Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepuma atılım yapmaya devam ediyor yıllardır adidasın forma yaptığı milan ve marsilya bu sezzon puma ya geçti şimde de manchester cıty ile anlaşmışlar.
Nike'la yıllık £20m iken anlaşmaları Puma ile £50m'ye anlaşmışlar.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal paralar vermiyor çünkü Puma
Nike'la yıllık £20m iken anlaşmaları Puma ile £50m'ye anlaşmışlar.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleücret olarak bişey diyemiyorum ama görsel olarak puma nıke den daha kaliteli
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
1-4 yaşTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternette acayip beden numaraları var, bizim çocuk da 3 yaşında netten hangi bedeni almam uygun olur fikri olan var mı?İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.
CILGIN_LAZ
Yorum
-
6 ayda 25 milyon tllik ürün satışı yapılmış
Yıllardır başarısız geçen sezonlardan beridir bunu söylüyoruz trabzonspor çok büyük potansiyel.
Başarısızlıklarını İstanbul takımlarıyla yarışamayız zırvalarıyla örtüp duruyorlar
Sen şampiyonluğa oyna bilet gelirlerin de ürün gelirlerin de yayın,havuz,galibiyet,Avrupa gelirlerin de tavan yapıyorİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
45721875_10156744250729137_972245428898627584_n.jpg
Macron'un yeni seri formalarda göğüs reklamının beyaz değilde bu şekilde olacağı ifade ediliyor, fotoğrafta da bu şekilde basılmış.
Yorum
-
bu sene forma sponsoru qnb nin son senesi bakalım seneye kim sponsor olacak gene büyük ihtimalle forma boş kalacak gibi kimse başarısı olmayan takıma kolay kolay sponsor olmuyor bakın şikecilere bile kimse olmadı ali koç kendi şirketini sponsor yaptı.En son redbul tarafından düzenlendi; 10.11.2018, 19:52.
Yorum
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16312[/ATTACH]
Macron'un yeni seri formalarda göğüs reklamının beyaz değilde bu şekilde olacağı ifade ediliyor, fotoğrafta da bu şekilde basılmış.Ekli dosyalar
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın sahibi benim Bu şekilde olması inanın beyaz font dan çok daha güzel kolda da yeni sponsor İntercity reklamı var yalnız arkada İstinye Üniversitesi yazmıyor ve ligin ikinci yarısında isim numara baskısı da Beyaz değil Bordo olacak bence forma böyle çok daha güzel olacak...Zaten hiçbir zaman İstinye Üniversitesi reklamını basmıyorlar diye biliyorum. Ben TsClub'da yaptırmak istediğimde bunun için de ayrı olarak 15 TL baskı ücreti ödemiştim. Font rengi olarak bordoya dönmüş olmaları doğru tercih olmuş, sırf değişecek diye mavi forma almadım umarım her formaya intercity reklamını basarlar.
Yorum
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacebook'taki gruptan almıştım güzel tesadüf olmuşZaten hiçbir zaman İstinye Üniversitesi reklamını basmıyorlar diye biliyorum. Ben TsClub'da yaptırmak istediğimde bunun için de ayrı olarak 15 TL baskı ücreti ödemiştim. Font rengi olarak bordoya dönmüş olmaları doğru tercih olmuş, sırf değişecek diye mavi forma almadım umarım her formaya intercity reklamını basarlar.
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten bende Facebook da ki gurupta satan arkadaştan aldım hoşuma gitti aldıktan sonra da yeni seri Mavi forma olduğunu öğrendim Çubuklu ve Siyahı almıştım şimdi Maviyi de aldım yalnız şunu söyliyim zevkler görecelidir daha önce burada Mavi forma için renk tonu daha farklı olabilir gibisinden yorumlar vardı bence formamızın Mavisi çok güzel Bordo yaka da harika duruyor sıf kendi adıma beyaz font yüzünden Tepkiliydim İstinye konusuna gelince bir kaç Ts Club a sordum bizde yok dediler sen nerede yaptırdın yardımcı olur musun İstinye de bastırmak isterim İntercity konusuna gelince yeşil renk olduğu için her forma da güzel durmuyor ben mesela siyah formaya yakıştıramıyorum Çubuklu ve Mavi de daha güzel duruyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum