nike logosu da üstten hizalanıyordu.
sanırım bu işin olayı bu. üstten hizalamak.
Büyükelçilik koltuk muhabbeti mi bu ya
Avrupa takımlarına niye düzgün yapıyorlar. 27. sayfada biri koymuş ne güzel yapmışlar bize geldikleri zaman simetri hastalarını kudurtmak için yapıyorlar diye düşünüyorum artık
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Avrupa takımlarına niye düzgün yapıyorlar. 27. sayfada biri koymuş ne güzel yapmışlar bize geldikleri zaman simetri hastalarını kudurtmak için yapıyorlar diye düşünüyorum artık
Armanın neden aşağıya dikildiğini anlayabilmişizdir umarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En son 2014/2015 sezonu formalarını tanıtımını yapılmadan önce görmüş giymiştim. Ama paylaşmadım, iyi ki de paylaşmamışım. Ticari sır, mahremiyet, saygı diye bir şey var. İşin büyüsünü bozmamak lazım. Takıntılı ve kötü niyetli olanlara söz yok, iyi niyetli olanlara her şey âyân.
Transfer gibi forma haberleri de taraftar için tatlı heyecanlar. Keyfini çıkarmak lazım.
Sponsordan önce yönetim ve estetik sorunlarımızı çözmemiz lazım. Marka yönetimi konusunda istikrarsız dağınık savruk bir yapısı var kulübün.
Şikecilerden sonra Beşiktaş'ın da üçüncü forması siyah olacak. fb'nin ki antresit renginde.
Antreman veya lisanslı ürünlerde siyah olabilir ama formada siyaha hiç gerek yoktu.
En son a f s tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 11:43.
Sponsordan önce yönetim ve estetik sorunlarımızı çözmemiz lazım. Marka yönetimi konusunda istikrarsız dağınık savruk bir yapısı var kulübün.
Doğru. Yönetimde kurumsal iletişim, marka yönetimi, halkla ilişkiler, reklam vs konularında profesyonelce destek alınacak bir adam var aslında şu anda: Serdar Ekrem Şirin. Yönetimde Pazarlama ve Halkla İletişim Koordinatörü olarak görevlendirilmiş.
Türk Hava Yolları'nın bir önceki yönetiminde 7 yıl boyunca bu alanda çalışmıştı ve o dönemde ses getirmiş birçok THY reklamında imzası vardı. Şu anda da hizmet verdiği şirketlerin kurumsal iletişimini tasarlayan ve reklamlarını üreten bir reklam ajansının sahibi. Merak edenler bakabilir: http://muse.istanbul/hakkimizda/
Forma tanıtımı, görsel içerik yönetimi, kurumsal iletişim hatta TS Clup'ların tasarımını bile bu adama emanet edebiliriz.
En son merdeme tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 12:06.
Forma sızdırmak vardır, formayı elinden geldiği şekilde güzel bir şekilde sunup insanların gözüne hoş gelecek şekilde paylaşmak vardır. 2014/15 sezonunda Özer in üstündeki formaları kalitesiz fotolarla gördünüz de ne oldu? Ya da sonraki sezonlardaki fotoları. İnsanları burada ümitlendirip sonradan hayal kırıklığı yaratmanın anlamı yok önceki senelerde olduğu gibi. Yok özel forma filan. Bizim yöneticilere göre özel forma sadece formanın bordo mavi olmasından ibaret. Siyah nike logosunu göremiyorlar.
Yorum