Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübün içinde değil dışında oluyor olay. Facebook paylaşımında geçen seneki forma üretimlerinin olması, paylaşan kişinin bu paylaşımları yüzünden kulüp ile ilişkisinin kesilmesi formanın altına yazılan mesaj manidar.

Bir bilgi geldiğinde onu teyid edip kontrol etmeden yaymayın. Ben işin kaynağından -bildiğim halde- sorarak öğrendiklerimi ve bildiklerimi yazıyorum.

Lütfen hassasiyet ve saygı. Yeni sezon formaları tanıtımı yapılmadan paylaşmak etik gelmiyor bana.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2017, 22:30.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fotoğrafı paylaşan geçen sezon formayı erken paylaştı diye kulüp ile ilişkisi kesilen kişi. Fotoğrafı intikam olsun diye paylaşmış olabilir.

Forma tasarımı, örnek tasarımlardan sadece biri (bu tasarım benim değil bu arada) Tasarım süreçlerini biliyorum. Renklerin koyu olmasını başkan istemişti.
      Panik yapmanıza gerek yok, paylaşan kişilerin de dediği gibi yeni forma bu değil, kollarında da desen var, öndeki desen de bu değil.
      anladığım desen bu değil
      ama lacivert renk kullanacağımız doğru

Yorum

• Renkler normal kurumsal renklerimiz. Tasarımları bir de koyu versiyonu ile görmek istemişler

Yorum

Renkler normal kurumsal renklerimiz. Tasarımları bir de koyu versiyonu ile görmek istemişler
          Forma kalıpları ne durumdadır peki?Player versiyon forma yapılacakmı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Renkler normal kurumsal renklerimiz. Tasarımları bir de koyu versiyonu ile görmek istemişler
            Katalog forma değil yani ?
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• bu olamaz zaten arkadaşlar, buradaki beyaz forma nike'ın ürettiği klasik bir beyaz üstüne klubün uygulamasıyla oluşuyor. geçen seneki beyaz formanın üretilme sürecindeki denemelerden biri muhtemelen. bu seneki formaların bu kadar kalitesiz, özensiz olacağını, malzemenin bu kadar kalitesiz olacağını hiç düşünmüyorum. bu seneki formalardan çok umutluyum, özellikle varlığı kesin olan beyaz ve çubuklu dışındaki üçüncü süpriz formadan. bu sene tarihimizin en iyi formalarını göreceğiz.

yönetim hem bu güveni bana veriyor hem de bunu yapacak kapasiteye sahipler.

onun dışında afs abinin verdiği bilgilere göre, beyaz formamızın önünde ve kolllarında bordo mavi desenler var, sadece bunu biliyoruz, bunun paralelinde tasarımlar yaparak fikir üretebiliriz. tabiki bir yarar sağlamaz veya bir geçerliliği olmaz fakat burdada gerçekten bu renklere aşık, formasını gece gündüz giyen ve bu konu hakkında konuşmaktan bile zevk alan insanlar var. en azından bu insanları bir nebze olsun mutlu edebiliriz.

Yorum

• Örnek tasarımlardan sadece biri derken? Tasarımları kulüp mü yapıyor? Bu seneki gibi beyaz formayı alıp üstüne deseni biz mi basacağız yani? Valla umarım ben yanlış anlıyorumdur. Düzgün bir set için bu sene çok umutluyum. Yeni kalıpların olduğu, renklerin doğru kullanıldığı, şort ve konçlarında önemsendiği uyumlu bir set.

O kadar laftan sonra nike'ın beyaz tshirtünü alıp üstüne desen basıp 50. yıl forması diye sunmazlar herhalde. İsterlerse dünyanın en iyi desenini yapsınlar o kalıptan düzgün forma çıkma şansı yok. Yine de erken konuşmamak lazım tabi. Sayın başkanımızın dediği gibi önceki rezilliklerden sonra bu sene güzel formalar çıkacaktır. Sonuçta değişen vizyonun ilk formaları diyebiliriz. Bakalım..
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Örnek tasarımlardan sadece biri derken? Tasarımları kulüp mü yapıyor? Bu seneki gibi beyaz formayı alıp üstüne deseni biz mi basacağız yani? Valla umarım ben yanlış anlıyorumdur. Düzgün bir set için bu sene çok umutluyum. Yeni kalıpların olduğu, renklerin doğru kullanıldığı, şort ve konçlarında önemsendiği uyumlu bir set.

O kadar laftan sonra nike'ın beyaz tshirtünü alıp üstüne desen basıp 50. yıl forması diye sunmazlar herhalde. İsterlerse dünyanın en iyi desenini yapsınlar o kalıptan düzgün forma çıkma şansı yok. Yine de erken konuşmamak lazım tabi. Sayın başkanımızın dediği gibi önceki rezilliklerden sonra bu sene güzel formalar çıkacaktır. Sonuçta değişen vizyonun ilk formaları diyebiliriz. Bakalım..
                  demek istediğim, geçen seneki bizim kendi yaptığımız tasarımlardan biri. bu sene tabiki dediğin gibi beyaz tshirt alıp üstüne biz uygulama yapmayacağız, yapmamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    demek istediğim, geçen seneki bizim kendi yaptığımız tasarımlardan biri. bu sene tabiki dediğin gibi beyaz tshirt alıp üstüne biz uygulama yapmayacağız, yapmamalıyız.
                    hayır afs abinin söylediğine dedim.
                    Fotoğrafı paylaşan geçen sezon formayı erken paylaştı diye kulüp ile ilişkisi kesilen kişi. Fotoğrafı intikam olsun diye paylaşmış olabilir.

Forma tasarımı, örnek tasarımlardan sadece biri (bu tasarım benim değil bu arada) Tasarım süreçlerini biliyorum. Renklerin koyu olmasını başkan istemişti.
                    Panik yapmanıza gerek yok, paylaşan kişilerin de dediği gibi yeni forma bu değil, kollarında da desen var, öndeki desen de bu değil.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Örnek tasarımlardan sadece biri derken? Tasarımları kulüp mü yapıyor? Bu seneki gibi beyaz formayı alıp üstüne deseni biz mi basacağız yani? Valla umarım ben yanlış anlıyorumdur. Düzgün bir set için bu sene çok umutluyum. Yeni kalıpların olduğu, renklerin doğru kullanıldığı, şort ve konçlarında önemsendiği uyumlu bir set.

Aynen dediğin gibi olacak bence. Ben nike olduğu sürece güzel forma falan beklemiyorum. Nevzat Aydının da eskiden forma konusundaki fiyaskolarını da biliyoruz zaten.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yine korktuğumuz başımıza gelecek galiba, öyle düşünüyorum. Nike'tan siyah logolu beyaz forma alacağız o kadar, geri kalan işleri biz halledeceğiz, Bu seneki beyaz formada olduğu gibi.

Yorum

• Bir ara bordo çubuklu hayali kurardık

Yorum

• 9fa8c4ab1592a936de31b2d6e3850c7faa937bdc6f972d8ccab9040528dde071.jpg

Bak bu beyaz forma fena değil mesela. Siyah nike logolu formaya uygulama yapacağımıza katalogtan uygun beyaz forma seçelim veya seçtiğimiz üzerinde çalışalım. Alerjim var siyah nike logosuna.

Bu arada formalarda 50. yıl'a özel bir şeyler olacaktır diye sanıyorum?
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 19.05.2017, 10:00.

Yorum

• Daha önce yazmıştım; iki forma modelinin çok önceden seçildiğini, beyaz formanın deseninin Trabzonspor'a özel olacağını. Kulüp bu konuda kulüp dışından tasarım desteği aldı. Böylece formayı kendine özel haline getirip, maliyet olarak biraz daha fazla kar etmiş olacak. Döviz kurlarındaki artış ve tekstik kotası nedeniyle karlılık ve satış gücü olarak Nike en avantajlı marka.

Yorum

Daha önce yazmıştım; iki forma modelinin çok önceden seçildiğini, beyaz formanın deseninin Trabzonspor'a özel olacağını. Kulüp bu konuda kulüp dışından tasarım desteği aldı. Böylece formayı kendine özel haline getirip, maliyet olarak biraz daha fazla kar etmiş olacak. Döviz kurlarındaki artış ve tekstik kotası nedeniyle karlılık ve satış gücü olarak Nike en avantajlı marka.
                                yeni kalıba mı yapıldı forma yoksa bu senenin beyazına mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X