Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurumsal bir formanın etkileri:

Çubuklu formamızın yanında gövdesi bordo kolları mavi formamızda klasik formamız olarak kolleksiyonda yerini almalı.

Çok zor ama yine de paylaşayım.
    Yapılması değil zor olan, bizimkiler tarafından görülüp karar verilmesi.

Bu arada arka sayfayı mutlaka görün
    En son a f s tarafından düzenlendi; 21.10.2009, 10:39.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ali fuat abi galatasaray maçından önce mi sonra mı ne bi görüşme yapılacak demiştin nike la yanlış hatırlamıyorsam ne oldu acaba o toplantı...haberin var mı acaba...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kurumsal bir formanın etkileri:

Çubuklu formamızın yanında gövdesi bordo kolları mavi formamızda klasik formamız olarak kolleksiyonda yerini almalı.

Çok zor ama yine de paylaşayım.
        Yapılması değil zor olan, bizimkiler tarafından görülüp karar verilmesi.

Bu arada arka sayfayı mutlaka görün
        bu formayi bende cok begeniyorum ve bu sene koleksyonda olmasini isterdim fakat önümüzdeki sezon allahin izniyle bize özel forma yapacak nike ve bu demek oluyorki 2 veya en fazla 3 adet formamiz olabilecek.. büyük ihtimal ile bunlarin biri yakinda cikacak olan gri forma, bize özel yapilacak bir cubuklu forma olacakdir.. olacaksa da 3. formanin aston villa tarzi formasinin olmasini istemem cünkü o zaman 2 ayni tip formamiz olacak?

Yorum

• 1 tane çubuklu
          1 tane beyaz
          1 tane aston villa tarzı

iyi olmaz mı?
          Giresunlu Trabzonsporlular
          Osman Ağa Torunu!
          Mês que un clup!
          25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• beyaz yerine mavi (ama bordo detaylarla güzelleştirilmiş bir model olursa) daha iyi olur bence.
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Olabilir aslında ama yine bizim ana renklerimizden bi tanesi olur..
              Yani bordo ve mavi renklerinin dışında alternatif renkte bi forma çıkacaksa ben beyaz çıkmasını isterdim..
              Giresunlu Trabzonsporlular
              Osman Ağa Torunu!
              Mês que un clup!
              25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                62 bin forma satışı hiç de küçümsenmeyecek rakam.

Artık katalogdan forma giymek istemiyoruz.
                katiliyoruz beyler!!! bunu yonetime bildirelim biz buyuk kulubuz!!! iste rakamlar ortada!

Yorum

• iyi oldu böyle nike

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1 tane çubuklu
                    1 tane beyaz
                    1 tane aston villa tarzı

iyi olmaz mı?
                    iyi olurda ama beyaz forma zaten olmayacak gibi görünüyor cünkü bize özel bir gri forma hazirlaniyor. birde bize özel cubuklu forma kesin olacak gibi görünüyor.

soru isareti olan, olacaksa 3. formanin hangi model olacagi?

bence aston villa tarzi forma olmayacakdir cünkü cubuklu formaya cok yakin renkleri ve böylelikle bordo-mavi forma giymeye firsat olursa iki formadan birini secme durumu olacak.. yane o zaman büyük ihtimal ile avni akderde giyecegimiz bir standart formamiz olmayackdir bu yil oldugu gibi her mac degistiririz yine.

Benim istegim Avni Aker icin bize özel hazirlanmis bir cubuklu forma( özel sort ve tozluk kombinasyonu)

Deplasmanda ise bize özel hazirlanan Gri formamiz olmasi.

Iki forma sistemi ile cogu dünya kulübleri calisiyor (Real Madrid, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manutd, vs..) Sadece ek olarak bir alternativ formalari bulunyor fakat onlari fazla giymiyorlar.

Yorum

• Kayserispor büyük ihtimalle deplasman forması olan beyaz forması ile sahaya çıkar, biz de çubuklu forma bordo şort veya çubuklu forma mavi şort ile mücadele ederiz.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Athletico Madrid'in formaları çok hoş

En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 22.10.2009, 20:25.

Yorum

• Ve ben de o harika Atletico formalarından birine sahibim
                          Tribün denildiğinde;
                          GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan Dönmez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ve ben de o harika Atletico formalarından birine sahibim
                            gerçekten çok güzeller

Yorum

• Celtic 09/10 international kit Çok hoşuma gitti detaylar

Yorum

• Ben uzun kollu çubuklu forma istiyorum.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Çalışıyor...
                                X