Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hic satilmiyordu, izindeyden aliyorduk, yine izinde alacagiz

paraylan alakasi yok, kac kez prensip meselesi oldugunu yazdim

fark eden parayi zaten her zaman bagisliyoruz, bir ögrenciye kombine aliyoruz

senin zekan bunu cözebilse her yil formalari sizdirip kulübe zarar vermeye ugras vermezdin
    Senin zekan yetse zarar vermediğimi görürdün ama yok zaten açık şekilde belli ediyorsun.

Yorum

• Yerel fiyatı buradaki euro kurundan hesaplayıp alınganlık yapılacak bi durum görmüyorum.

Euro 10 oldu diyelim Trabzonspor'un resmi formaları Avrupa'da 16 €'ya mı satılsın?

Örneği keskinleştirelim. Euro 160 oldu. Trabzonspor forması 1 €'ya mı satılsın? Hadi kur farkından hesaplanmasını doğru kabul edelim (kur yine 160) formalar 1 €'ya satılacakken 2 €'ya satılırsa Avrupa'daki taraftar keriz yerine mi konulmuş olur?

Dediğim gibi örnekler uçuk ama mantık aynı. Kur farkı üzerinden forma fiyatı belirlenmemesi doğal ki fiyatları bilmiyorum ama sanırım oranın standartlarında fiyat biçilmiş.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yerel fiyatı buradaki euro kurundan hesaplayıp alınganlık yapılacak bi durum görmüyorum.

Euro 10 oldu diyelim Trabzonspor'un resmi formaları Avrupa'da 16 €'ya mı satılsın?

Örneği keskinleştirelim. Euro 160 oldu. Trabzonspor forması 1 €'ya mı satılsın? Hadi kur farkından hesaplanmasını doğru kabul edelim (kur yine 160) formalar 1 €'ya satılacakken 2 €'ya satılırsa Avrupa'daki taraftar keriz yerine mi konulmuş olur?

Dediğim gibi örnekler uçuk ama mantık aynı. Kur farkı üzerinden forma fiyatı belirlenmemesi doğal ki fiyatları bilmiyorum ama sanırım oranın standartlarında fiyat biçilmiş.
        asgari ücrete göre oran olarak hesaplasak, enâyi yerine konan memlekettekiler olur... bence formalarin 61€ olmasi dogal, isteyen izinde de alabilir tabi o ayri mesele, deneyip almayi tercih ederim ben de...
        haa, ama diger birkaç ürün daha dengeli fiyatla satilabilir, tisört sort falan filan... 40€'ya gereksiz ürünler var, gerçi bu konuda genel olarak her yerde fiyatlar düsmeli... basit seyler 300tl falan, olmaz, kimse almaz
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Benim anladığım formanın gerçek değeri € cinsinden olanı fakat o fiyat tr için fahiş olacağından daha ucuza satılıyor. Yanılıyor muyum?

Yorum

• Hahaha ulan Türkiye'den 30 euro'ya alacağım formayı hangi akla hizmetle internet üzerinden 60 euroya sipariş edeyim. Bunlar gurbetçileri enayi yerine koyuyor herhalde.

Eskiden dalga geçerdik, esnaf gurbetçi gördüğünde fiyatı 2 katına çıkarıyor diye. Koskocaman Trabzonspor yönetimi de esnaftan geri değil desene. Çok beklersiniz.

Yorum

• Euro kazanan euro ile alsın. Anlıyoruz gurbet zor ama gidip ekmeği marketten 15 cente almadığına göre çok da konuşulacak bir şey yok.
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 03:58.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Macron giyen takımlardan PAOK ve Lazio'nun formaları online sitelerinde PAOK'un 55 €, Lazio'nun ise 87€'dan 61€'ya düşmüş.Ki bunlar geride bıraktığımız sezonun formaları,yeni sezon formaları da en az bu fiyatlarda olacaktır.

Kulüp gurbetçiyi enayi yerine koymasın kabulüm de,gurbetçi de kulübü enayi yerine koymasın bir zahmet.Aylık 800-900 euro civarı kazanmıyorsanız aradaki 30 € pek konuşulacak bir para değil.
                En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 03:07.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yerel fiyatı buradaki euro kurundan hesaplayıp alınganlık yapılacak bi durum görmüyorum.

1€ 1milyon tl ydi daha dün, bir farkmi vardi

develasyon devam ederse inflasyonda eskisi gibi katlanacak

yani dedigin bir örnek bile olmaz

İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hahaha ulan Türkiye'den 30 euro'ya alacağım formayı hangi akla hizmetle internet üzerinden 60 euroya sipariş edeyim. Bunlar gurbetçileri enayi yerine koyuyor herhalde.

Eskiden dalga geçerdik, esnaf gurbetçi gördüğünde fiyatı 2 katına çıkarıyor diye. Koskocaman Trabzonspor yönetimi de esnaftan geri değil desene. Çok beklersiniz.
                  yani

biz prensib dedikce adamlar para meselesine indirgemeye calisiyor...
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 03:17.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Almayın mübarekler izine gelince 5-10 tane alırsınız. Madem paranız kıymetli.
                    Beyler fiyatlandirma politikasi o ulkeye gore degisir misal inter formasini nike.com.tr den alirsan 259 tl ama kendi sitesinden yahut italyadan interstore dan alirsan ayni forma 80 kusur euro bu heryerde boyledir

Yorum

• Siyah forma efsane olmuş !
                      Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Dünyanın neresinde herhangi bir ülkenin herhangi bir takımının forması 30 euroya satılıyor? yapmayın Allah aşkına, kulübün işi gücü yoktu 30 tane formadan gelecek karı ikiye katlamak isteyecekti çok karı varmış gibi formadan.
                        En son Murathan tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 03:53.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünyanın neresinde herhangi bir ülkenin herhangi bir takımının forması 30 euroya satılıyor? yapmayın Allah aşkına, kulübün işi gücü yoktu 30 tane formadan gelecek karı ikiye katlamak isteyecekti çok karı varmış gibi formadan.
                          30 tane forma icin pazarlama agi kuruyor ama

kurmasaydi

eskiden ayni alisverisi 40€ kargo ücreti ile yapiyorduk, Türkiyedeki siteden. demek o kar yetmediki bütün ürünleri 2 katina gurbetciye kakalarima is vardi

Ünal Karaman

Yorum

• Akıl var mantık var yarı fiyatına alabileceğim formayı, ki Türkiye'de yaşayanlar benim satın alacağımın yarı fiyatına alıyorsa formayı, ben de aynı fiyata alırım arkadaş. Bunun lamı cimi yok. Gurbette yaşıyoruz diye Türkiye'deki taraftarın verdiği paranın iki kat fazlasını verme gibi bir lüksümüz yok. Burada kamyon kamyon para dağıtılmıyor, herkes ekmek parası için canını dişine takıp çalışıyor. Kimse bana yok İnter'in formasını 30 Euro'ya alabilir misin falan demesin, İnter'in fiyatını uygulamak istiyorsan Türkiye'de de formayı yap 430 TL adil olsun. Biz de 80 Euro verelim o zaman sıkıntı yok.

Türkiye'dekine yarı fiyatına, Avrupa'dakine 2 katına. Yok öyle dünya. Ha varsa öyle enayi buyursun alsın orası ayrı.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              30 tane forma icin pazarlama agi kuruyor ama

kurmasaydi

eskiden ayni alisverisi 40€ kargo ücreti ile yapiyorduk, Türkiyedeki siteden. demek o kar yetmediki bütün ürünleri 2 katina gurbetciye kakalarima is vardi
                              Alma abi o zaman ne diyeyim.

İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akıl var mantık var yarı fiyatına alabileceğim formayı, ki Türkiye'de yaşayanlar benim satın alacağımın yarı fiyatına alıyorsa formayı, ben de aynı fiyata alırım arkadaş. Bunun lamı cimi yok. Gurbette yaşıyoruz diye Türkiye'deki taraftarın verdiği paranın iki kat fazlasını verme gibi bir lüksümüz yok. Burada kamyon kamyon para dağıtılmıyor, herkes ekmek parası için canını dişine takıp çalışıyor. Kimse bana yok İnter'in formasını 30 Euro'ya alabilir misin falan demesin, İnter'in fiyatını uygulamak istiyorsan Türkiye'de de formayı yap 430 TL adil olsun. Biz de 80 Euro verelim o zaman sıkıntı yok.
                              Türkiye'dekine yarı fiyatına, Avrupa'dakine 2 katına. Yok öyle dünya. Ha varsa öyle enayi buyursun alsın orası ayrı.
                              Yav Türkiye'den alın o zaman. da işi niye illa Türk parasına getiriyorsunuz anlam veremiyorum, ben 160 lira ödeyecekken siz oranın lirasına göre 60 lira ödüyorsunuz zaten daha ne istiyorsunuz ?
                              Ayrıca tekrar yazıyorum bu muhtemelen Trabzonspor'dan ziyade Macronun aldığı bir karardır.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alma abi o zaman ne diyeyim.

Yav Türkiye'den alın o zaman. da işi niye illa Türk parasına getiriyorsunuz anlam veremiyorum, ben 160 lira ödeyecekken siz oranın lirasına göre 60 lira ödüyorsunuz zaten daha ne istiyorsunuz ?
                                Ayrıca tekrar yazıyorum bu muhtemelen Trabzonspor'dan ziyade Macronun aldığı bir karardır.
                                öyle olsa macron sayfasindan satilirdi

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X