türkiye'nin en güzel formalari bizde su an.(Energy,Victory)
                      Isi bozan sadece fontlar.

Ha gelecek sezon GS'ye imrenecegiz orasi ayri. (Yanlis anlasilmasin, adamlara 1 sene icinde gösterilen emek bize yillardir gösterilmedi)
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• benim victory formanın arması canavar maşşallah
                        kadife arma tarihimizde ki en iyi arma(puma dan bu yana forma alıyorum,her sene alamasam da en azından her sezonun formasını görmüşümdür)
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Armalarımız nihayet istediğimiz gibi oldu. Yıkanınca dökülüyor mu eskiyor mu diye endişe edenler varsa hala içiniz rahat olsun.

Formalarda daha pratik ve ekonomik olduğu için bu teknik tercih ediliyor ama eşofman ve idman ürünleri yine nakışlı olacaktır.

Nike'ın yeni sezon forma numaraları ve isimleri için seçtiği yazı karakterleri de çok güzel ( grafik tasarımcı olarak çok başarılı buldum ). Yazı karakterlerinin de seçilen forma modelleri ile uyum içinde olması gerekiyor, o uyumunda dikkate alınmasını isterim.

Hele biz başarılı olup, kurumsal doğruları yapmaya devam edelim formamız peşimizden gelir zaten.

Yorum

• Sözleşmenin bittiği günü iple çekiyorum ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ayrıca bu sene şampiyonlar liginde gösterdiğimiz başarılı performans ve uefada ki akıbetimiz muhtemelen seneye nike'a ,isteklerimizi yaptırtmak adına iyi bir güç olacaktır.

not:1 sene evvel açık mavi formamız vardı,o forma 45 tl idi
                                ben öğrenci olduğum için bana oldukça uygun gelmiş ve almıştım
                                sonuç olarak bu tek renk olan formayı daha cazibeli bir hale getirebilirsek(doğru renk seçimi,ince detaylar) asıl forma alması gereken genç güruha daha kolay ulaşır,satış hasılatını arttırabiliriz.

misal forma siyah renkli olsa,üzerinde reklam olmasa,boyun tarafında karadeniz fırtınası yazsa yani dışarıdada giyilebilecek bir ürün olsa daha çok satış yapılır
                                kimse sokaklarda reklam panosu gibi dolanmak istemez
                                paranın çok değerli olduğu türkiye gibi bir ülkede insanlar sadece maçlara gitmek için forma almak istemez,dışarda da giymek ister
                                bu adam t-shirt almaz kulüpten
                                zannetmiyorum.
                                forma kült bir şeydir,farklı anlamlar taşır.
                                bu yüzden doğru bir pazarlama stratejisi yapılmalı ve her bütçe için alabileceği forma ve ürünler tasarlanmalı
                                eğer 120 tl ye nike polar basıyorsan ,70 tl ye de ts club polar bas.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X