Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu düğün videolarından yakaladım fontları buyrun, umarım böyledir yeni sezon fontları;

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu düğün videolarından yakaladım fontları buyrun, umarım böyledir yeni sezon fontları;

Eski fontlar değil mi bu ? Üstteki fotodaki farklı
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 01:25.

Yorum

• Gecen sezonun update edilmis versiyonu. Bide yeni forma diyorlar. Bunlar bizi gercekten salak zannediyorlar. Adidasa gecsinler bu ne yahu.
        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Yok hocam onlar geçen sezonun fontları. Bu sezonunkiler farklı, şortlardaki yazıların nasıl olduğunu gördüm de isimler nasıl yazılacak merak ediyorum.

Yorum

• Hadi ya o kadar da uğraşmıştım

Neyse şortun üzerindeki font güzel duruyor. İsimlerin nasıl yazılacağını ben de çok merak ediyorum..

Yorum

• Şu fotodaki gibi olsaydı sarı formalar bari.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen gün bende aynısını yazdım.Eleştirirsem kendime ihanet etmiş olacağımı düşünüyorum.O yüzden çuvalada dikseler armayı bende alıp üstüme giyerim
                La dikmiyorlar sorun orada işte dikmiyorlar binlerce taraftarla kafa bulur gibi yabıştırıyorlar ben böyle bir saçmalık görmedim hayatımda arma yapıştırma olur mu ya bildiğin bali ile yapıştırılmış 2 suya at arma düşüyor ne saçma bir klüp sistemi bir tane adam yok mu la bu nedir diyen şu klüpte.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Favorim her zaman için
                  ---Adidas---
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Favorim her zaman için
                    ---Adidas---
                    Evet, bende senelerdir Adidas'a hayranim. Cizgileri yeter
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• - Kimse kusura bakmasın almıyorum kardeşim , evet bu seneye kadar sustum koyun gibi destek dedik , klübümüze fayda dedik eyvallah çektik.
                      - Ulan o formayı tasarlayan utanmazlar , geçen sene ofspor giymiş be (Yanlış anlaşılmasın 1.ligde bir takımda giyse aynı şeyi söylerdim) hangi yüzle tasarım diye sunuyorusunuz.
                      - Gitgide iyi olacağı yerde kaç senedir ilerleme göstermediniz be , koskoca nike 1 tane özel forma yapamadı , kime ; Türkiyede Şampiyonluğa oynayan , en çok formaısnı sattıran Sponsoruna.
                      - Almıyorum kardeşim kimse kusura bakmasın , ben enayi değilim , gerçi bize kadar zaten bu klübün çok shaibi var kimsneinde umrunda olmaz herhalde , yazıklar olsun .
                      - Kappa Kappa Kappa Bu klübe kendini özel hissettiren tek firma...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        La dikmiyorlar sorun orada işte dikmiyorlar binlerce taraftarla kafa bulur gibi yabıştırıyorlar ben böyle bir saçmalık görmedim hayatımda arma yapıştırma olur mu ya bildiğin bali ile yapıştırılmış 2 suya at arma düşüyor ne saçma bir klüp sistemi bir tane adam yok mu la bu nedir diyen şu klüpte.
                        Benim tek Puma formalarimda arma düstü.
                        Üc tane Nike formasi var (2010-2011), hepsinde sapasaglam duruyor. Tek Türk Telekom yazisi sökülmeye basladi.

Yorum

• Colman'ın meşhur fotosunu özelden alabilir miyim ?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman'ın meşhur fotosunu özelden alabilir miyim ?
                            şu fotoyu bende istiyorum çok merak ettim
                            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu fotoyu bende istiyorum çok merak ettim
                              Yardım alamadık fakat
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yardım alamadık fakat
                                resmi yollayan arkadaşlar çıkmış
                                yarına kaldı bizim iş
                                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X