Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sinopspor geçen hafta Türkiye Kupasında Amasyaspor'la oynadığı maçta Nike forma giydi. Bugün Erbaaspor'la oynadığı maçta ise Kappa forma giydi.

İşte aradığım serkeşlik bu. Kurumsal olamıyorsak durumsal olalım.

Geçen hafta:

Bugün:

Yorum

• Kappa'nin kesimleri cok iyi.

Yorum

• Yorum

• ts umbro.jpg

Yorum

• Sinopun formalara bakınca Kappa bizi tatmin eder açıkçası...
            En son theo tarafından düzenlendi; 31.08.2017, 14:28. Sebep: hata

Yorum

• ts umbro home.jpg

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• ben o adami kesin döverim :-D

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonda bir TS Club a girdim. Sordum abicim bu çubuklu formaların logoları neden hepsi farklı yerlerde dedim. Aldığım cevap aynen şu: Kardeşim boşver ya sen zaten yeni sezon formanı almışsın. Onlarda öyle olsun salla gitsin.
                    Vizyon akıyor her yerimizden maşallah.
                    ben o adami kesin döverim

Yorum

• Bayram şekeri olsun

En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 01.09.2017, 12:50.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bayram şekeri olsun

Lacivert çok iyi.Artık böyle üçüncü forma giymeliyiz.Bir çubuklu,bir beyaz,birde böyle forma çıktığı zamanları ne zaman göreceğiz acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Parçalı Formamıza Prof terzi de 50. Yıl ibaresi (1967 - 2017) yaptırdım renktaşlarım sizce nasıl olmuş ? Nasıl gözüküyor ?
                          Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Parçalı Formamıza Prof terzi de 50. Yıl ibaresi (1967 - 2017) yaptırdım renktaşlarım sizce nasıl olmuş ? Nasıl gözüküyor ?

küçük ve el yazısı fontunda olmalıydı bence bozmuş

Yorum

• İlk olarak SNOVA29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]14312[/ATTACH]
                              Harika. Özellikle koldaki Umbro logoları ayrı bir hava katmış, kappa'nınki gibi sırıtmıyor.

İlk olarak SNOVA29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]14311[/ATTACH]

Bu da şahane ama yakada kolda lacivert detaylar olsa efsane deplasman forması olur.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                küçük ve el yazısı fontunda olmalıydı bence bozmuş
                                Dostum o kadar profunuda kulüp yapsaydı o zaman ben normal boyutlarda örneklerden göstererek yaptırdım bursasporun 50. Yıl formasından esinlendim ben hiç bir kulüpte ayrıca küçük ve el yazısı fontu görmedim ki bu kadar prof luk bizim bünyeye biraz ağır gelir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X