formayı geri göndermiştim geçen gün aradım inceleniyor dediler neresi inceleniyor maç formalarında düzeltmişler armayı artık yamuk yumuk değil hepsini aynı yere basmışlar doğru şekli o işte sök bas gönder neyi inceliyosunuzki?
TSclub gibi kalitesiz bir marka görmedim. Resmen utandim ordaki ürünleri gördügümde. Taraftari kaziklamak ve sömürmek gibi baska birsey degil yaptiklari.
Renktaşlarım bjk ile ilgili bir konuda haber gördüm sıkılmadan sonuna kadar okudum her takımı ilgilendiren bir konu ee haliyle bende kendi kulübümüz açısından düşündüm haber de diyorki bir formadan kulübe kalan net kâr yüzde 20 dir.159 liralık bir formadan 32 TL kâr kalıyor.Üstelik formayı bayi satarsa(Nike mağazası gibi) kâr oranı dahada düşüyormuş.Buradan neden Ts Clublar harici forma satılmadığını da öğrenmiş oluyoruz..Kısacası bende hesap yaptım diyelim sezon da 100 bin forma sattık (tabi bu rakamı hiç bir sezon yakalayamadık ya ) 159 ×100.000 =15.900.000 para yapar.Bunun yüzde 20 sinin bizim olduğunu düşünürsek 3.180.000 yapar.Geriye kalan 12.720.000 lira Nike a ve üstelik biz bu adamlardan sponsorluk parası da almıyoruz.Sadece ürün tedarikçimiz.Biz burada külliyen Nike ı zengin ediyoruz.Koskoca kulüp 3 trilyon 180 milyar para içinmi bu işi yapıyor.Üstelik Dünyanın en iyi ürün tedarikçisi Nike iken biz en leş en kalitesiz ürünleri giyiyoruz.Buradan @afs abiye sesleniyorum çoğu paylaşımında kulübümüz için Nike 'ın bulunmaz hint kumaşı olduğunu beyan eden çok yazısına denk geldim.Abi bumudur Allah aşkına benim kulübüme 3 trilyon para kalıyor geri kalan olduğu gibi Nike a. Allah aşkına bu olaya gerçekten dur dedirtmenin zamanı geliyorda geçiyor bile.Bu sayfadaki insanlar bende dahil burada boş boş yazıp sesimizi hiç bir yere iletemeyip bazı şeylerin düzelmesine katkı sağlayamıyorsak afedersiniz bizden hiç birşey olmaz.Twitterda Nevzat Aydın'ın insanlar tarafından çok şişirildiğine şahit oldum formaların çıkış aşamasında.Tabi bunlar olaya bizler kadar hakim olmayan renktaşlarımız.Türkiyenin en iyi girişimcileri arasında gösterilen kendisine gerçekten saygı duyduğum bir insanın acaba kendi iş sektöründe böyle amatör işlere yer varmıdır?(Kendi kurduğu şirketi hatırı sayır bir paraya Almanlara satıp ki Almanlar kolay kolay kimseden bişey satın almaz kendileri üretir aynı şirkette Ceo olarak görev yapıyor) Başkanımız Muharrem Ustanın sahibi olduğu Medical Park ,Lev Hospital,İstinye Üniversitesi gibi kurumlarda acaba böyle amatörlüklere yer varmıdır.Ben bu sezonun parçalı formasını almama rağmen bize sunulan bu formalardan çok ama çok rahatsızım.Sebebleri burada herkez tarafından bilinen malûm sebebler.Bide üstelik kendi kulübüm bu işlerden yüzde 20 gibi bir para kazanıp zengin edecekse eğer ben bir Trabzonspor Koleksiyoneri olarak bu işte yokum arkadaş.Bizim paralarımızla bize sunulan bu leş ürünlerle Nike'ı zengin etmemeliyiz...
Ben buradaki düşünce yapısının ayınısını TsClublar'da da görüyorum...
Yahu bu TsClublar'ın ciro ve kârları, neden hep sadece satılan forma adedi üzerinden değerlendiriliyor? TsClub, Nike'ın perakendicisi midir? Diğer ürünlerin tasarım ve malzeme kaliteleri yerlerde sürünüyor, fiyatları göklerde geziniyorken; biz sürekli forma tedarikçisi konuşuyoruz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, forma satışında 45 bin rakamına ulaştıklarını söyledi. 14 Eylül 2017 Perşembe 12:31 0 Alp, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un haziranda beyaz, temmuzda parçalı, ağustos ayında ise çubuklu olarak satışa sunduğu yeni sezon formalarının rekor kırdığını belirtti. Forma satışlarından yaklaşık 2,5 milyon lira gelir elde edildiğini kaydeden Alp, "Trabzonspor'un kendisine ait mağazalar ve bayilerde satışa çıkardığı formalarda 45 bin rakamına ulaşıldı. Geçen sezon bu rakam, çocuk formalarıyla birlikte toplamda 53 bindi. Yeni sezon formalarındaki satışların içine çocuk formaları dahil değil. O formalar da birkaç gün içerisinde mağazalardaki yerini alacak." dedi. Alp, taraftarlara teşekkür ederek, "TS Club, tarihinin en iyi forma satışını yakalayabilir. Çocuk formalarının da satışa çıkmasıyla bu sezona yönelik satış rakamı, tahmini 100 bini bulabilir." diye konuştu. "EN FAZLA TALEP PARÇALI FORMAYA" Alp, en fazla talebin parçalı formaya olduğuna işaret ederek, "Bu formamızı beyaz takip ediyor. Çubuklu formanın satışının yükselmesi gerek. Çünkü çubuklu bizim tarihimizde önemli yere sahip. Haliyle taraftarlarımızdan forma tercih ederken çubukluya da ayrıca ilgi göstermelerini rica ediyoruz." ifadesini kullandı. Efsane çubuklu formayı yeniden satışa sunacaklarını belirten Alp, şunları kaydetti: "Çalışmamız bitti. Yaklaşık 15 gün içerisinde satışa sunacağız ama bu formalar bayilerde olmayacak. Kulübümüze ait mağazalarda satılacak. Taraftarlarımızın da efsane çubukluya büyük bir ilgi göstereceğine inanıyoruz." Mehmet Yiğit Alp, TS Club'ın hem mağaza hem de bayilik anlamında geniş bir yelpazeye doğru gittiğini vurgulayarak, Türkiye'nin her bölgesine gitmek, oradaki taraftarlara ürünleri satmak istediklerini, yeni bayilikler ve mağazalar üzerinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.
Yorum