Beyaz forma yine idare eder.Bekliyorduk en azından ama bordo forma çok kötü
inşallah çubuklu iyidir
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Formaları bir şekilde anlarım eski yönetim vs vs vs. Ama logoların kalitesiz duruşu da mı geçmiş yönetime ait sayın abiler ? Hiç mi gözünüze batmadı o renklerdeki logolar ?
Hayırlı olsun. Eski yönetimin yaptığı hataları göz önünde bulundurarak yorum yapmakta fayda var. Bu formalara ve bu sponsora çok şükür.Ayriyetten bize özel çubuklu forma yapıldığı çok açık bunu da göz önünde bulunduralım. Seneye ise 3 formamızda özel olacak. Daha ne istiyorsunuz?
artık geri dönüş yok herkes çubuklu alacak yüksek ihtimal önemli değil yeter ki forma alalım da..
ben bordo formayı beğendim beyaz çizgiler değişik görünse de iyi durmuş bence. beyaz forma atlet gibi sadece yandan şerit çekilmiş çok iyi durmuyor. inşallah dar kesim formalar yapılır. daha güzel durur.
Beyaz şeritlerin amvi olmasını isterdim ama bir çok lupte gördüğüm kadarı ile Nikenin o şertiler genellikle alakasız renkler oluyor.Yanlış hatırlamıyorsam Gsde de siyah şertiler vardı.
Bu sene zor bi sene uefa tarafından tff tarafından mali denetimlerle baskı altındayız.. Geçmiş dönem takımlara olan borçlar, geçmiş alacaklı futbolcu borçları ve şişmiş gereksiz kadroda olan sözleşme borçlarıyla transfer yapamıyorsunuz.. Anlıyoruz TRABZONSPOR taraftarları belkide hiç olmadığı kadar uysal bu sene ilk 5'e girsekte yeter diyecek kadar beklentiyi yerlere düşürmüş.. Ama beklentiyi dibe vuran bu taraftara en azından iyi bir forma sunmanız sizin boynunuzun borcu.. 110 liraya forma satılıyor kimse forma pahalı demiyor taraftarın baktığı tek şey bordo ile mavinin formada ki ahengi..
Söylesinler mali çöküntü ile formanın kötü olmasının ne alakası var? Özel forma peşindede değiliz katalog olsun ama hiç değilse bizim renklerimizde olsun.. Beyaz formada kol ve yaka ayrıntısı bu kadar mı zor? Bu taraftar artık o kadar küçük şeylere tav ki bari nike logosu bordo olsaydı diye hayıflanıyor.. Beyaz forma vasat sınırında qnb göğüs reklamı olmasa dahada kötü görüncekti.. Bordo formaya gelirsek.. yakalı omuz ve koltuk altı şeritleri var siyah beyaz görsem formayı heyecanlanırdım.. Ama Bordo formaya beyaz ayrıntıda neyin nesi? Ne alakası var beyaz ayrıntının? Logo neden beyaz şeritler neden beyaz? Biz elazığspor muyuz? Katalog formalarında ayrıntı renklerini seçen kulüp yetkilileri değil mi? neden şeritler ve nike logoları saçma sapan renkler seçiliyor..
Formaları son anda seçtik demek işgüzarlık başka birşey değil.. Katalogtan seçtiğin formanın şerit renklerinide sen seçiyorsun bunun için çok vakte ihtiyaç yok! İlk defa Muharrem Usta'yı eleştiriyorum.. İHO'dan sonra bir enkaz devraldı elinden geleni yapıyor kurumsal marka değerini arttırabilmek için elinden geleni yapıyor dahada yapacaktır ama forma için bahaneleri iğrite ediciydi! Çubuklu'dan umutluyum inşALLAH birşeye benzer..
Garibime giden birşey daha.. Trabzon gurbetçi potansiyeli en fazla olan illerden birisi yaz aylarının başından sonuna nüfus patlaması yaşıyan bir il.. Formaları en önce biz tanıtıp ilk biz satış reyonlarımıza koymamız gerekmez mi? Trabzon şehrine gelenlerin kesinlikle ziyaret ettiği Ts Clup'larda yeni sezon formalarımız erkenden çıksa forma satışı en az %10 farketmezmiydi? Özellikle Ramazan Bayramının 9 günlük tatilinde kayda değer bir forma satışı olacakken neden en son forma satışı yapan TRABZONSPOR oluyor?
"Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
nike rezilliklerine aynen devam demek ki. geçen sene ki mavi forma-siyah logo rezaleti yerine bu sene de bordo forma- beyaz şerit ve logo rezilliği. "nike'yi bir an önce bırakmalıyız" diye diye dilimizde tüy bitti ama maalesef yönetim bu rezilliklerde ısrar ediyor. gelen gideni aratır diye boşuna dememişler. iho yönetiminden kurtulduk derken doluya tutulmuşuz resmen. bordo-beyaz forma nedir Allah aşkına. katalogdan seçim yapılıyorsa bunun bordo-mavisi seçilemez miydi? bu resmen bordo-mavi renklere ihanettir. beyaz formaya da birşey demiyorum çünkü forma değil resmen fanila. takımın formalarını bile rezil ettiler. yazık çok yazık.
Formalardaki logo ve yıldız işlemesi çok iyi, futbolcular gibi atletik yapıda insanlar olmadığımız içinde yakalı forma her zaman daha çok gözüme hitap etmiştir o yüzden forma tipini beğendim ama keşke şu çizgiler mavi olsaydıno zaman mükemmel ve herkesin ilk tercih edeceği forma olacaktı ama yapacak bir şey yok. Reklamı olan forma görmeyide özlemişiz o da olmasa çok cılız bir forma olarak kalacaktı.
Baktığımızda beyz forma beğenilmedi ama önceki yıllarda çıkan düz beyazlara kıyasla en azından bordoyla mavininde kullanılmasından dolayı futbolcular üzerinde göze hitap edicektir. Tek kusurunun nike logosunun siyah olması olduğunu düşünüyorum. Sponsorumuzun logosununda formaya uyum sağlaması çok iyi olmuş. Sonuç olarak bu forma futbolcular üzerinde çok güzel duracaktır ama taraftar için kötü inşallah çubuklu beklentinin üstünde kalır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 12:20.
Yorum