Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    LÜTFEN CEVAP VERİN

bugün istanbul şirinevlerde bu yılın üçgenli beyaz formasının imitasyonunu gördüm. Mükemmel bir çalışma. Sorum şudur.Adamlar merdiven altında bu formayı üretirken bile vatandaşı ciddiye alıyor ve o armanın dışını ve yıldızı nakışlıyor. armanın kendisi de gene ipten yapılmış. Ayrıca nike logosu da nakışlı ve "bordo". Bu iş bu kadar mı zor? sırf arma yüzünden bu yıl forma almak istemiyorum. başta afs ve stormboy gibi üstadlardan yorum bekliyorum.
    Ne diyebilirim ki Şimdi 50.yıl fiyaskosu desem birileri sinerji bozuluyor diye çıkar yine. Neyse susuyorum.

Yorum

• İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      önceki gün ankamall tscluba gittim formaları inceledim. armalar yüzünden geri biraktim.
      herkes bahane diyorda. bu sene bende sırf armalar için almayacağım formayı.
      herkes iyiyi bulunca durur. bizimkiler iyiyi bulunca nasıl daha kötü yaparız diyor galiba...
      Evet beyaz formanın arması kalitesiz ama parçalı öyle değil.Her takımın kullandığı baskı arma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bizimkiler 2 gun sonra donuyor memleketten ve halen cubuklu yok

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eksik olmuş, tamamlayalım

Yorum

• ne bekleniyor allah aşkına? çıkarsınlar da şu çubuklu formayı!
              transferlerin üzerinde tanıtmayı düşünüyorlarsa acele etsinler o zaman.

Yorum

• 2 Ağustos için 'sürprizlerimiz var' deyip duruyor yöneticiler. Muhtemelen yeni transferlerle forma tanıtımıdır. Sabır...
                Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• acaba klasik formamızı lig dede mi giyeceğiz

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    acaba klasik formamızı lig dede mi giyeceğiz
                    Olmaz ki?
                    Sponsorumuz Nike buna izin vermez, sonucta onlarin formalarini ligde giymemiz icin bize para vermiyorlar mi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olmaz ki?
                      Sponsorumuz Nike buna izin vermez, sonucta onlarin formalarini ligde giymemiz icin bize para vermiyorlar mi?
                      vermiyorlar X145uii9
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• nike sponsorumuz değil garip bir anlaşma var sadece tedarik gibi bir şey

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vermiyorlar X145uii9
                          İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nike sponsorumuz değil garip bir anlaşma var sadece tedarik gibi bir şey
                          Anladim tesekkürler.
                          Ama yinede sözlesme yapilmistir herhalde diye düsünüyorum.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Anladim tesekkürler.
                            Ama yinede sözlesme yapilmistir herhalde diye düsünüyorum.

şöyle diyim sakaryasporun 3 forması kappa bir forması puma

Yorum

Olmaz ki?
                              Nike bize para vermiyor.

Sadece ücreti mukabilinde forma veriyor bize.

Bu nasıl sponsorluk ben de çözemedim.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ... ayrıca başakşehir'in forması da fena değil nike anlaşılan bu sene onlara verdiği formayı geliştirmiş
                                Bizim parcali ile 1:1 ayni....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X