İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Çooook güzeeelİlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
-
Link alabilir miyiz gerçekten merak ettim kimmiş bu şaşaloz adamlarİlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternette futbol siteleri formaları değerlendiriyor. Adamlar tartışmıyor bile En güzeli Trabzonspor'un diyorlar direk.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink alabilir miyiz gerçekten merak ettim kimmiş bu şaşaloz adamlar
Vallahi hocam bir kaç yerde denk geldim. İnci Sözlük sayfası yapmıştı. Futbol Caps sayfası yapmıştı orada yorumlar açık ara Bizim formamızı beğenmişti adamlar.
Ahanda link.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
En son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 19:30.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
Bizim Beyaz formayıda inanılmaz övüyorlar. Şimdi buraya teker teker link koydurtmayın banaİlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalara değil sadece çubukluyu göstermişler @Sercan Keleş
Zaten bi çubuklu güzel bakalım bu mu olacak oda belli değil tabi

Bizim Beyaz forma kötü mü ?Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
Beğenmedim açıklanan iki formayı benİlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Beyaz formayıda inanılmaz övüyorlar. Şimdi buraya teker teker link koydurtmayın bana
Bizim Beyaz forma kötü mü ?
Bu dönen çubuklu olursa çok iyi olur tabi
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Formalar çok iyi değil haklısın ama Rezalette değiller reis.İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğenmedim açıklanan iki formayı ben
Bu dönen çubuklu olursa çok iyi olur tabi
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
Yok o kadar demedim ben ortada çok güzel formalar dolaşınca böyle oluyor heraldeİlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar çok iyi değil haklısın ama Rezalette değiller reis.
Yorum
-
Haketmeyip fazla bir şey beklememek başka 5 yaşında çocuğa çubuklu forma çiz desen çizeceii formayı beğenmek başkaİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözel bir takım değiliz haketmiyoruz o yüzden fazla bir şey beklememek gerek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum