Bi halta benzememiş ispanyanın eski formalarını almış gs ye vermişler sanki .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Satış fiyatı 155 dolar, çok daha ucuzunu üretebilir TS Club mesela Fatih Tekke için.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Satış fiyatı 155 dolar, çok daha ucuzunu üretebilir TS Club mesela Fatih Tekke için.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Satış fiyatı 155 dolar, çok daha ucuzunu üretebilir TS Club mesela Fatih Tekke için.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu aralar duvar etiketleri gerçekten de çok moda.Bence kesinlikle yapılmalı ve uygun fiyattan pazarlanmalı.
hala yapılacağına inanan var mı
hahaha....
önce formalarımızı düzgün üretsinler sonra geçeriz yan ürünlere...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike mı yapacak
hala yapılacağına inanan var mı
hahaha....
önce formalarımızı düzgün üretsinler sonra geçeriz yan ürünlere...
Bu iş için başka firmalar var.
Tekstil işi değil bu.
Yorum
-
Satış fiyatı 155 dolar, çok daha ucuzunu üretebilir TS Club mesela Fatih Tekke için.NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
Gs'den pazarlamadan sorumlu yöneticinin açıklamasını okudum da aynı şekilde bizim yönetim kurulundan aynı yetkilere sahip kişiyle ropörtaj yapsalar ne derdi çok merak ediyorum. Gerçi bizimkiler geçen sene hamsili forma yapıcaz diyerek dahiyene pazarlama stratejimizi ortaya koymuşlardı. Burdan yola çıkarak neler derlerdi tahmin edilebilir. gsye bakıyosun yönetimdeki adamlar kendine hedefler koymuş ve planlı hareket ediyorlar. Hepsinden önemlisi adamlar malını satmayı biliyor. Kırmızı forma "cesaret"miş. Ne kadar yapmacık değil miAma sırf böyle laflara kanıpda o formayı alacak olan o kadar insan vardır ki... Sırf bu yüzden o formanın satışında önemli bir artış olucaktır.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Bu futbolcularla forma hariç diğer ürünlerle resim çekilip tsclub sitesnde yayınlanmasına anlam veremiyorumHer yere para bulan sayın yönetimimiz adamakıllı bir şirketle anlaşıp profesyonel mankenlerle bay bayan ürnlere resim çekitrse olmaz mı yani?bunun bir çok örneği var hem türkiyede hem de yurtdışında sanki onlara giydirilip resim çektirip siteye koyunca hemen gidip alacağız yani bayan colman örneğini verebilirim en başta ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu düşnüyorum anlamıyorum! Ne demek istedğim sanırım özünde anlaşılmıştır bazı üyeler tarafından...
Şu üst tarafta gs nin yeni formasının çekimi gibi bir adam gibi fotoğrafı yok bizim formaların yanlışmıyım???En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 24.12.2009, 02:26.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu futbolcularla forma hariç diğer ürünlerle resim çekilip tsclub sitesnde yayınlanmasına anlam veremiyorumHer yere para bulan sayın yönetimimiz adamakıllı bir şirketle anlaşıp profesyonel mankenlerle bay bayan ürnlere resim çekitrse olmaz mı yani?bunun bir çok örneği var hem türkiyede hem de yurtdışında sanki onlara giydirilip resim çektirip siteye koyunca hemen gidip alacağız yani bayan colman örneğini verebilirim en başta ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu düşnüyorum anlamıyorum!
mankene verecek para yok
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomşunun tavuğu kaz zaten. Bizde kaz da olsa karga. Allah'ınızı severseniz o gs formasının nesi güzel. Çekiminin nesi adamlık.
pazarlama 2Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
Yorum