güzelmis harbiden... acaba renk böyle daha mi iyi karar veremedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu görüntü arkadaşın makinasinden kaynaklanmıyordur inşallah.
Baya güzel görünüyor çünkü.En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 10.08.2007, 01:54.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Fotoğrafta formanın orta alanını baz almayın renkler için gerçeğe en yakın renk koltuk altı üzeri omuz altına gelen kısımlar.
Kenarlara bakın valhasılı kelam.flaş çok parlattı formayı biraz daha koyu renkler.
Bi de büyük oldu resim küçültüp bakmak daha başarılı.
Formayı beğendim ki kolay kolay beğenmem geçen senekileri boğaz kısımları için almadım.
İyi forma very nice.
Shot with E3200
Yorum
-
bir formayı bu kadar sıradan yapan bir firma görmedim...Bu ne ALLAH aşkına...Formaları gördüm TRABZONSPOR'dan soğudum...Onları giyip maç falan oynamasınlar...
Kappa'ya geri dönelim...Şimdiye kadar en iyi formayı kappa yaptı...En son FcTRABZONSPOR tarafından düzenlendi; 10.08.2007, 14:16.
Yorum
-
İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sahsen dunku Fener macinda gordugum o bizim acik mavi icimi yakti.... offf
Adidas yapsa bizim formalarıFxY
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sanırım gazetecilerin tuttugu eveto renkler daha canlı tabi ama bilemiyorumda tam siteye konulmayan şey bizim duymadıgımız şeyin onlarda ne işi var.
çucuklu formayı artık sitemize koysalar alıcam alamıyorum yaww deli ettiler kafayı yedirtcek bu sitemiz ve başındakilerEn son hami10 tarafından düzenlendi; 11.08.2007, 20:18.
Yorum
-
İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Üstteki resimde Basın mensuplarının elinde 40. yıla özel olarak çıkarılması planlanan ve bizim çıktığından haberimiz olmayan Formalar değil miTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Nostalji formaları ben bugün inceledim. Herşeyden önce ben sadece çizgilerini nostaljik sanıyordum, kendisi de öyle çıktı. Yani forma örme merserize. Renkleri taş gibi, bordo-mavi. (Artık isim-şehir oynarken "p"den renk çıktığında "Puma Mavisi" diyebilirsiniz, lacivert demek) Sağ göğsünde ters ay-yıldız var. Arkasında da "40-Efsane" yazıyor.
Hemen söyleyeyim, bu formaları alıp top oynamayı falan düşünmeyin. Ne yıkamaya, ne çekmeye gelir, hemen ilmek kaçar. Ama ben alacağım, çokta iyi edeceğim. Çünkü çok farklı, hoş bir havası var. Herşeyden önce yanından hızla uzaklaştığım lacivert-koyu pembe formalara duruşuyla 10 basar.
Yorum
Yorum