çubukluda renk tonları biraz daha farklı, koyu diye düşünmüştüm ama geçen senelerde çıkan çubuklulardan farklı değilmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Telefona taksitsiz 2000 tl veren adam taksitle 150 tl yi formaya veremiyorsa biraksin bu işleri. Verilir kardeşim alabilir herkes en az bir forma. Sigaraya günde on tl veren herkes çok rahat forma alabilir.Pahali falan değil formalarDallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubukluda renk tonları biraz daha farklı, koyu diye düşünmüştüm ama geçen senelerde çıkan çubuklulardan farklı değilmiş.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma 150 etmese de, arma paha biçilmez...verilir, alınır..bu sene destek olmak lazım.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formayı seçmem çubuklu dururken. Aynı formayı 80 liraya satıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubukluda renk tonları biraz daha farklı, koyu diye düşünmüştüm ama geçen senelerde çıkan çubuklulardan farklı değilmiş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum