İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yerel fiyatı buradaki euro kurundan hesaplayıp alınganlık yapılacak bi durum görmüyorum.
Euro 10 oldu diyelim Trabzonspor'un resmi formaları Avrupa'da 16 €'ya mı satılsın?
Örneği keskinleştirelim. Euro 160 oldu. Trabzonspor forması 1 €'ya mı satılsın? Hadi kur farkından hesaplanmasını doğru kabul edelim (kur yine 160) formalar 1 €'ya satılacakken 2 €'ya satılırsa Avrupa'daki taraftar keriz yerine mi konulmuş olur?
Dediğim gibi örnekler uçuk ama mantık aynı. Kur farkı üzerinden forma fiyatı belirlenmemesi doğal ki fiyatları bilmiyorum ama sanırım oranın standartlarında fiyat biçilmiş.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel fiyatı buradaki euro kurundan hesaplayıp alınganlık yapılacak bi durum görmüyorum.
Euro 10 oldu diyelim Trabzonspor'un resmi formaları Avrupa'da 16 €'ya mı satılsın?
Örneği keskinleştirelim. Euro 160 oldu. Trabzonspor forması 1 €'ya mı satılsın? Hadi kur farkından hesaplanmasını doğru kabul edelim (kur yine 160) formalar 1 €'ya satılacakken 2 €'ya satılırsa Avrupa'daki taraftar keriz yerine mi konulmuş olur?
Dediğim gibi örnekler uçuk ama mantık aynı. Kur farkı üzerinden forma fiyatı belirlenmemesi doğal ki fiyatları bilmiyorum ama sanırım oranın standartlarında fiyat biçilmiş.
haa, ama diger birkaç ürün daha dengeli fiyatla satilabilir, tisört sort falan filan... 40€'ya gereksiz ürünler var, gerçi bu konuda genel olarak her yerde fiyatlar düsmeli... basit seyler 300tl falan, olmaz, kimse almazTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hahaha ulan Türkiye'den 30 euro'ya alacağım formayı hangi akla hizmetle internet üzerinden 60 euroya sipariş edeyim. Bunlar gurbetçileri enayi yerine koyuyor herhalde.
Eskiden dalga geçerdik, esnaf gurbetçi gördüğünde fiyatı 2 katına çıkarıyor diye. Koskocaman Trabzonspor yönetimi de esnaftan geri değil desene. Çok beklersiniz.
Yorum
-
Euro kazanan euro ile alsın. Anlıyoruz gurbet zor ama gidip ekmeği marketten 15 cente almadığına göre çok da konuşulacak bir şey yok.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 03:58."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Macron giyen takımlardan PAOK ve Lazio'nun formaları online sitelerinde PAOK'un 55 €, Lazio'nun ise 87€'dan 61€'ya düşmüş.Ki bunlar geride bıraktığımız sezonun formaları,yeni sezon formaları da en az bu fiyatlarda olacaktır.
Kulüp gurbetçiyi enayi yerine koymasın kabulüm de,gurbetçi de kulübü enayi yerine koymasın bir zahmet.Aylık 800-900 euro civarı kazanmıyorsanız aradaki 30 € pek konuşulacak bir para değil.En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 03:07.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel fiyatı buradaki euro kurundan hesaplayıp alınganlık yapılacak bi durum görmüyorum.
1€ 1milyon tl ydi daha dün, bir farkmi vardi
develasyon devam ederse inflasyonda eskisi gibi katlanacak
yani dedigin bir örnek bile olmaz
İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha ulan Türkiye'den 30 euro'ya alacağım formayı hangi akla hizmetle internet üzerinden 60 euroya sipariş edeyim. Bunlar gurbetçileri enayi yerine koyuyor herhalde.
Eskiden dalga geçerdik, esnaf gurbetçi gördüğünde fiyatı 2 katına çıkarıyor diye. Koskocaman Trabzonspor yönetimi de esnaftan geri değil desene. Çok beklersiniz.
biz prensib dedikce adamlar para meselesine indirgemeye calisiyor...En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 03:17."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmayın mübarekler izine gelince 5-10 tane alırsınız. Madem paranız kıymetli.
Yorum
-
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın neresinde herhangi bir ülkenin herhangi bir takımının forması 30 euroya satılıyor? yapmayın Allah aşkına, kulübün işi gücü yoktu 30 tane formadan gelecek karı ikiye katlamak isteyecekti çok karı varmış gibi formadan.
kurmasaydi
eskiden ayni alisverisi 40€ kargo ücreti ile yapiyorduk, Türkiyedeki siteden. demek o kar yetmediki bütün ürünleri 2 katina gurbetciye kakalarima is vardi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Akıl var mantık var yarı fiyatına alabileceğim formayı, ki Türkiye'de yaşayanlar benim satın alacağımın yarı fiyatına alıyorsa formayı, ben de aynı fiyata alırım arkadaş. Bunun lamı cimi yok. Gurbette yaşıyoruz diye Türkiye'deki taraftarın verdiği paranın iki kat fazlasını verme gibi bir lüksümüz yok. Burada kamyon kamyon para dağıtılmıyor, herkes ekmek parası için canını dişine takıp çalışıyor. Kimse bana yok İnter'in formasını 30 Euro'ya alabilir misin falan demesin, İnter'in fiyatını uygulamak istiyorsan Türkiye'de de formayı yap 430 TL adil olsun. Biz de 80 Euro verelim o zaman sıkıntı yok.
Türkiye'dekine yarı fiyatına, Avrupa'dakine 2 katına. Yok öyle dünya. Ha varsa öyle enayi buyursun alsın orası ayrı.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 tane forma icin pazarlama agi kuruyor ama
kurmasaydi
eskiden ayni alisverisi 40€ kargo ücreti ile yapiyorduk, Türkiyedeki siteden. demek o kar yetmediki bütün ürünleri 2 katina gurbetciye kakalarima is vardi
İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkıl var mantık var yarı fiyatına alabileceğim formayı, ki Türkiye'de yaşayanlar benim satın alacağımın yarı fiyatına alıyorsa formayı, ben de aynı fiyata alırım arkadaş. Bunun lamı cimi yok. Gurbette yaşıyoruz diye Türkiye'deki taraftarın verdiği paranın iki kat fazlasını verme gibi bir lüksümüz yok. Burada kamyon kamyon para dağıtılmıyor, herkes ekmek parası için canını dişine takıp çalışıyor. Kimse bana yok İnter'in formasını 30 Euro'ya alabilir misin falan demesin, İnter'in fiyatını uygulamak istiyorsan Türkiye'de de formayı yap 430 TL adil olsun. Biz de 80 Euro verelim o zaman sıkıntı yok.
Türkiye'dekine yarı fiyatına, Avrupa'dakine 2 katına. Yok öyle dünya. Ha varsa öyle enayi buyursun alsın orası ayrı.?
Ayrıca tekrar yazıyorum bu muhtemelen Trabzonspor'dan ziyade Macronun aldığı bir karardır.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlma abi o zaman ne diyeyim.
Yav Türkiye'den alın o zaman. da işi niye illa Türk parasına getiriyorsunuz anlam veremiyorum, ben 160 lira ödeyecekken siz oranın lirasına göre 60 lira ödüyorsunuz zaten daha ne istiyorsunuz?
Ayrıca tekrar yazıyorum bu muhtemelen Trabzonspor'dan ziyade Macronun aldığı bir karardır."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum