Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi halta benzememiş ispanyanın eski formalarını almış gs ye vermişler sanki .
    DOZER CEMİL

Yorum

• Buradan güzel görünüyor. Ama yakından incelemek lazım.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Mor formanın kırmızı versiyonu sanırım..

Yorum

• Satış fiyatı 155 dolar, çok daha ucuzunu üretebilir TS Club mesela Fatih Tekke için.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Satış fiyatı 155 dolar, çok daha ucuzunu üretebilir TS Club mesela Fatih Tekke için.
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Satış fiyatı 155 dolar, çok daha ucuzunu üretebilir TS Club mesela Fatih Tekke için.
                Bu aralar duvar etiketleri gerçekten de çok moda.Bence kesinlikle yapılmalı ve uygun fiyattan pazarlanmalı.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu aralar duvar etiketleri gerçekten de çok moda.Bence kesinlikle yapılmalı ve uygun fiyattan pazarlanmalı.
                  nike mı yapacak
                  hala yapılacağına inanan var mı
                  hahaha....
                  önce formalarımızı düzgün üretsinler sonra geçeriz yan ürünlere...
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nike mı yapacak
                    hala yapılacağına inanan var mı
                    hahaha....
                    önce formalarımızı düzgün üretsinler sonra geçeriz yan ürünlere...
                    Bunu tabi ki de nike yapmayacak.

Bu iş için başka firmalar var.

Tekstil işi değil bu.

Yorum

Kaptan için böyle bişey yapsınlar ilk ben alırım zaten odamda bunu asacak ço güzel bir yerde varken hiç kaçırmam
                      NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Gs'den pazarlamadan sorumlu yöneticinin açıklamasını okudum da aynı şekilde bizim yönetim kurulundan aynı yetkilere sahip kişiyle ropörtaj yapsalar ne derdi çok merak ediyorum. Gerçi bizimkiler geçen sene hamsili forma yapıcaz diyerek dahiyene pazarlama stratejimizi ortaya koymuşlardı. Burdan yola çıkarak neler derlerdi tahmin edilebilir. gsye bakıyosun yönetimdeki adamlar kendine hedefler koymuş ve planlı hareket ediyorlar. Hepsinden önemlisi adamlar malını satmayı biliyor. Kırmızı forma "cesaret"miş. Ne kadar yapmacık değil mi Ama sırf böyle laflara kanıpda o formayı alacak olan o kadar insan vardır ki... Sırf bu yüzden o formanın satışında önemli bir artış olucaktır.
                        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Bu futbolcularla forma hariç diğer ürünlerle resim çekilip tsclub sitesnde yayınlanmasına anlam veremiyorum Her yere para bulan sayın yönetimimiz adamakıllı bir şirketle anlaşıp profesyonel mankenlerle bay bayan ürnlere resim çekitrse olmaz mı yani?bunun bir çok örneği var hem türkiyede hem de yurtdışında sanki onlara giydirilip resim çektirip siteye koyunca hemen gidip alacağız yani bayan colman örneğini verebilirim en başta ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu düşnüyorum anlamıyorum! Ne demek istedğim sanırım özünde anlaşılmıştır bazı üyeler tarafından...

Şu üst tarafta gs nin yeni formasının çekimi gibi bir adam gibi fotoğrafı yok bizim formaların yanlışmıyım???
                          En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 24.12.2009, 02:26.
                          Saygılarımla,
                          Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu futbolcularla forma hariç diğer ürünlerle resim çekilip tsclub sitesnde yayınlanmasına anlam veremiyorum Her yere para bulan sayın yönetimimiz adamakıllı bir şirketle anlaşıp profesyonel mankenlerle bay bayan ürnlere resim çekitrse olmaz mı yani?bunun bir çok örneği var hem türkiyede hem de yurtdışında sanki onlara giydirilip resim çektirip siteye koyunca hemen gidip alacağız yani bayan colman örneğini verebilirim en başta ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu düşnüyorum anlamıyorum!
                            daha cok futbolcularla cekilsin istioyruz sen diyosun ki manken mankene verecek para yok
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• Komşunun tavuğu kaz zaten. Bizde kaz da olsa karga. Allah'ınızı severseniz o gs formasının nesi güzel. Çekiminin nesi adamlık.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Komşunun tavuğu kaz zaten. Bizde kaz da olsa karga. Allah'ınızı severseniz o gs formasının nesi güzel. Çekiminin nesi adamlık.
                                güzel demedim 1
                                pazarlama 2
                                Saygılarımla,
                                Adem Hotaman.

Yorum

Yükleniyor...
                                X