valla ben herzaman soyluyorum bızımkıler forma secımınden anlamıyorlar..bu sene mavı forma harıcı guzel degıl formalar..cubukluda guzel degıl sıyahta..guzel dıyen arkadaslarada saygı duyarım ancak basaksehırın alternatıf formaya bak bıde..nezman ogrenecegız forma secımını acaba..ts club ları nezman guzel hale getırecegız..ıcerde alınacak bı tane urun yok..hepsı vasat ve cok pahalı..ıns ıyı bır modacı ıle calısmalara baslarız..yoksa hersene hep bu forma rezaletı devam eder
Takımımız, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçta mavi forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise gri forma, gri şort ve siyah çorap giyecek.
TFF'ye verilen forma setlerine göre formadaki sayılar beyaz olacak
Ne kadar forma satıldığı hakkında net bilgi var mi
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Geçen hafta mAcron mavi yağmurluk aldım ürünün kalitesi ve detayları cok iyiydi.ankara tsclub daki calışanlarla sohpet ederken siyah formanın cok az geldiğimden şikayet ediyorlardı.siyah forma gelince satışlar gayet iyi oluyormuş.1 ay öncede macron eşofman takımı almıştım pda cok güzel onu aldığım zamanda siyah formanım satışları cok artırdığından söz etmişlerdi.taraftarımız gercekten cok sevdi siyah formayı.umarım genel satışlarımızda iyidir gurbetciler trabzon mağzalarında etkisini göstermiştir
Yorum