Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buyrun Celtic Glasgow formasi bordo mavi ile...

Yorum

• yatay cızgı hıc hos durmuyor celtık fılan olmasın bana gore
      bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        en güzelleri bunlar olmuş
        mavı gusel dıgerı trıska
        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• peki bu nasil..Borussia Dortmund eski formasi..bence en güzeli bide bunun acik mavisini düsünün peeeh...

Yorum

• Adidas olcak deniliyor ..olsun da bet bişe etmesinler yahu formaları..Ne Adidas lı Anadolu takımları var Adidas oldukları bile belli değil.
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak toprak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buyrun Celtic Glasgow formasi bordo mavi ile...

cok dandik bi forma olur yatay cizgi bizim renklere uygun degil
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak toprak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                peki bu nasil..Borussia Dortmund eski formasi..bence en güzeli bide bunun acik mavisini düsünün peeeh...
                Bu forma super olur.

Zaten ya Nıke olsun ya Adidas.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Adidas adidas diyoruzda adidasın forma fiyatları 70-80 ytl civarı.Fiyatıda göz önünde bulundurmakta fayda var.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adidas adidas diyoruzda adidasın forma fiyatları 70-80 ytl civarı.Fiyatıda göz önünde bulundurmakta fayda var.
                    Evet bide o yonden bakmak lazim. Bunu gozde bulundurunca Puma one geciyor. Ve Puma kumas kalitesinide arttirdi. En son milli takim formalarinin kumasi cok guzel.

Yorum

Adidas adidas diyoruzda adidasın forma fiyatları 70-80 ytl civarı.Fiyatıda göz önünde bulundurmakta fayda var.
                      Renkdaşlar doğru söylüyorsunuzda

Puma'nın veya bir Kappanın veya Umbro'nun bir karizması yok.

Bir büyüklük göstergesi yok formada.

Yabancı biri takım hakkındaki ilk fikrini formasıyla verir.

Görünüm önemli.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renkdaşlar doğru söylüyorsunuzda

Puma'nın veya bir Kappanın veya Umbro'nun bir karizması yok.

Bir büyüklük göstergesi yok formada.

Yabancı biri takım hakkındaki ilk fikrini formasıyla verir.

Görünüm önemli.
                        tamam bu da önemli bir nokta ama herkesin bir formaya 80 ytl verecek durumu yok.Bu fiyatlarda orjinal ürün teşviğini nasıl yapacağız?

Yorum

tamam bu da önemli bir nokta ama herkesin bir formaya 80 ytl verecek durumu yok.Bu fiyatlarda orjinal ürün teşviğini nasıl yapacağız?
                          İşte kısır nokta burası.

Burdada en güzel seçim Kappa olur diye düşünüyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İşte kısır nokta burası.

Burdada en güzel seçim Kappa olur diye düşünüyorum.
                            fiyatlar düşük tutulsun sürümden kazanılsın herkes orjinal ürün alabilsin.

Yorum

fiyatlar düşük tutulsun sürümden kazanılsın herkes orjinal ürün alabilsin.
                              Firmaların bu konuda taviz vermeyeceğini tahmin ediyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Adidas'la anlasirsin ve taraftar formasi tarzinda birsey ortaya cikarirsin. Vermek isteyen 80 ytl verir gercek futbolcu formasi alir, veremeyense 50 ytl civarina taraftar formasini alir. Zor seyler degil bunlar, hele hele puma ile devam etmemize neden asla olmamali. Adamlar kac senedir renklerimiz tutturamiyor yahu, rezalet...

Ayrica nikenin milli takimimiza yaptigi formalarin igrencligi ortada, hem dizayn hem kalite yerlerde.

Adidas giyelim, adidasli gunlere donelim...
                                En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 26.03.2008, 20:37.

Yorum

Yükleniyor...
                                X