Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her sene çubuklu alıyorum bu sene değişiklik olsun siyah dicem ama çubuklu aşırı güzel

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Nike seviyeyi o kadar aşağıya çekti ki şortlar konçlar bıle beğeniliyor

çubuklu Nike in energy formasını andırsa da yakasını çok beğendim

images (6).jpeg
      images (7).jpeg
      macron-forma-bordo-mavi-cubuklu-1807-81-O.jpg
      macron-forma-bordo-mavi-cubuklu-1809-81-O.jpg
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ben [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] ve [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION] kardeslerime de tesekkür etmek istiyorum. Bu basliklari paylasimlariniz ve bilgilerinizle canli tuttunuz.

Bu arada formalarda ki armamiz büyük mü yoksa bana mi öyle geliyor? Nike giyerken sanki daha kücüktü. Tabi büyük olmasini hep istemisimdir ama pek algilayamadim.
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yorum

• İlk olarak yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şimdi bu formalarada 200 lira para isterler
            159 tl.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] ve [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION] kardeslerime de tesekkür etmek istiyorum. Bu basliklari paylasimlariniz ve bilgilerinizle canli tuttunuz.

Bu arada formalarda ki armamiz büyük mü yoksa bana mi öyle geliyor? Nike giyerken sanki daha kücüktü. Tabi büyük olmasini hep istemisimdir ama pek algilayamadim.
              Elimizden geldiğinde doğru bilgileri vermeye çalıştık. Kimilerine göre hata yaptık ama yinede herkesin canı sağolsun. Formalar beğenilsin sorun yok. Bizim amacımız kötü fotoğraflarla forma görülmesin insanlar tepki göstermesin. Prim yapmak takipçi kasmak için asla yapmadım. Kaç sene oldu tahmin yapıyorum siz biliyorsunuz burda.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Macron yazısı neden bordonun içine sığdırılmaz ki ? Aşırı tadım kaçtı şimdi
                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Formaların hepsi çok güzel olmuş aşırı beğendim, tanıtım da çok iyiydi. Macronun işine özen göstermesi de ayrıca mutlu etti. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Macron bizi ciddiye almış beyler, helal olsun.

(UEFA)

Yorum

• Çubukluyu giydik sırada siyah var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Mavi formada QNB reklamı mavi olsaydı muhteşem olacaktı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mavi formada QNB reklamı mavi olsaydı muhteşem olacaktı.
                          Yanlış yazdın herhalde bordo olsaydı diyecektin [emoji16]

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 62E708B4-B160-4DF0-842B-C94BF6EBA5E3.jpg

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Daha iyisi olabilir mi? Tabi ki, mesela Luxemburg Formasindaki gibi bir Hologram Baski. Ama yine de iyi bir Baslangic oldu, benim Favorim 1. Siyah, 2. Cubuklu, 3. Mavi.
                                Benim icin mühim olan Forma haricinde Macron marka taraftar ürünleri, T-Shirt, Polo, Sermoni Ceketi filan. Bir de Bayan Formasina benzetemedim Hanimlarin üzerindeki
                                Formalari, bir bilgisi olan var mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X