Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ah bu duyuncular ve görümcüler ... ne olacak bizim sonumuz ... bir de adam diyoki bugün maça gelecek alabilirsem resmi özelden atarım bir kaç kişiye ... forumda paylaşmam ben... özelden keyfim kime isterse ona gösteririm ... hatta ihale açalım en iyi teklifi veren 5 kişiye mesaj at Allahım sen büyüksün.

Not : Bende dün gece rüyamda gördüm formyaı böyle çubukları falan vardı ... birde bordo maviydi ... isteyen arkadaşların rüyasına bu gece yollaya bilrim.

Saygılarımla .
    kımseden bısey gizlediğim yok hala ınternete koyulmamıs olması yonetımın satıs politikası

ayrıca bu forumda yuzlerce misafir var formayı buraya koydugumuz an yayılacak ve bınlerce kısı gorecek kımseden bı sey gızledıgım yok kartal ts club da adam esı dostu olan varsa gıtsın sorsun gostersın sıze formayı

bu forum da herkes ıstedıgıne sallamayı huy edinmiş biraz edep

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kımseden bısey gizlediğim yok hala ınternete koyulmamıs olması yonetımın satıs politikası

ayrıca bu forumda yuzlerce misafir var formayı buraya koydugumuz an yayılacak ve bınlerce kısı gorecek kımseden bı sey gızledıgım yok kartal ts club da adam esı dostu olan varsa gıtsın sorsun gostersın sıze formayı

kardeş ozaman senin görüğün formaya en yakın formayı buraya koyarmısın. sonuçta bu forma bize özel üretilmedi bizden başka takımlarında kullanacağı bir formadır bu renkleride burdaki arkadaşalar halleder. sonra formalar çıktığında sende dersinki "ben demiştim"

Yorum

• Benim ben demistim demek gibi derdim yok ki abicim amacim bilgilendirmek

VFD 600 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Benim ben demistim demek gibi derdim yok ki abicim amacim bilgilendirmek

Sen boş ver herkes bir şey der.

Ben zaten Barcelona'nın forması sızınca neden bir şey olmuyor da bizimki sır gibi saklanıyor anlamam...

Korsan için bu kadar önlem acaba gerçekten işe yarıyor mu diye de merak ediyorum...

Yorum

kusura bakmayında ben inanmıyorum sizin formayı gördüğünüze benimde ts club sahibi tanıdığım var ona ulaşan bi görüntü olmadığını söylüyor samimi olduğumuz halde kusura bakmayın ama samimi gelmiyorsunuz

Yorum

• Maca geliyo musun kardesim

Yorum

• İlk olarak Burak DERYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kusura bakmayında ben inanmıyorum sizin formayı gördüğünüze benimde ts club sahibi tanıdığım var ona ulaşan bi görüntü olmadığını söylüyor samimi olduğumuz halde kusura bakmayın ama samimi gelmiyorsunuz
                Iyi de yeni sezon forma ve ilk bahar yaz kreasyonu ts club toplantisinda sorumlulara tanitildi zaten bilmemeleri ilginc

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Iyi de yeni sezon forma ve ilk bahar yaz kreasyonu ts club toplantisinda sorumlulara tanitildi zaten bilmemeleri ilginc

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  bilmiyorlar demedim görüntü yok dedim

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar öncelikle şu renk konusunu bir açıklığa kavuşturalım.
                    Beğendiğimiz herhangi bir renk ile kulübün tescilli renkleri birbirinden farklı şeyler.
                    Şimdi Alanyaspor'un renkleri Turuncu-Yeşil. Renkler tuhaf diye adamlar renk mi değiştirsin mesela ?
                    Trabzonspor'un renkleri bellidir. Üçüncü forma haricinde bu renklerin dışına çıkacak fikirlerden uzak duralım lütfen.
                    İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de anlamıyorum, maviyi koyu seviyorum, bordoyu açık seviyorum, barça gibi olsa tipi açıklamaları. Yahu kulübün renkleri ayan beyan ortada
                    Bu kadar basit bir konu dahi tartışma konusu olabiliyorsa düşünün halimizi.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Forma bu muhtemelen.Internete dusmesi amatorce. klasik formaya benzemis.IHO saolsun yeni yonetime cok fazla firsat kalmadi forma konusunda.Bu konuda elestirilemezler.Seneye gorecegiz artik formalari.Herkes formasini alsin lutfen !!!

En son since1967-61 tarafından düzenlendi; 12.08.2016, 18:15.
                      Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• Arkadaslar bir cubuklu forma resmi buldum twitterda, arkadasin anlattigina benziyor.
                        Buraya atma izinim varmi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Çok güzel bu heralde

Yorum

• Yakasini begenmedim ama beyaz sort ile güzel olur

Yorum

• Formanın yakası biraz tuhaf geldi bana. Genel olarak beğendim diyebilirim.

Yorum

• Football Shirt Culture is the world's first and longest-running football kits and product news website.

Brighton Hove Albion ile Ayni formayi giyiyoruz... (Ingiltere 2. Lig)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X