Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dümdüz bambasit yau nasil bu kadar begendiniz anlamadim...
    uzun kollu, ortasi grî olan hem farkli bir tarz hem de on numara bence...
    Logo ve sadelik çok hoşuma gitti.Siyah formada sade olmak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi şu başlığı artık salsan diyorum

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beşiktaşın formaları berbat berbat berbat ötesi
          yoo taraftarlar gayet mutlu forumlara bakınca.
          çok beğenmişler formaları.

Yorum

• Haftasonu Ankara TS CLUP'ta üç formayı da denedim. Bana göre formalardan en kalitelisi, en ayrıntılısı mavi olanı. Ancak ben siyah forma sevdam yüzünden siyahı aldım. Siyah forma kesim olarak daha dar kalıplı. normalde m beden giyen biri olarak l beden aldım.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yoo taraftarlar gayet mutlu forumlara bakınca.
              çok beğenmişler formaları.
              Bjk forumlarında demek. Eh bize ne burası Trabzonspor forumu biz beğenmedik ne yapalım
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Macron bu sene dizayn konusunda ciddi atılım yapmışa benziyor, burada paylaşılan formaların hemen hemen hepsi ufak detaylarla çok güzel hale gelmiş formalar.

Doğru bir seçim yapmışız gibi duruyor macron ile.

Umarım iyi ilişkiler ve doğru seçimlerle çok daha güzel formalarımız olacaktır.

Yorum

• Sportif olarak biraz atılım göstermemiz ve seneye (inşallah) Avrupa'da olmamız durumunda, Macron çok daha özenli işler çıkaracaktır bizim için.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bjk forumlarında demek. Eh bize ne burası Trabzonspor forumu biz beğenmedik ne yapalım
                    Hayır beğenmelerine ben de şaşırdım açıkçası. Ama memnunlar yani

Yorum

• Avrupada olursak her şey daha güzel olacak.

Yorum

• Bugün gittim kartal yuvasına bakim dedim formalar nasıl üzerimde de macron mavi formam vardı. Oradaki eleman hemen sordu forma yeni sezon mu diye evet dedim. Çok güzel ya dedi siyah formada çıkardınız siz değil mi dedi evet dedim oda çok güzel dedi. Adamlar bizim formaları çok beğenmişler. Onların formalara baktım gerçekten güzel değil yani sadece güzel olan şeyleri tanıtım videosuydu. Formaları zaten naylon bildiğin kalite olarak iyi değil bide fiyatları 190 TL düşünün artık.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• AFS abinin paylaştığı macron ürünler muazzam. Seneye çok daha güzel ürünlerimiz olacaktır.
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Mesele sponsoru markayı nasıl değerlendiriyorsun meselesi.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Macron bu sezon atağa geçmiş belli. Bir de şu logosunu yenileyip kullanımı konusunda daha sakin tercihte bulunsa iyi olacak

Yorum

• Fransa dünya kupasındaki tüm maçlarına farklı kombinasyonla çıktı

Her setin de tarihi bir geçmişi var doğal olarak:

Yeni sezonda beyaz şortun olmaması şort modellerinin başka formada kullanılamaması avantaj mı değil mi göreceğiz.

Kaydet
                                Kaydet
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 09.07.2018, 21:43.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X