Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    40 liraya alırsın ama formayı forma yapan TRABZONSPOR ARMASI'DIR

Bir yerden bulup alırsam ben O'nu Trabzonspor Arması ile nakşetmeyi düşünüyorum zaten...
    Reklam panosu olmaya da karşıyım..
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Forma işlerinin tümünü yani seçimi, arması, reklamı herşeyini nike a bıraksak olmaz mı?
      Çünkü 4 sene oldu ve tek başımıza hala beceremiyoruz.

Yorum

• @kürşat şen
        Yapmasaydın be kardeşim...Hakaret edecek başka birşey yaptığı yok zaten...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Ben formalari cok basit buldum. Futbol oyunlarinda 7 yaşında çocukların tasarlayacağı cinsten buldum. Kısacası beğenmedim.
          TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
          Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir yerden bulup alırsam ben O'nu Trabzonspor Arması ile nakşetmeyi düşünüyorum zaten...
            Reklam panosu olmaya da karşıyım..
            Ee o zaman gene nike'ye para gitmiş olacak ? En azından beğenmesende Victory veya enerji forma al klübe katkın olsun
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Ciddi ciddi Photoshop bu arma...

Artik Yildiz Tilbe'nin konserlerine sponsor oluruz..

Birde Ismail Abiyi unutmayalim TRT'de, biraz'da TV reklami yapalim

Yorum

• burak foto çekimlerinde 17 giyiyor? yeni sezonda değişecek mi?
                Entropi İyidir.

Yorum

• sabah dediğim gibi şampiyon olalımda isterse çıplak çıkalım sahaya..

Yorum

• tanıtımdaki bayan sunucu burcu esmersoy'mu bana mı öyle geldi?

Yorum

• Birde Avrupa'da basari!!!

Bu cok sey degistirecek....

Oyuncu alis-satisi olsun..

Forma olsun...

Bu sene Avrupa'da gruplardan cikalim, bakin nasil hersey 360° dönüyor...

Yorum

• İlk olarak esved tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tanıtımdaki bayan sunucu burcu esmersoy'mu bana mı öyle geldi?
                        Günün anlam ve önemini belirten soru geldi

Evet o.

Yorum

• Yİne sÖledİgİm gİbİ bu mİllet hİÇ bİr Şeyİ begenmez kardeŞİm her Şeyİ bİlİyorlar aĞzİ olan konuŞuyor formalar sÜper olmuŞ ben Çok begendİm kesİnlİkle alİcam formalardan İnŞ bu formalarla baŞarİdan baŞarİya koŞarİz

Yorum

• Ok'ların istikameti Nevzat ve TsClup sorumlusu kimse o olmalı...

Yorum

• Olmayacağını söylemiştik...2 yıl önce bukalemun fotoğrafları ile aşağılanmıştık koskoca 2(iki) yıl geçti şimdi konuşulanları okuyunca susmak istiyorum ama tutamıyorum kendimi...

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Hocamızın yorumu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X