İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle,
Sen Çok olumsuzsun
Transfer olsun, saha sonuçları olsun, stadyum olsun, forma olsun.
FarketmezBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun doğal hali bu, hep öyledir.
Transfer olsun, saha sonuçları olsun, stadyum olsun, forma olsun.
Farketmez
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok belli ediyor olumsuzluğunuBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZararı yok bakma, çok has uşaktır
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalardan beklentim yok.. Yaşanan süreçten iyi forma çıkma ihtimali yok. Bu seneki gibi formalar bekliyorum..
Nevzat Aydın doğal olarak güzel olacak süper olacak diyor fazla itibar etmeye gerek yok..
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de bilbao cubuklusu daha guzel ama interin ne ozeli var anlamadm normal cubuklu dilmi yaka degisik sadece ama bilbaonun hem yaka degisik hem kollari duz cubuk sayisi az omuzunda noktalar var
Gecen seneki olu formalardan sonra bu senekiler kesinlikle goze daha hos gelecek ama oyle mukemmel 200 bin filan olmaz tabi seneye insallah
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
[MENTION=36625]kanforfi[/MENTION]; İnter çubuklusu ile akhisar çubuklusunun arasındaki tek fark yaka ve çubukları biraz ince akhisarınki. Bolluğu, çuvallığı kişinin bedenine kalmış. Oda terzide halledilir.En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 12.06.2016, 23:41.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] Senin şu avatardaki gibi bişey olsun, fazlasını istemiyorum
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum