Düğmeli formaları hiç sevmiyorum. İnşallah yukarıdakiler gibi olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrinin çizimlerini bekliyoruz arkadaşlar. Tahminen setin en güzeli çubuklu olacak ama gri çok süprizlerle dolu bi bakarsın tarihin en iyi formalarından biri olmuş.
gönül kolları bordo turuncu formayı özlüyor, inşallah tekrar olur bir gün.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Gri formaya sevinmiştim ama neden çubuklu? Sette 1 çubuklu varken 3. formanın da çubuklu yapılmasına ne gerek var. Bir de rengi gri. Aklıma Akhisar'ın siyah çubuklusu geliyor. Tabi bir görmek lazım ama aklımda pek iyi bir şey canlanmadı.
Başakşehir'in macron giymesi de kesinleşmiş. Bu da kötü oldu. 4 yıllık kulübün bizden iyi herhangi bir forması olursa kötü olur bak.
edit: birde bizim logo sade olduğu için monokrom hali daha sade oluyor. Konturlu hali daha bir belirgin geliyor bana ama sosyal medya görsellerinde hep 1. şekilde monokrom kullanıldı herhalde yine aynı şekilde kullanılacak. Kurumsal kimlikte belirtilmemiş.
En son Enisc tarafından düzenlendi; 15.05.2018, 23:56.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aldığım bilgiye göre Başakşehir sadece formaları Macron giyecek.Antrenman ve kamp ürünlerinde yine Nike giyeceklermiş.Yani sponsorlukları yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
katalogdan yani
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Mavi formamızın ensesinde ‘Trabzonspor’ yazacak.
Çubuklu bordo ağırlıklı,onunda ensesinde ‘Trabzonspor’ yazacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 16.05.2018, 17:22.KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyatlar ne olacak acaba"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Monokrom logo da iyi olur.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum