Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzuuuuun uzun yıllarıdr ilk defa, ama ilk defa tepeden tırnağa bize yapılmış formalarımız oldu az kalsın ağlayacaktım Artık ne hale getirdilerse bizi.

İlk gözüme çarpan armalarımızın tam da olması gerektiği büyüklükte olması. Çok şükür. Hele şükür

Çubuklu forma efsane olmuş. Mavi ilk başta gözüme pek çarpmamıştı ama fotoğrafları paylaşıldıkça acayip sevmeye başladım. Siyah formanın içinde bordo çizgiler mi ne var tam anlayamadım acayip bir şey

Ayrıntılar, yakada Trabzonspor yazması, şortların konçların yine renklerimizde olması felan çok iyi gerçekten.

Hatta dün müydü neydi CEO'nun fotoları paylaşıldığında arkada gözüken antrenman ürünleri bile yakın çekim fotolarla çok güzel gözüküyor.

Benim sadece iki hususta eleştrim olur. Biri mavi formadaki QNB yazısının beyaz değil de bordo olsa daha iyi olurmuş ve Macron'un logosu. Macron kendine daha güzel bir logo bulmalı.
    En son My tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 18:11.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• berat agah kuleyin‏ @beratagah

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Hayırlı olsun. Gayet şık görünüyor.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kumaş kalitesi nasıl arkadaşlar

Yorum

• Düz mavi formalara hiçbir zaman ısınamadım ama diğer iki forma çok şık duruyor. Ağaoğlu siyah formaya kendisinin karar verdiğini söylemiş o da ilginç...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kumaş kalitesi nasıl arkadaşlar
              Vasat ustu

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Macron yazısı neden bordonun içine sığdırılmaz ki ? Aşırı tadım kaçtı şimdi
                Macron yazısı doğru yerde 3 formada da macron yazısına bak aynı yerde ve logo ile birlikte simetrik olarak hesaplanarak konumlandırılmış. asıl bordonun içine sığdırmaya çalışsan çok kötü gözükecektir.
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Mavinin yakalarını bir bütün isterdim açıkcası düğme bölümünün sonuna kadar bordo, kollar uçları bordo ve forma en alt bordo
                  örneğin ; işaretlediğim fotodaki gibi , Nice ın kırmızı forması gibi
                  D6D7640A-9561-4C5A-BD1B-9210BA24EF16.jpg

Çubuklunun o berbat ötesi yakası nedir öyle Aman Allah’ın , mağazalarda bu tarz yakalı tshirt ler çok var ordan mı esinlendiler acaba , v yaka giyen ve normalde çok seven biriyim ama resmen facia o yaka ,

keşke siyahdaki yaka ve kol kesimi Çubukluda olsaydı

Siyah formamız çok güzel gözüküyor sadece biraz kaleci formasını andırıyor

6330A4FF-8842-4C92-A9A9-53AC58AA5F75.jpeg
                  En son special one tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 19:18.
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• Siyah formaya yarım saattir bakıyorum ama renginin siyah olması dışında beğendiğim bir yer bulamadım. Çoğu kişinin en beğendiği forma olmuş ama yok ben ısınamadım formaya Basit yaka, anlamsız bordo üçgenler, detaylar vs macronun diğer siyah formalarına kıyasla daha basit bir forma gibi kalıyor bence. Siyah forma deyince aklımda daha klas bir forma çağrışıyor.

Mavi formada beyaz reklam olması kötü olmuş. Ayrıca mavinin tonuyla neden oynamışlar bilmiyorum ama keşke oynamasalarmış.

Çubuklu temiz bir forma. Sahada daha da iyi gözükecektir. Nike sağolsun şort ve konçlara hiç bakmıyorduk bile. Onlar da güzel olmuşlar. Genel olarak güzel bir set. Nike'la kaybedilen zamanlardan sonra Macron'la iyi bir başlangıç yaptık. Ama daha da iyi olabilir. Daha güzel formaları var.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vasat ustu
                      Abi nikenin hemen her sezon forması var bende onunla kıyaslarsak sence hangisi daha iyidir Hatay'dan sipariş vereceğim ona göre bilgi almak istiyorum

Yorum

• Fromalar güzel. Sıra taraftarda.

Uzun kollu forma olacak mı?
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Siyah formayı ben de pek beğenmedim açıkçası göğüsün altında bordo olması üçgenler falan çok saçma geldi, onun yerine komple siyah olsaydı logo da monokrom olsaydı daha iyi olurdu.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Evet yeni sezon formalarımız çıktığına göre 2012-2013 formamızı alabilirim artık. En ucuz nereden bulabilirim?
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlış yazdın herhalde bordo olsaydı diyecektin [emoji16]

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Şu yazıyı yazarken acayip bir koşuşturmaca içindeydim.[emoji28]

Yorum

• Ciddiye alınma

Özen gösterme

Üzerine düşünme

Destek olma

İyi kötü bir iş çıkarmak için ufacık da olsa çaba gösterme...

Teşekkürler Macron

Allah Belanı Versin Nike

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X