çubuklu olsa da bu da olmali bence de, bu seneki aston ya da westham tarzi olan "parçali" denilen forma on numara bes yildiz idi, ister nayk olsun ister mayk, dogruya dogru arkadas kim begenmiyor o formayi ? kumasi da fenâ degil
Gerçekten de öyle,çok beğeniyorum ben,
hep dediğim gibi,her sene olmalı o modelden,
renk-dizayn anca bu kadar bütünleşebilir bir formada,
o güzelliği şampiyon kadronun üzerinde görmek isterdim
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Başakşehir,Kasımpaşa,Akhisar,Kayseri bu takımlara bakın bir onlarda Nike giyiyor ama onlarda var mı bu durumlar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sponsorluk demek karşılığı para demek değildir Mng reklamları da dönüyor ama anlaşmamız kargo karşılığı Nike ile de malzeme karşılığıydı Macron ile de öyle olacak Nike ilk dönem ödediyse para ödemiştir son yılşarda para ödemedi.
Sponsorluk demek karşılığı para demek değildir Mng reklamları da dönüyor ama anlaşmamız kargo karşılığı Nike ile de malzeme karşılığıydı Macron ile de öyle olacak Nike ilk dönem ödediyse para ödemiştir son yılşarda para ödemedi.
Sadri Şener döneminde senelik 3 milyon euro ödeme yapıyorlardı.
Son yıllarda bu konuyla ilgili açıklama olmadı,haklı olabilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok yine para ödediler, ama forma sponsoru olarak degil, siradan reklamini veren bir sirket gibi
3-4 senedir forma sponsorumuz yok
nike tedarikci ve yandan reklam veriyor
farki ne diyecek olursaniz
fiyatlar baska, kar payi yok, nike pazarlama aginda yoksun vs...
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum