Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sızdıran çalışanın gençliğini alırlar [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzonspor hepimizin gençliğini almadı mı sanki? Yedi bizi zalımın renkleri varsın çalışan da gençliğini versin

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani artık Macron bizim forma sponsorumuzdur.
      keske bide bilsek ne zaman Resmi Tanitim olsa

Yorum

• 7sinde tanıtım gelecek diyorlar siyahı beğenirsem alacağım.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          7sinde tanıtım gelecek diyorlar siyahı beğenirsem alacağım.
          Başkanın yaptığı açıklamaya göre mi söylüyorsunuz, başka bir kaynaktan mı öğrendiniz?

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel- Trabzonspor’un yeni sezon formalarının tanıtım tarihi ve yeri belli oldu. Bordo-mavililer yeni sezonda İtalyanların ünlü spor giyim markası Macron ile çalışacak. Trabzonspor’un bu noktada yeni formaları da önümüzdeki hafta salı günü Trabzon’da tanıtılacak. Yeni sezon formalarını merakla bekleyen Trabzonsporlu taraftarların bu tanıtım organizasyonuna akın etmesi bekleniyor. Geçen hafta sonu hatırlanacağı üzere internete yeni sezon formaları olduğu iddiasıyla bazı görseller sızmıştı. Ancak bu görseller bordo-mavili yöneticilerce yalanlanmıştı...

Bu habere göre tanıtım 12 Haziran Salı günü yapılacak.

Yorum

• O yalanlayan yöneticiyi tanıtımdan sonra görmek istiyorum

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yalanlanmasına takılmamak lazım diğer türlüsü yapılan hatayı sürdürmek olurdu.

Yalnız macrona geçen takım sayısı artıyor. Formalarımızla bu adı geçen takımların formalarının arasında seviye farkı olmazsa macron'a karşı soğurum. Hadi nike'ın bize iyi muamele yapmama hakkı var sonuçta sektörün 1 numarası ve bizde sportif olarak çöküşteyiz ama formasını yaptığı en büyük takım Lazio olan markanın Trabzonspor'a iyi iş çıkarmama diye bir seçeneğinin olmaması lazım.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalanlanmasına takılmamak lazım diğer türlüsü yapılan hatayı sürdürmek olurdu.

Yalnız macrona geçen takım sayısı artıyor. Formalarımızla bu adı geçen takımların formalarının arasında seviye farkı olmazsa macron'a karşı soğurum. Hadi nike'ın bize iyi muamele yapmama hakkı var sonuçta sektörün 1 numarası ve bizde sportif olarak çöküşteyiz ama formasını yaptığı en büyük takım Lazio olan markanın Trabzonspor'a iyi iş çıkarmama diye bir seçeneğinin olmaması lazım.
                  Ki o Lazio'ya içerde dışarda yenilmedik. Floccari olmayaydı

Bu arada ayın 12si çok yahu. Haziran'ın ik haftası deyince umutlanmıstim.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ki o Lazio'ya içerde dışarda yenilmedik. Floccari olmayaydı

Bu arada ayın 12si çok yahu. Haziran'ın ik haftası deyince umutlanmıstim.

7 si dedi bir yönetici 7 si anlaşma duyurulur heralde

Yorum

• Macron iyi hos da su 5 yasindaki cocuk elinden cikmis logosu hic iyi durmuyor forma üzerinde.

Yorum

• Öncelikle herkese hayırlı akşamlar her meraklı taraftar gibi süreci bende yakından takip eden izlenim edinen birisiyim.Bu işi taraftar bazında prof şekilde bilip takip eden ilgili olan insanların toplandığı bir portal burası.Yeri geldi fikirler çatıştı tartışmalar yaşandı ama herkesin ortak paydası Trabzonspor un menfaatleri doğrultusunda yorum da bulunmak oldu Görüyorum da burada tasarımları çizen paylaşan arkadaşlara yüklenen yazılar okudum evet yapılan belki hata ama bu arkadaşlarımızın en ufak maddi menfaat sağlayacak karakter de insanlar olmadığını biliyorum kulübümüzü en ufak zarara uğratacak bilinçli bir hareket yapacak şekilde fevri davranış sergilediğinide düşünmüyorum sadece forma aşkıyla yapılan amatörlükler diyebilirim.Ama diğer kulüpler de öyle büyük mevzular varki bu yanında devede kulak kalır Prototip formayı satanlar gördüm her sene gs formaları 6-7 ay öncesinden sızdırılıyor onu geçtim daha şubat ayında adamların forması outlet mağazasında satışa çıkmıştı.Bunlar satış politikasını etkilese kendileri satamaz.Bu bahanenin altına sığınmayı bir kenara bırakalım.zaten kulüp olarak senede sattığımız forma sayısı belli 70-80 bin maksimum Burcu Esmersoy la lansman yaptık ta 500 bin sattık da benim mi haberim yok.Sadece şunu diyebilirim taraftar dan çok yetkili kişiler özen göstermesi dikkat etmesi gerekiyor.2 sene önceki Ts Club Sahibinin formaları paylaşması olay oldu neden adam mağaza sahibi.Şuanki olay aslında dahada vahim Ts yöneticisi olacak kişi taraftarın aldığı bilgiler ışığında gelişigüzel çizdiği tasarımı bunlar bizim formamız diye paylaşıyor üstelik Macron kalıbı da değil bu kadar bilgisiz ve cahil ama adamın bu yaptığını ulusal başında haber olarak dahi gördüm bırak yerel başını çünkü adam yönetici yetkili kişi sözüne itibar edilen birisi bu olay sadece markaya ve bize zarar verir satışı düşüreceğini sanmıyorum zaten alan kesim belli almayacak adamın bahanesi olur alacak olan her türlü alır gene Hee işin tadı kaçtı mı evet Şahsen ben Macron un yerinde olsam daha anlaşmayı bile duyurmadığım bir kulübün yöneticisi böyle yapıyorsa eğer siz benim formalarımı giymeyi haketmiyor sunuz der sözleşmeyi feshederim yallah katalog çuval nike giymeye senin hakettiğin o derim ama bunun suçlusu olarak taraftarı görmem yetkiliyi görürüm

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          7 si dedi bir yönetici 7 si anlaşma duyurulur heralde
                          Lansman 12'siymiş. Hasan Tüncel'in haberi.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lansman 12'siymiş. Hasan Tüncel'in haberi.
                            belki anlaşma duyurulur

Yorum

• gel salı günü gel siyah formaya karşıyım

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gel salı günü gel siyah formaya karşıyım
                                Sıcakta giyilmez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X