Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ----

a f s abi hani armayı düzelteceklerdi. eski armalar daha güzel resmen ya
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Bu zamana kadar hep savunduğum Nike..

Benim elimden çekeceğin var...

Bu ne ya??

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Nostaljik bir havası var

Renklerin asaletine bahh beee. ooofff offf hey gidi günler o renklerin altına şu görünen gibi bi kaçtanede yürekli insan bulsakyaaa....
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• Ben formaları çok beğendim..Canlı görmediğim için ve kumaşını,renk tonlarını vs göremediğim için o konularda bi yorum yapamayacağım ama tarzı bence çok güzel olmuş..Nostaljik bir havası var..Futbolcuların üzerinde görünce şimdi beğenmeyenlerin de beğeneceğini düşünüyorum.Çünkü forma gerçekten güzel..Emeği geçenlerin eline,yüreğine sağlık..

Yorum

• Cok guzel formalar, gerci iyi kotu herzaman tatilde 3-4 tane alirim
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• formanın kolları çok geniş gibi geldi bana.
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Beyler çubuklu çubuklu dedik, aha da çıktı..
                zaman çatır çatır forma alma zamanıdır..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Formalar iyi hoşta o armalar niye aynı eskisi gibi anlam veremiyorum...
                  Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• çubuklu formayı beğendim yaka kesimin v yaka olması beyaz renk kullanılması değişik hava katmış armanında formayla orantısı güzel tek hoşuma gitmeyen kolların bol kesim olması

Yorum

• formanın arkası şık olmuşl.
                      En son tomislav tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 14:58.

Yorum

• pazar günü çubuklu formayı almak lazım artık bence formalar gayet hoş ve güzel zaten renkleri yeter
                        it's ok.

Yorum

• Armalarımız baya kilo almış.

Yorum

• İlk olarak ugur_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet tayfun yine tiger ayakkabısı ile tanıtsın bütün formalarımızı.Bu kadar ciddiyetsiz forma tanıtım fotoğrafı görmedim,hala bakkal modeli çalışmalar yapılıyo yazık,gerekli özeni gösterdikleri zamanı işallah birgün görürüz.
                            Ferhat Öztorun , Barış , Colman ve Yattara ideal bence forma tanıtımı için

Yorum

• arkası düz bordo renkmi?
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Afs bir husus çekti dikkatimi lütfen sende açıklarsan sevinirim ...

Dikkat ettimde geçen sene giydiğimiz formalarda hala daha satışta bulunuyor

Geçen sene giymiş olduğumuz astonvilla tarzı diye hatırımız kalan formanın hala satışı sürüyor...

Bu formayı bu sene giye bilirmiyiz acaba bence çubuklu ve gövdesi bordo olan formamız bize bu seneyi çıkartır...

Dip Not : Çubuklu formamızın modelinin bu şekilde olacağını zaten önceden biliyorduk çünkü 2 seneden beri katolok ürünlerine göre formamızı seçiyoruz bize ayrı olarak hazırlanan sponsor ürünlerimiz mevcut değil malesef !
                                Bir sonraki sezon yani 2010/2011 bize ait formalar bizim çizgimize has üretilmezse bu taraftarın daha avutulacak bir yeri kalmaz sıradan katolok ürünlerini giymek zorunda kalırız !
                                Seneye giyeceğimiz formalar hangileri olur bilemiyorum.
                                Ağırlıklı olarak çubuklu formayı ve düz maviyi giyeriz gibime geliyor. Sezon ortasında çıkan parçalı forma yarım sezon daha giyilir belki bir iki maç. Beyaz forma hava sıcaklığına ve karşı takımın forma durumuna göre zaten çok az giydiğimiz bir forma. Turuncu hazırlık maçlarında giyilir ve taraftar forması olarak kalır diye tahmin ediyorum.

Nike ve yönetim Trabzonspor taraftarının olaya nasıl yaklaştığının fazlasıyla farkındalar. Eminim herkesin fazlasıyla memnun olacağı formalar yapacaklardır bizlere. Bu sezon avrupa liginde oynuyor olmamız bu süreci hızlandıracaktır. Sponsorluk anlaşmasının uzatılması içinde özel ürünler çıkaracaklardır mutlaka.

Yıllardır süren sistemsizlik üzerine yeni şeyler yapmaz zaman ve emek alıyor. Karton kutu üzerinde çekilen forma fotoğraflarından bugüne geldik. Dün TS Club'da alacak ürün bulamazken şimdi istemediğimiz kadar çeşit var ve daha fazla ve yenileri de yolda.

Gövdesi bordo kolları mavi forma da ısrarcı olmamız gerektiğini defalarca yazdım. Umarım gelecek sezon modellerin arasında yerini alır. Bizim göstereceğimiz ilgiye göre sezon ortasında da yeni bir model satışa çıkacaktır diye bekliyorum. Hatta mavinin satışa sunulmuş olmamasına şaşırmıştım, mavi formaların yarın ki lansmana yetişeceğini öğrendim.

Formanın arkadan da görüntülerini görebilecekmişiz.

Yeni sezon idman ürünlerimiz de çok güzel umarım onları da satışa sunarlar.

Futbolcularımız yarın ki lansmandan sonra günlük hayatlarında resmi ürünlerimizi giyinip reklamını yapsınlar.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çalışıyor...
                                X