Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gri formanın keşke kollarıda gri olsaydı.Tadından yiyilmezdi
    Bence ilk defa doğru bir iş yapıp işin içine bordo mavi renklerini koydular. Tamamen gri bir forma herhangi bir takımın herhangi bir gri forması gibi dururdu. Grinin yanına mavi ton olarak açık olduğu için birbirinin etkisini azaltırdı, bordo toparlayıcı, mavi çizgiler olaya karakteristik etkiler katmış.

Üç sezondur gri formaya bu kadar anlamlar yüklemeselerdi bu etki ve -bazılarındaki hayal kırıklığı- olmazdı. Olayı planlamadan, organize etmeden insanları farklı beklentilere sokmanın çok yanlış bir stratejinin ürünü bu. Her şeye rağmen kötü mü, düz turuncu formaları düşününce çok daha Trabzonspor ve çok daha doğru.

Bize özel model meselesi de Arsenal modelinin bizim renklere uyarlanmış hali. Renklerini sadece bizim kullanıyor olmamızın ötesinde özgün bir uygulama bekliyorduk Werder Bremen gibi. Nike Türkiye'nin avrupadaki veya dünyadaki marka stratejilerinin etkinliklerinin çok gerisinde olduğu aşikar. Bu noktada yönetim sadece kar marjını düşünerek mi hareket ediyor, sözleşmenin tüm detaylarını bilmiyoruz.

Formalara gösterilecek biraz özen, eklenecek bir kaç detay işin rengini değiştirecektir. Sırt numaraları da tıpkı sponsor logoları gibi forma tasarımının bir parçası ve bu sezon yenilenmiş olmaları güzel bir gelişme.

Satış sitesinin yenilenmesi, forma çekimlerinin düzeltilmesi gibi yeni güzellikler bekliyoruz kulübümüzden.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• The color green indicates once again the home jersey of Bremen. In the 2010/11 season is in the top of the home jerseys a darker shade of green, to the level of the umbilicus is pointed and jagged to. The lower part of the “flash look” is in white thus represents an optical isolation to the brighter green in the lower third of the jerseys has significantly dar. The design and suggests aggression. The individual Werder waves pattern is one of a range of geometric design implementations (broken lines, pixelähnliche pattern), which are both in Nike’s World Cup jersey and team cross-country and in the national and international league play application.

The white sleeves of last season are now kept in dark green and conclude with a fine white edge. The Werder diamond and the Golden Star are also positioned as in the final season on the left side and the swoosh on the right retains its position and the white color. The Werder logo on the chest has a special feature: The inside is with the message “LIFELONG GREEN WHITE” marked and accesses as in the Nike World Cup jerseys individual identification with the team.

The back of the shirt is completely in the lighter shade of green and kept below the collar is a small middle-Werder diamond. Also striking is the new, distinctive design of the back numbers and player name, which also reflects the aggressiveness of the front view.

Onur'un forması da satışta olmalı,

Anahtar teslim fabrikadan çıksa bu işler ortada sorun kalmayacak.

Werder Bremen çok değil doğru ürünü tercih etmiş.

Tek bir özel üründen daha çok üretmekle farklı farklı ürünlerden farklı sayılarda üretmenin maliyeti aynı değil. Nike çorap veya piyasada dolaşan korsan ürünlerinin herhangi bir tanesi Trabzonspor'un satışları kadar satış elde etmemiştir. Böyle bir pazarı kimse bırakmak istemez.

Nike forma şeklinde bayrak yapacak, bunun için yeni forma modellerinin ortaya çıkmasını beklemiş sadece. Son lansman programı da güzeldi, hele geçmişte karton kutular üzerinde çekilen fotoğraflardan, pembe fonlu photoshop ürünlerinden sonra büyük başarı.

Bütün bu konuştuklarımızı hesap ederken kulübümüzün yapısını ve kendi gerçeklerimizi göz önünde bulundurmazsak bazı gerçekleri ıskalamış oluruz.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2010, 10:53.

Yorum

• Müthişş

Yorum

• Tarifeleri ve kampanyaları ile abonelerinin yüzünü güldüren TrabzonCell, hepsiburada.com işbirliği ile zihinsel engelli çocukların yüzünü güldürecek bir projeye imza atıyor.

TrabzonCell, Ziraat Türkiye Kupası’nda kullanılan maç topu, Alanzinho’nun giydiği krampon ve kaleci Onur Kıvrak’ın eldiveni ile kupa maçının golcüleri Engin Baytar, Umut Bulut ve Gustavo Colman’ın imzalı formalarını açık arttırmayla satarak gelirini zihinsel engelli çocukların daha iyi koşullarda eğitilmesi için kullanacak. Türkiye’nin en hızlı ve en güvenilir e-alışveriş sitesi hepsiburada.com üzerinden yapılacak açık arttırma sonucunda elde edilen gelir, Trabzon Erdoğdu Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ne bağışlanacak.

TrabzonCell’in açık artırmayla elde edeceği gelir; 3-14 yaş grubundaki öğretilebilir zihinsel engelli çocukların öz bakım ve günlük yaşam becerileri ile akademik becerilerini geliştirmek, zorunlu öğrenim çağı dışında kalan özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin; temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını kolaylaştırmak ve mesleğe yönelik beceriler kazandırmak amacıyla kurulan okula aktarılacak.

TrabzonCell Genel Müdürü Sinan Zengin yaptığı açıklamada, zihinsel engelli çocukların hayata kazandırılması ve kendi başlarına yaşamlarını idame edebilmeleri için bu tür desteklerin çok önemli olduğunu belirterek, bu konuda çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Açık artırma tarihleri aşağıdaki gibidir:

7-8 Temmuz 2010 Gustavo Colman’ın Ziraat Türkiye Kupası maçında giydiği imzalı forması

9-10 Temmuz 2010 Ziraat Türkiye Kupası Gol Kralı Umut Bulut’un Türkiye Kupa maçında giydiği imzalı forması

11-12 Temmuz 2010 Engin Baytar’ın Ziraat Türkiye Kupası maçında giydiği imzalı forması

13-14 Temmuz 2010 Ziraat Türkiye Kupası finali için üretilen 30 özel toptan 19 numaralı top

15-16 Temmuz 2010 Onur Kıvrak’ın Ziraat Türkiye Kupası maçında giydiği imzalı eldiven

17-18-19 Temmuz 2010 Alanzinho’nun Ziraat Türkiye Kupası maçında giydiği imzalı kramponu

Yorum

• ben cubuklu forma aldım ama yakası yuvarlak oldugu ıcın pek rahat sayılmaz V yaka olsaydı daha bir karizmatik dururdu. gri forma hiç hoşuma gitmedi bildiğin pazarda satılan tshirt gibi bence werder in forma gibi mavinin veya bordonun 2 tonunu kullanıp böyle şekilli birşey yapılsa daha çok dikkat çekerdi bir türlü standartların dışına çıkamıyoruz!!! tavsiyem çubuklu ve beyaz forma güzel
            futbol akıl oyunudur ayakla oynanmaz..

Yorum

• Colman formasını açık arttırmada almak istiyorum Fiyat arttırmayın fazla
              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
              #20 COLMAN

Yorum

• Werder Bremenin formaları muhteşem olmuş bence.. demek ki nike belli kalıpların dışında da istediği zaman nasıl formalar yapabildiğini ortaya koyuyor.. katalog forması olmadığında ortaya nefis eserler çıkıyor resmen..

bence bu talep ve arz meselesi kesinlikle.. bu global firmaların Türk kulüplerine bakış açısı ve işine böyle gelmesi diyebiliriz.. Kaliteli formadan anlamayan yöneticilerin yönetimindeki kulüplerimizde oyuncak oluyor böylece..
                burada en önemli konulardan biride kesinlikle kumaş kalitesi ve forma kalıbı..

Türkiye'de formalar sadece ŞEKİLSEL olarak değerlendirildiği için bu konuda da kazıklandıklarının farkında olamıyorlar..
                Bu durum tamamen adidas içinde geçerli.. BJKnin hazırlık maçı yaptığı Azerbaycan'ın Neftçi kulübü formaları bu anlamda bakıldığında çok daha kaliteliydi, varın gerisini siz hesaplayın..
                nike ve adidas türkiyedeki fason firmalara diktirdikleri formaları giydiriyorlar kulüplere birkaç senedir ve bunların kalitesi en alt düzeyde maalesef..
                Bu konuda yöneticilerden ve formayı satın alan bizlerden bir tepki gelmedikçe de bu şekilde gider bence.. Yada shaktar örneğinde olduğu gibi avrupa kupası kazanıldığında önemserler ancak..
                Bu arada werderin bu forması bana Celticin 92de giydiği formayı anımsattı, aynısının kırmızısını da Gsaray giymişti o yıl.. ekte kıyasladım.

Yorum

• Werder Bremenin formaları muhteşem olmuş bence.. demek ki nike belli kalıpların dışında da istediği zaman nasıl formalar yapabildiğini ortaya koyuyor.. katalog forması olmadığında ortaya nefis eserler çıkıyor resmen..

bence bu talep ve arz meselesi kesinlikle.. bu global firmaların Türk kulüplerine bakış açısı ve işine böyle gelmesi diyebiliriz.. Kaliteli formadan anlamayan yöneticilerin yönetimindeki kulüplerimizde oyuncak oluyor böylece..
                  burada en önemli konulardan biride kesinlikle kumaş kalitesi ve forma kalıbı..

Türkiye'de formalar sadece ŞEKİLSEL olarak değerlendirildiği için bu konuda da kazıklandıklarının farkında olamıyorlar..
                  Bu durum tamamen adidas içinde geçerli.. BJKnin hazırlık maçı yaptığı Azerbaycan'ın Neftçi kulübü formaları bu anlamda bakıldığında çok daha kaliteliydi, varın gerisini siz hesaplayın..
                  nike ve adidas türkiyedeki fason firmalara diktirdikleri formaları giydiriyorlar kulüplere birkaç senedir ve bunların kalitesi en alt düzeyde maalesef..
                  Bu konuda yöneticilerden ve formayı satın alan bizlerden bir tepki gelmedikçe de bu şekilde gider bence.. Yada shaktar örneğinde olduğu gibi avrupa kupası kazanıldığında önemserler ancak..
                  Bu arada werderin bu forması bana Celticin 92de giydiği formayı anımsattı, aynısının kırmızısını da Gsaray giymişti o yıl.. ekte kıyasladım.
                  http://www.ressim.net/show.php/1506230_werder-celtic-91.jpg.html

Yorum

• Hem geçen seneki hemde bu seneki formaları aldım.

Kalite bakımından, (kumaş) geçen sene ki bu senekinin yanından geçemez.

Bu kadar net...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hem geçen seneki hemde bu seneki formaları aldım.

Kalite bakımından, (kumaş) geçen sene ki bu senekinin yanından geçemez.

Bu kadar net...
                      Aynen öyle abi cok hosuma gitti kumasları Önceki senelerdeki formaları sırtımıza gecirdigimizde bu sıcak havalarda insana rahatsızlık veriyordu DRI-FIT ile bu sorun tamamen ortadan kalktı formayı giydigin an bir t-shirt giymiş gibi serin geliyor kumastan dolayı

Yorum

• ozaman bizim geçen sene aldığımız formalar orjinal drifit değil madem o kadar fark var diyorsunuz demeki amblemlerle reklamlarla beraber drifit yazısınıda bizimkiler bastırdı formaların üstüne.

Yorum

• yahu bunlari nike mi yapti yoksa kulübümüz cakma forma mi kullaniyor?

Minikler şenliği sona erdi

Çanakkale'de düzenlenen 8. Minikler Şenliği sona erdi. Ekibimiz turnuvadaki son maçında Kırklarelispor'a 21-20 mağlup oldu.

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu bunlari nike mi yapti yoksa kulübümüz cakma forma mi kullaniyor?

Minikler şenliği sona erdi

Çanakkale'de düzenlenen 8. Minikler Şenliği sona erdi. Ekibimiz turnuvadaki son maçında Kırklarelispor'a 21-20 mağlup oldu.
                            Gördüğüm kadarıyla TsClup yazıyor. Kendi tasarımları olabilir. Benzer olması tabi ki normal. Güzel düşünce. Satışa geçirilimesi önemli olan.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Dün çubuklu formamı aldım şükürler olsun...
                              Kumaş kalitesi bakımından geçen sene ile arada dağlar var...
                              Çok memnun kaldım...
                              Yeni fontlar geldiği zaman arkasına yazı yazdıracağım...
                              1 haftaya kadar gelir dediler...
                              Hamiş

Yorum

• Renkdaslar ben Resmi Satis Sayfamizdan Gri Formayi Almanya' ya siparis etmek istiyorum... Avrupa Kaliplarina uygunmu Formalar? ismarlayacagim ama bedenleri bilmiyorum... ben almanyada L bedeni giyiyorum... yardimci olursaniz sevinirim...
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Çalışıyor...
                                X