Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• senede 60-70 bin bandında forma satan, 119 TLyi pahalı bulan Trabzonspor taraftarı hala elit kategoriden kendisine özel forma talep ediyor ama o formalarında uygun olmasını istiyor.

Adidas dediğiniz kulübün Şampiyonlar liginde yer alacak kulübe yaptığı formaya ve o formaların fiyatlarına bir bakın derim.

Adidas Bize elit formamı yapacaktı sanki.

Ayrıca başkanın Adidasın bizimle görüşmek istemediler bile şeklinde açıklamasını baz alırım ben.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• + Yav Katar, dost most diyoruz her yerde hani icraat yok bizim Türkiyede Trabzonspor var atın oraya 3 5 bişeyler böyle olmaz.
      - Tabi efendim sizin bize yaptıklarınız yapacaklarınızın yanında lafı mı olur hemen konuşalım.

+ Ben katarlılarla konuştum size Sponsor olacaklar bak bu zamanda bu halinizle size kimse 5 kuruş para vermez ona göre sağda solda kupa hak şike sesimizi çıkarmayın stadda yapıyoruz size insaf, olmaz !
      - Tabi efendim haklısınız allah sizi başımızdan eksik etmesin sağolun varolun..

( bu dialoglar gerçek kişi ve kurumları bağlamamaktadır. )
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• çubukluya iyi diyor

Yorum

• Komplo teorisi üretmek istemem ama;

Üzerinden 3 saat geçti. ntvspor.net'te ne sponsorluk haberi var ne de forma haberi... QNB Finansbank'ı alarak Garanti'ye rakip oldu. Doğuş Grubu rakibinin reklamını yapmak istemiyor diyebilir miyiz?

Yorum

• Yorum

• Ofspor ile devam

Yorum

• Burda cok kaliteli duruyor. Bence denemeden kalitenin üzerinde tartisilmasi pek dogru olmaz.. Insallah cubuklu formamiz hepimizi tatmin eder, etmezse bile 3 Formayida alcam insallah! Bu sene ne kadar iyi bir Taraftar oldugumuzu göstermemiz lazim!!
                Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• @SaltikYavuz çubuklu açık ara en güzeli olacak kardeşim.

Dedi, 15 gün daha beklemekte fayda var.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biraz büyük konuşmuş olucam ama bunları bize yapmalarına imkan yok. Katalogtan bizim renkleri tutan ne varsa onlardan olur.
                    İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayaller Paris gerçekler Eminönü tam bizim işmiz valla.
                    İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Saral'ın bahsini ettiği foma o kadar asşmetrik o kadar göz tırmalıyıcı ki işin içinde nevzat Aydın varsa kesin onu seçmiştir

Şu yukarıdaki formaları bize yaptırtmazlar. Hayalleri Paris kurmayın otobostan Eminönü'nde inince hayal kırıklığı olmasın
                    İndik mi yine Eminönü'nde Ya şu formamsıları samimi olarak beğenen var mı Allah aşkına herkes kendini kandırmaya çalışıyor Koskoca Trabzonspor kulübünün formalarına bakın bu nedir ya. Beyaz forma siyah Nike logosu. Dünya üzerinde en kıytırık profesyonel takımların dahi formaları kendi renkleri çerçevesinde hazırlanır. Adamın kırmızı yeşil forması varsa siyah logosu sarı bilmemnesi olmaz. Bordo formanın beyaz çizgisini geçtim forma rengiyle logodaki bordo birbirini tutmuyor ya var mı bundan ötesi Logolardaki mavi (daha doğrusu kulübün kurumsal olarak seçtiği mavi) o kadar boğuk ki logoyu da boğuyor ortaya karman çorman bir şey çıkıyor. Bordo bordo değil. Daha uzayıp gider... şu formaları Trabzonspor'a yakıştırıyorsanız vallahi diyecek söz yok
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İndik mi yine Eminönü'nde Ya şu formamsıları samimi olarak beğenen var mı Allah aşkına herkes kendini kandırmaya çalışıyor Koskoca Trabzonspor kulübünün formalarına bakın bu nedir ya. Beyaz forma siyah Nike logosu. Dünya üzerinde en kıytırık profesyonel takımların dahi formaları kendi renkleri çerçevesinde hazırlanır. Adamın kırmızı yeşil forması varsa siyah logosu sarı bilmemnesi olmaz. Bordo formanın beyaz çizgisini geçtim forma rengiyle logodaki bordo birbirini tutmuyor ya var mı bundan ötesi Logolardaki mavi (daha doğrusu kulübün kurumsal olarak seçtiği mavi) o kadar boğuk ki logoyu da boğuyor ortaya karman çorman bir şey çıkıyor. Bordo bordo değil. Daha uzayıp gider... şu formaları Trabzonspor'a yakıştırıyorsanız vallahi diyecek söz yok
                      Kısmen katılıyorum abicim Logo lextra olduğu için farklı bakış açılarında renk değişimleri olabiliyor. Koyu yada açık olarak.

Yorum

• real-madrid-16-17-home-kit-5.jpg
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Komplo teorisi üretmek istemem ama;

Üzerinden 3 saat geçti. ntvspor.net'te ne sponsorluk haberi var ne de forma haberi... QNB Finansbank'ı alarak Garanti'ye rakip oldu. Doğuş Grubu rakibinin reklamını yapmak istemiyor diyebilir miyiz?
                          Garanti de İspanyollara satıldı. Ntvspor haber yaptı bu arada..

Yorum

• Cizgiler yatay olsa daha iyi olurdu, hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
                              [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] Forma konusundaki görüşlerin nasıl ?
                              İki tahmin tutmadı. Beyaz geçen seneye nazaran iyi ama nike logosu bordo olsaydı iyi olurdu. Bordo forma ise bence bi facia. Kenardaki şeritler neden beyaz. Mavi yapamamislar mi? Elazığspor muyuz biz.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ofspor ile devam
                                Hayir pisti olmayalim diye ofspora formalari degistirrmisler

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X