İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
parçalı formam geldi. Genel anlamıyla beğendim sadece arma çok kötü insan bakınca mutlu olması gerekiyor fakat soluk soluk böyle. 50. yıla özel forma çıkarsa birde ondan alırız.
NOT: 1.83 boy-85 kilo L beden olduEn son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 07.08.2017, 15:01.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim fontlarımız neden yıllardır hep aynı değişmezForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF'nin yönetmeliğinde belirlenen fontu kullanma zorunluluğu var.
En son nbay tarafından düzenlendi; 07.08.2017, 15:46.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Avrupa'da sorun yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle? burada dönüşüm belirtilmiş forma değil
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
Formalarımızın katalogdan olmasının nedeni yönetimsel.Nike'ın bizi takmaması falan alakası yok.İyi bir sözleşme imzalasalar şık formalar giyeriz.İskoç liginden tarihinde ilk üç göremeyen takıma nike bizden iyi forma yapıyor,bunun satışla falan alakası olmadığını görüyoruz.Ama 100 bin forma satmak demek Elit kategoriye bile girme olasılığı demek.Galatasaray Adidas ile son senesinde 100 bin forma satamadı.Nike ile yapılan sözleşmede yanlış hatırlamıyorsam Ünal Aysal 300 bin forma satma sözü verdi ve Galatasaray 2012 sezonundan beri Gsstore lardan hiç kar elde edemedi.Buda aslında akıllıca değil.Bizim yapmamız gereken Zenit,Spartak Moskova,Staeu Bükreş,Shaktar Donetsk,Werder Bremen,Hertha Berlin gibi takımların attığı adımları atmak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Cuvaldizini bi kendimize batiralim.......Yok Nike yok Adidas,Puma vs vs... hepsi hikaye.Ben hep derim,bizim taraftar hep mirin kirin eder.Kimse kusura bakmasin..
2001den beri her sezon en az bir forma alirim. 2005den sonra TSClub online sitesi devreye girdi. Ben almanyaya kargoluyorum ürünlerimi.Simdiye kadar hr formaya 3 asaya 5 yukari 40€ ödedim.Yaklasik 12 yildir bu böyle.Her sene bizim taraftarin fiyat isyanini okuyorum. Maddi imkansizlik ayri konu ,ama bu forma fiyati euroya vurursak hep ayni kaldi..... Simdikde ayni tartismalari okuyorum dayanamadim artik.
Yahu parcali forma ciktinda herkes zevkten tavan yapti.Satilan forma sayisina bakiyorum şaka gibin. Mirin kirin eden taraftarlarin cogu burda 1001fantazi bahane ederek mazaret verir. Katalog forma giymek istemiyorsun ,Allah askina Nike Vaporlarin fiyatina baktinizmi hic Authentic jersey olarak???? PSG 155€ dan satiyor formalari yani 600TL. Yanilmiyorsam GSnin Vapor formalari bi nevin daha ucuz.....Sen daha 160TL vermek istemiyorsun, ama Vapor istiyorsun? Bu bir şaka olmali.....
Ha bana sorarsaniz Macron yada Kappa gönlümde ayri tutuyorumEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.08.2017, 07:06.
Yorum
-
Macron,Hummel,Kappa gibi markalar sadelikten uzak.Markalarının logolarını kollara ve göğüse kocaman basmaları,yakalarda absürt e kaçmaları çok itici duruyor.Eğer nike ve adidas istenmiyorsa bence tercihimiz NB,Umbro,Under Armour olmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Yönetim politikası belli ki minumum forma maliyetine maksimum gelir elde etmek için herşeyden kaçınmış.
50. yıl formalarını bu kadar basit ve sıradan beklemiyordum.
o kadar logo tasarım yarışmaları filan hikaye oldu bu neticede.
formanın bir yerine 1967-2017 yazsalarmış bari (en azından)
Ben nike'a suç bulmuyorum, adamlar sponsorumuz değil forma tedarikçimiz ve yönetim ne istiyorsa adamlar onu tedarik ediyorlar nihayetinde.
Bu yönetimden daha yaratıcı şeyler beklerdim. Üstelik çıkan formalara istedikleri fiyatlar gerçekten çok abes.
Katalog formasına 1,2 sene önce 120 verirken şimdi 170 TL nerede görülmüş.. Bu seneki beyazı çöpe at, parçalıyı güzel gösteren tek sebep renklerimiz, çubuklu sade, şık ama 50. yılda daha anlamlı olabilirdi. Formaların logolarına gelince millet ileri gider biz geri. Soluk, sıradan merdiven altı. Yine görürüz maç esnasında kopup düşen logoları.
Futbol artık fakir işi olmakdan çıktı lüks tüketime doğru hızla ilerliyor.
Her sene iki forma bir antrenman kiti almaya çalışırım bunlar zaten bu sene 600 TL tutuyor.
Digitürk spor paketlerini birleştirmiş 1200 TL yıllık..
Aradaki ıvır zıvırları katmıyorum.
Forma kalitesi olarak paranın karşılığını verse külüp anlayacam ama herkesle aynı formayı giy, kumaşları kalitesiz, logoları yapıştırma olsun ama elit forma fiyatı çek.. Taraftarda enayi değil açıkcası.
Böyle saçma sapan süşünceler içerisindeyim işte.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yiğit Alp 15.000 forma satıldığını açıkladı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Alp, Burak Yılmaz’ın tanıtım videosunda taraftarların ‘efsane’ çubuklu formayı görmeleri üzerine yoğun bir taleple karşı karşıya kaldıklarını vurgulayarak yakın zamanda TS Club’larda satışa çıkması beklenen forma ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mehmet Yiğit Alp, “Bu formanın kulüp tarihimizdeki yeri çok büyük. Dozer Cemil gibi, Ali Kemal gibi bizi biz yapan değerlerimizin, efsane futbolcularımızın sırtında gördüğümüz, üzerinde ilk şampiyonluklarımızın teri olan formayı taraftarlarımızın 50 yılımızda görmek istemelerini çok iyi anlıyoruz. Bir süredir bu forma ve yine 50 yılımıza özel mini bir koleksiyon için çalışıyoruz. En yakın zamanda ‘efsane’ çubuklu formayı mağazalarımızda satışa sunacağız” dedi.
“TS Clup Mağazalarımıza ilişkin atılımımız devam ediyor”
Alp, ‘efsane’ çubuklunun 50 yıla özel hazırladıkları retro koleksiyonun içinde olduğunu ancak taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine harekete geçtiklerini belirterek, "Retro koleksiyon içinde güzel ürünlerimiz olacak. Efsane Çubuklu da bunlardan biriydi. Futbolcumuz Burak'ın tanıtım videosunda taraftarlarımız tekrar bu formayı görünce bizi telefon yağmuruna tuttular. Haliyle efsane çubukluyu öne çektik. Yakın bir zamanda mağazalarımızdaki yerini alacak” diye konuştu.
TS Club Mağazaları’na ilişkin atılımların devam ettiğini belirten Alp “İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmit’te de çok yakın bir tarihte yeni bir mağazaya kavuşacağız. Hemen ardından sıradaki ilimizin İzmir olacağını taraftarlarımıza müjdelemek istiyorum” ifadelerini kullandı.
“Forma satışlarımızı arttı”
Yeni sezon formalarında önceki yıla oranla artış yaşadıklarını belirten Alp, “Geçen yıla oranla forma satışlarımız yüzde 25 arttı. Haziran ayında beyaz formamızı, Temmuz’da ise parçalı formayı çıkarttık. Toplamda 15 bin forma sattık. Çubuklu da bugün mağazalarımızda ve teminatlarını yerine getiren bayilerimizde olacak” şeklinde konuştu.En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 08.08.2017, 12:22.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum