Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Bu seneki katalogda bu formanın bordo-mavisi yok.Büyük bir ihtimal parçalı dedikleri forma bu olabilir.Olursa bence katalog olmasına karşın güzel bir forma,yakaya mavi detay eklenirse çok güzel olur.
Çubukluda büyük bir olasılık bu olacak.Aynı şekilde beyaz ya da altın sarısı detaylar olursa çubuklu formamız daha güzel olur şu şekilde;
Ne yazıkki satıştan kalkalı çok oldu bulunması çok zor elinde olanlarda kolay kolay satmıyolar çünkü bence yönetimden yeniden üretilmesi adına talepte bulunulmalı hatta başka retro taraftar formalarıyla birlikte üretseler yok satarlar
Bizim renklerimize en güzel giden model Aston Villa tarzı diye algıda seçicilik yaptığımız parçalı forma her sezon koleksiyonda olmalı. Puma'nın modelinde şortlar olmamış, kumaşda nefes alan yerler sadece kol altları görünüyor.
Bizim renklerimize en güzel giden model Aston Villa tarzı diye algıda seçicilik yaptığımız parçalı forma her sezon koleksiyonda olmalı. Puma'nın modelinde şortlar olmamış, kumaşda nefes alan yerler sadece kol altları görünüyor.
Şortlar mı olmamış ?
Dostum sen tasarımcısın yapma gözünü seveyim.
pardon.
ben sadece görünüm ve seti tamamlama açısından baktım.
Futbol oynayan bilir, forma ve şortun rahat olması hareketlerinizi etkiler. Son yıllarda şortların uzun olması koşarken ve hamle yaparken oyunculara rahatlık sağlıyor. Pumanın şort uzunluğu, kesim ve paça genişliği açısından değerlendirmiştim.
Yorum