Chelsea Adidasla olan sözleşmesini 40 milyon pounda feshedip yıllık 60 milyon pounda 2032 yılına kadar Nike ile anlaşmış
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
son 5 yilda en cok forma satan kulüplerin ortalamasi
Manchester United –1.750.000 Real Madrid – 1.650.000 FC Barcelona –1.278.000 FC Bayern – 1.200.000 FC Chelsea – 899.000 FC Liverpool – 852.000 FC Arsenal – 835.000 Paris St-Germain –526.000 Juventus Turin – 452.000 Borussia Dortmund –393.000 Galatasaray – 386.000 Fenerbahce –365.000 Manchester City –342.000 Olympique Marseille – 335.000 Tottenham Hotspur – 268.000 AC Mailand –200.000 Inter Mailand – 199.000 Schalke 04 – 184.000 Olympique Lyon – 177.000 Atlético Madrid – 173.000
rakiplerimiz 8 katimisi satiyor
özellikle sikeciler 4-5 yildir rezil forma cikartmasina ragmen sayilar böyle
vefakar Trabzonspor taraftari diye bisey kalmadi
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Adamlar her sene sampıyonluga oynuyor bırakında satsınlar.Zaten ulkenın hemen hemen tamamı 3 tane takımı tutuyor.
Bızım gıbı sonuçlar alsınlarda satsınlar bakalım.Hatırlayın bu senenın basında Gs çok az kombıne satmıstı.Besıktas maçından sonra kombıne satısları arttı.
Sportıf basarı forma ve kombıneyı çok etkıler.Bız yınede elımızden geldıgınce bır seyler yapmaya çalışıyoruz.Şöyle en kotu 3 senede bır sampıyon olup,her yıl sampıyonlugu kovalarsak satıslar artar
Finansbank, `QNB Finansbank` adıyla faaliyet göstermeye başladı.
Türkiye'nin en büyük beşinci özel bankası olan Finansbank, QNB Group'un satın alması sonrasında faaliyetlerini QNB Finansbank adıyla sürdürme kararı aldı. Grubun Orta Doğu-Afrika pazarındaki köklü geçmişi ve deneyiminin getireceği sinerjiyle gücüne güç katan QNB Finansbank, kurumsal, ticari ve dış ticaretin finansmanında ölçek büyüterek Türkiye ekonomisine olan katmadeğerini artırmayı hedefliyor.
...
Dün gece yeni forma hakkinda TS Club Berlin'e mail atmistim ve az önce cevap geldi:
Merhaba iyi günler,
yeni sezon formalari henüz gelmedi. Biz siparisimizi verdik, ancak merkezden formalar yollanmadi. Bu konuda haber bekliyoruz. Gelismeleri sayfamizdan aciklayacagiz.
Hayirli günler, TS Club Berlin
Insallah daha cok beklemeyiz formalarimizi almak istiyoruz bir an önce
Berlin'deki TS CLUB'ın işletmecisi Özer Hurmacının yakınlarıymış. Bu yüzden aralarında anlaşmazlık olabilir. Özer yüzünden formaları göndermeniz olabilirler.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Berlin'deki TS CLUB'ın işletmecisi Özer Hurmacının yakınlarıymış. Bu yüzden aralarında anlaşmazlık olabilir. Özer yüzünden formaları göndermeniz olabilirler.
Bende Berlin TSClub gelmesini bekliyorum. Sanirim ilk parti Türkiyedeki taraftarlar icin ayrildi.....umarim ikincide yurt disina gönderirler.
Yorum