evet arkadaşlar forma geldi ve ne yazıkki şanlı armamızın yeri yanlış!.simetrik olarak aşağıya yapıştırılmış benimkide.daha önceki formalarımla karşılaştırdım hatta şortumda bile bu hata yok !ve yine aşağıda olduğu bariz belli oluyor yeni formanın! Koskoca tsclub bi arma basamayacak durumamı geldi? [ATTACH]14184[/ATTACH] fotoları attım maalesef durum bu şekilde önceki formamda simetrik olan armamız 2017 formasında aşağıya konumlandırılmış.burak yılmaz değiliz tabi ama taraftarız..
Çoğunluk çubukluyu beğendi gibi aklımda kalmış genel kanı ney bilmiyorum ama benim en ayar olduğum şey uygulanmış,
yakanın etrafındaki çubuklarda da simetri yok,
daha önce de böyle bir formamız vardı o da hiç hoş değildi.
Hadi arma belki düzeltilir ama benim dediğim şey çok şekilsiz duruyor (bana göre)
Arma tarafındaki mavinin en ucu sivri,öbür taraf farklı,ben mi garibim,sistem mi böyle bilmiyorum da o orantısızlık bana pazarda satılan formaları andırıyor.
Parçalı forma efsane,
senin şu altta paylaştığın kalın çubuklu ve bu seneki parçalı bana göre yakın tarihin en güzel formaları.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum